samenwerken met mamablog mama van dijk, kaartenhuis, uitnodiging
Feestdagen

Een liefdevolle kerstgroet

De kerstdagen komen eraan. Misschien heb je de gourmet al uit het stof gehaald of het kerstdiner tot in details uitgewerkt. Of op tijd de kerstgroet de deur uitgestuurd. Door het kaartenhuis lieten wij afgelopen week nog even lastminute een liefdevolle kerstgroet maken. Veel te laat natuurlijk om nog te kunnen versturen. Sorry jongens! Maar dat mag de pret niet meer drukken.

Een liefdevolle kerstgroet

Waar en hoe je komende feestdagen ook mag vieren, met welke kerstgedachte dan ook. Wij wensen jullie warme liefdevolle dagen toe met oog voor elkaar. Een extra glimlach, een arm om de schouder. Geniet, rust, eet, drink en proost!

Wanneer jij nog op zoek bent naar een korte speech tijdens het grillen van de hamburger op je gourmetschotel of je medium doorbakken biefstuk naast het gouden bestek, dan wil ik de deze van harte aanbevelen;

“Joy to the world, the Lord has come. Let earth receive His King. “

Je mag de speech ook in koor doen, met geheven glas, klinkt hij nog beter!

Vrolijk Kerstfeest!

Mama en Papa van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.