christelijk mamablog, mama van dijk, samenwerken mamablog, blogplanning 2019
Mamablogger

De nieuwste plannen voor mamablog Mamavandijk.nl

Gisteren nog las je hier onze kerstgroet en ook afgelopen donderdag blikte Papa van Dijk even terug op het afgelopen jaar met een intens en puur blog. Vandaag een blik vooruit met oog op het nieuwe (blog)jaar. Een jaar vol spannende en mooie nieuwe uitdagingen..

2019

Komend jaar heeft wat mij betreft nooit echt aan me getrokken. Ofwel, dat jaar 2019 kon van mij nog rustig even op zich laten wachten. En toch staan we plots voor dit bijzondere jaar. Plots was ik ineens alweer 4 jaar moeder en zo ineens is het tijd om mijn bijna kleuter klaar te maken voor een leuke en spannende nieuwe schooltijd. Een tijd die heus even slikken zal zijn, voor mij. Een tijd die deuren zal openen naar nieuwe waanzinnige fases. Zoals ook de afgelopen jaren mag je op mamablog Mama van Dijk onderdeel zijn van dat stukje in mijn reis door het moederschap. Ondanks dat ik nog niet direct sta te popelen ben ik erg benieuwd naar dit nieuwe avontuur..

Een bijna kleuter

Voor mijn bijna kleuter zal één ding anders worden. Ik heb ervoor gekozen om bewuster dan ik al was rekening te houden met haar wensen als schoolgaand meisje op psz maar straks al helemaal ook op school. Van daaruit maakte ik ook de keuze om niet door te gaan met het vlogavontuur dat heel even begon, eerder dit jaar. Dit Moederschap en Lifestyle platform is mijn keuze en nu zij steeds groter wordt en mijn werk als schrijver/blogger steeds meer zal begrijpen, wil ik dat ook zij daar een keuze in heeft. Zo hoeft ze voor diverse opdrachten niet meer op de foto wanneer ze geen zin heeft en is haar mening (en die heeft ze) ten alle tijden belangrijker dan een goed verhaal. Dat zul je begrijpen.

Blogplanning

Zoals ook het afgelopen jaar blijven we elke Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag om 06.00 uur publiceren. Een tal van rubrieken zullen op elk hun eigen moment in de maand worden gedeeld. Natuurlijk volgen er ook weer fantastische winacties en misschien zelfs weer een Meet&Greet?

Omdat ik mezelf de mogelijkheid geef soms ook wat ballen te laten vallen kan het komend jaar zomaar een keer voorkomen dat je een artikel leest die al eerder is gepubliceerd. Met zo’n 500 artikelen over het moederschap is er al heel wat pen versleten. En menig tof artikel zul je nog nooit hebben gezien. Voor mij in drukke weken met veel extra (schrijf)opdrachten, het managen van het gezin en het tweewekelijks verzorgen van de sportlessen voor de sportchallenge soms een must.

Rubrieken

Maandag: Persoonlijk

Dinsdag: Persoonlijk/Thema

1e van de maand Duurzaam Leven – door gastblogger Corrinne over een duurzaam, aandachtig leven
4e van de maand Moeders met Passie – boordevol bijzondere en ontroerende verhalen van andere moeders, verteld met passie.

Donderdag: Weekthema’s
1e van de maand Smakelijk! – Vol leuke recepten, kindvriendelijke eettentjes, weekmenu’s, en tips.
2e van de maand Adoptie – Samen met gastblogger Nayomi blijven we het onderwerp adoptie liefde geven, we behandelen informatieve vragen rondom adoptie en pleegzorg en reizen mee in haar persoonlijke ontdekkingstocht
3e van de maand Mama.lijnt – In deze rubriek naast de eeuwig durende strijd om de laatste kilo’s ook meer sportieve tips en tricks. Wat dacht je van sportieve uitjes waaraan ook jij kunt gaan deelnemen? Ik zie er zo naar uit!
4e van de maand Papa – De rubriek Papa blijft onveranderd. Heerlijk, hilarisch en soms een tikje nuchter, of twee tikjes.

Vrijdag: Geloof
Ik heb het al meerdere malen genoemd maar dit is goud. God is aan het werk en écht, aan Hem alle eer. Mijn gebed is dat komend jaar nieuwe deuren zullen openen in Zijn licht.

Tijd om te rusten

Na een tijd van zwoegen is het tijd om te rusten. Komende week kun je via het menu of bovenstaande roze gedrukte kopjes eens even lekker scrollen door de lading artikelen . Je zult versteld staan van het archief dat in de afgelopen 3 jaar is opgebouwd. Inmiddels zijn wij er stiekem tussenuit gepiept en vieren we tijd voor elkaar. Voor familie. Voor even helemaal niks.

Bedankt lieve lezers voor de vele reacties, de mooie contacten, de bijzondere verhalen en jullie enorme betrokkenheid. Zonder jou hadden we dit alles nooit kunnen bereiken. Vanuit mijn hart, dankjewel!

PS: Voor onze kerstgroet, scroll even één artikel terug.

Heb jij toffe ideeën voor bepaalde rubrieken, wil je iets delen of zit je met vragen/opmerkingen?
Shout! info@mamavandijk.nl

Tot volgend jaar!
Lees jij dan ook weer mee? Ik zie er naar uit!

Een lieve groet,

Mama van Dijk & crew!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.