kleuter, Peuter

Shoplog: Mijn peuter showt haar (nieuwe) eigen stijl

Afgelopen week las je in dit artikel al over hokjes en vakjes, over standaards en alles daarbuiten. Onder andere over jurkjes die het moesten afweten en broeken en skinny’s daarvoor in de plaats. Dat fragment ging met name over deze passessie..

“Mam, heb je nog meer sweaters?”

Beteuterd kijkt ze naar haar lange strakke rode jurk waar de leopard letters samen het woordje Pretty vormen. Ja, dat was ze zeker, bloedmooi zelfs,  maar zo voelde ze zich niet. Hoe geweldig ik de jurk van Quapi ook vond, het strookte niet meer met hoe ze zich wilde voelen. Ze werd een stoere kleuter daar was zo nu en dan maar weinig schattigs meer aan. Haar buikje bolt ze nog iets verder naar voren. “Mam, heb je niet gewoon nog een sweater. ”

  Skinny Name it, Trui Name it

Een eigen stijltje

Het werd tijd voor haar eigen stijltje en ze had gelijk. Ze is immers een buitenkind dat een liefde heeft voor wild en stoer. Dat met papa op de motor wil, met mama wil bootcampen, klimmen en apenkooien. Een kind dat turnen maar niks vind puur door die strakke tutu’tjes maar klimmen en springen gaaf vind. Tijd om te shoppen.

Ik neem een kijkje in de webshop schattigebabykleertjes.nl waar ik me laat verassen door een enorme hoeveelheid bekende merken als Quapi, B.Nosy, Noppies én de korting. Aan dochterlief de eer haar nieuwe aanwinsten te showen. Maar.. Ze wilde niet. Dus aan mama de eer een aantal flatlays te maken. Is het toch een beetje alsof…

Is het niet fantastisch? Zo jong als ze zijn dat ze hun eigen stijltje ontdekken? Zou het niet gaaf wezen dat welk kind (of volwassene) dan ook draagt waar hij/zij zich goed in voelt? Gewoon omdat het kan en mag! Een vriendinnetje zei eens voor een fotoshoot van haar prachtige kinderen: “Deze trui was niet helemaal mijn keuze maar wél die van haar. En als zij draagt waar ze zich goed in voelt straalt ze dat ook uit.” En zo is het toch?

spijkerjurk Babyface

Vooruit, één kiekje dan in lievelingsoutfit.
Skinny broekje Babyface, Trui name it. 

Ik heb een voorliefde voor schattig en lief maar inmiddels gaat mijn hart sneller slaan van stoer en een tikje hipster. Weg met overdreven schattig, hallo stoer! De kleding is afkomstig van de website schattigebabykleertjes.nl. Kende jij deze online webshop al?

“En die haarbandjes mam, doe die maar lekker zelf om.”

Touché.

Wat dragen jouw kinderen graag?

Uitgelichte foto: Shirt name it, trui kokonoko, bronzen rokje B.Nosy

-x- Mama van Dijk

Sponsored post

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.