winactie, picknicktafel, axi, schaffelaar hoveniers, mamablog mama van dijk
Mamablogger, Persoonlijk, Winactie

– WINACTIE – Mama van Dijk viert 3 jarig jubileum met Schaffelaar Hoveniers.

Wauw. Volgende week woensdag ,op 11 Juli om precies te zijn, bestaat Mama van Dijk alweer 3 jaar. Drie jaar geleden alweer dat ik mijn eerste artikel online zette en het avontuur begon. Inmiddels zijn we zo’n 300 artikelen verder en is Mama van Dijk uitgegroeid tot een online platform vol inspirerende, hilarische en tranentrekkende verhalen rondom het moederschap. Elke dag lezen er honderden mensen mee, elke maand duizenden.

Ik kan het bijna niet geloven en tegelijk voelt Mama van Dijk zo verweven en vertrouwd. Ik verruilde mijn werk in de zorg om er te zijn voor de kinderen. Zo kreeg Papa van Dijk meer ruimte als chauffeur en ontstond er een gezonde basis binnen ons gezin en kon ik op deze manier eveneens liefde blijven geven aan mijn derde kindje;” Mama van Dijk “. Dit online platform waarin ik met liefde deel over het leven als mama heeft het afgelopen jaar weer zoveel moois gebracht.

Het afgelopen jaar

Ik maakte begin dit jaar de keuze om een extra dag te bloggen en te werken met diverse thema’s. Zo werd de donderdag een echte themadag met wekelijks terugkerende rubrieken. Van verhalen rondom adoptie, de Mama.lijnt rubriek, de talloze lekkere tips in “Smakelijk” of de meest favoriete themadag door Papa van Dijk, jullie lazen alles met zoveel enthousiasme en dat maakt het schrijven natuurlijk fantastisch.

De persoonlijke artikelen op de maandag en de dinsdag geven nog steeds een heerlijke start van de leesweek maar ook de afsluiter op vrijdag die dit jaar voor het eerst werd geïntroduceerd bleek niet onopgemerkt. Bijzonder om te zien hoe jullie, gelovig of niet, met zoveel liefde juist die berichten omarmen. De tranen rollen zo vaak over mijn wangen als ik vraag of God het bericht op die dag zegenen wil. Ik voel dat Hij aan het werk is en met talloze berichtjes van hoop en liefde in mijn mailbox word dat gevoel zo vaak bevestigd. Wauw!

picknicktafel voor kinderen, zand en water tafel, olijfboom, schaffelaar hoveniers, samenwerking, mama van dijk
Lieve Lezer

Lieve lezer, dankjewel! Dankjewel dat ik in alle openheid het afgelopen jaar weer voor je mocht schrijven. Dat je zo vaak een momentje hebt gepakt om te lezen en je terug blijft komen! Ik vind het zo tof! Dit jubileum wil ik daarom grandioos met je vieren en dus staken Schaffelaar hoveniers en Mama van Dijk de handen ineen voor een waanzinnige winactie.

Winactie

Speciaal voor deze bijzondere winactie mogen wij namens Schaffelaar Hoveniers een geweldige houten picknick- zand- water tafel weggeven. Deze houten picknicktafel voor kinderen kun je naast normale picknicktafel dus ook  gebruiken als zand en watertafel. Hoe gaaf is dat! De ingebouwde blauwe plastic bakken onder het tafelblad zorgen voor eindeloos speelplezier. Wauw! En dat is nog niet alles, speciaal voor jou als papa, mama, tante, oma (of noem maar op) stelt Schaffelaar Hoveniers ook nog een olijf in pot beschikbaar zodat ook jij de zomer kunt gaan vieren. Als dat geen feestje is!

winactie picknicktafel axi, schaffelaar hoveniers, mamablog mama van dijk

Winnen?

Like Schaffelaar Hoveniers én Mama van Dijk op Facebook als je dat nog niet had gedaan.

én

Laat een reactie achter dat je mee wilt doen.

Delen is lief maar niet verplicht!

Op woensdag 11 juli, mijn echte jubileumdag, zal om 10.00 uur de loting plaatsvinden waarna de winnaar bekend zal worden gemaakt.

Wie mogen wij gelukkig maken?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Mirjam 4 juli 2018 at 06:54

  Allereerst van harte gefeliciteerd met dit jubileum!
  Hier worden je blogs graag gelezen, vaak met een lach of een traan.. Het spreekt altijd aan!
  Gods zegen toegewenst voor de nog komende jaren!
  Graag doen wij mee met deze geweldige winactie!
  Met 3 kinderen gaat die tafel zeker helemaal tot zijn recht komen!
  Groetjes!

 • Reply I.rina 4 juli 2018 at 07:40

  Aah gefeliciteerd! Volg je nu een half jaartje en ben van plan dat nog veel langer te gaan doen;-)
  Helaas heb ik geen Facebook meer dus ik kan niet meedoen voor de picknicktafel. Maar hij is wel.leuk?

 • Reply Erwin 4 juli 2018 at 08:53

  Nou, met ons eerste kindje op komst. Zie ik het al helemaal voor mij! Onze kleine man aan de picknicktafel, met water en zand spelen!!
  Dus ik doe graag mee!

  Jij gefeliciteerd met je jubileum!! Ik lees graag de leuke blogs van Gerjan en natuurlijk af en toe ook die van jou!

  Zegen voor jou/jullie!

 • Reply Julia 4 juli 2018 at 09:03

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum! Ik las pas eens dat de meeste Bloggers binnen 2 jaar stoppen. Jij bent daar al ruimschoots overheen dus dat komt helemaal goed! Ik volg je blog ook graag.
  Super leuke actie! Ik doe heel graag mee! Leuk om mijn drie liefdes hopelijk straks aan zo’n mooie tafel te hebben zitten met als bonus een olijf voor mama 🙂
  Liefs, Julia

 • Reply Maaike J. Diderique 4 juli 2018 at 09:23

  Wat een mooie en handige tafel! Die gaat mijn dochtertje fantastisch vinden! En oma de olijfboom!
  En natuurlijk van harte gefeliciteerd met het driejarig bestaan van je blog. Op naar nog veel meer mooie jaren!

 • Reply Leonie 4 juli 2018 at 10:08

  Wauw, Gefeliciteerd!!
  En wat een onwijs toffe actie! Daar doe ik graag aan mee. Ik denk dat ik Milan daar super blij mee zal maken! Lekker spelen en eten aan zijn eigen tafel! En mama zou erg blij worden van zo’n mooi olijfboompje!

 • Reply Rita Maris 4 juli 2018 at 10:57

  Wat een leuke actie❤ Ik doe heel graag mee! Dat lijkt me geweldig voor in de tuin van ons nieuwe huis. Ik zie mijn twee kleine schatjes al helemaal zitten aan die prachtige picknicktafel ?

  Groetjes,

  Rita?

 • Reply Eline 4 juli 2018 at 13:21

  Aah, wat leuk! Ik doe graag mee! En gefeliciteerd 🙂

 • Reply Marijke 4 juli 2018 at 15:03

  Wauw, een olijfboom heb ik altijd al willen hebben! ?? Mooi dat je alweer drie jaar andere mama’s bemoedigt en inspireert. Keep up the good work ‘sister’!

 • Reply Lieneke van Vuuren 5 juli 2018 at 20:41

  Gefeliciteerd, je pakt het goed aan!
  Wat een superleuke actie, ik doe graag mee!

 • Reply Q 6 juli 2018 at 07:32

  Heel graag doen we mee hoe leuk hoor in onze nieuwe tuin ? Wat een gezelligheid voor onze drie kindjes

 • Reply Marian B 6 juli 2018 at 13:40

  Van harte gefeliciteerd met je derde blogverjaardag! Fijn doorgaan zou ik zeggen. Wij zijn nog op zoek naar een picknicktafel voor de kinderen, dus dit zou zeer welkom zijn! En dan is het ook nog een zand- en watertafel in een, helemaal geweldig natuurlijk. Ik ben al begonnen met duimpjes draaien 😉

 • Reply Manon 10 juli 2018 at 20:43

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Die olijfboom zou hier echt een super plekje krijgen in onze nieuwe voortuin, en met de zandtafel weten mijn 2 kleine doerakken wel raad..

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.