verjaardagskaart, kinderfeestje, inspiratie, kaarten&ontwerp, mamablog, mama van dijk
Mamablogger, Review, verjaardag

Met deze tips maak je het kinderfeestje onvergetelijk

Noem het overdreven of amerikaans, groots of.. Wat maakt het uit? Met deze tips maak jij je feestje tot een onvergetelijke herinnering, voor de jarige, jezelf en de genodigden. Vandaag de verjaardagskaart..

Een van de dingen waarom ik zo erg van instagram ben gaan houden is dat ik via de stories meer dan ooit in contact kom met jullie als lezers. Er is zoveel interactie en dat is zo leuk! Zodoende kwam ik weken geleden ook in contact met verschillende ondernemers. In deze serie feestartikelen neem ik je mee van de uitnodiging, de traktatie tot aan de taart die ik samen met hen mocht uitwerken. Fantastisch, wat een feest

Kaarten & Ontwerp

Het begon begin januari, toen ik in contact kwam met Kaarten & Ontwerp, dat met name op facebook actief is. Ik smelt altijd heel erg van haar kaarten en alhoewel het merendeel geboortekaartjes zijn vertelde ze me ook over de verjaarsdagskaarten die ze ontwerpen kan. Ik nam de proef op de som, was benieuwd naar hetgeen zij van deze vierde verjaardagskaart kon maken en stuurde de gegevens en wensen in. Slechts een paar uur later kwam daar een enthousiast berichtje, een paar dagen later een fantastische (wauw!) preview.

En toen was daar ineens die voorbel..

Nietsvermoedend gooi ik de deur open wanneer ik de designer met een tasje geluk voor de deur zie stralen. Verbaasd maak ik het pakketje open. Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen en voel mijn eigen verbijstering over deze waanzinnige kaarten die ik onder ogen krijg. Nét een geboortekaartje. Wauw! Bijgeleverd een stel prachtige enveloppen, een gepersonaliseerde verjaardagsslinger cadeau en bijbehorende sluitstickers. Ik was op slag verliefd, in hoeverre dat kon. De strikjes en de sierlijke extra kaartjes die daaraan vast zaten maakte het tot een bijzonder geheel. En juist zo bijzonder mocht het deze keer ook voelen. Immers, die vierde verjaardag voelde na die geboorte als 1 van de grootste mijlpalen. Daar was dan ook niets aan gelogen. #emomom.

vierde verjaardag, kinderfeestje meisje, inspiratie, kaarten & ontwerp

Shout out!

Mag ik wat reclame voor je maken? Ietwat vertwijfeld kijkt ze me aan. “Hoeft niet hoor, anders word ik nog veel drukker”. Maar echt, deze liefdevolle shout out naar Kaarten & Ontwerp is meer dan verdiend. Inmiddels krijg ik steeds vaker de vraag wie dit mooie kaartje heeft gemaakt, dus bij deze!

Bedankt lieve Laura Meijerink, wat was het een feestje om dit door jou te laten maken! En wat ben je onwijs goed in wat je doet.

Meer tips voor een tof verjaardagsfeestje? Lees hier verder.

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.