zindelijk, in een week, met de zindelijkheidsbox
Opvoeding en ontwikkeling, Review

WINACTIE – Zindelijk in één week met de zindelijkheidsbox

“Oh, kijk dat kontje” roep ik met gepaste trots manlief toe wanneer hij onze jongste dochter richting de wc helpt. En nee ik had het niet over die kadetten van manlief.  Haar voorheen strakke broekjes ogen inmiddels wat losjes om de billen. Hoe kan het ook anders. Nog vorige week zat daar een luier. Ik sta versteld..

Gewoon proberen

Ik wilde het een kans geven, het gewoon gaan proberen. Fleur was maar wat benieuwd naar dat roze blinkende (potje) troontje dat alweer en poosje in het toilet stond te pronken. Ik wilde haar laten wennen aan dat idee en dus was ik ingesprongen op haar interesse. Dat potje stond er dus al even maar haar broekje ging nooit omlaag. Ze vond het wel prima, zo leek het.

Totdat ik enkele weken geleden een enthousiast berichtje krijg van Dustin en Janneke. Zij hadden de zindelijkheidsbox ontworpen en stonden te springen deze op de markt te brengen. Of ik hem wilde proberen én er ook nog eentje wilde verloten onder mijn volgers. Wat dacht je? Ik verwen jullie en mezelf graag dus zei ik volmondig Ja.

Hallo dweil, Hallo wasmand!

Ik schreeuwde het overigens nog niet gelijk van de daken want ik kon me het allemaal nog niet zo goed voorstellen. Dat kleine kontje, van mijn kleinste meisje, op zo’n grote wc. Dat sloeg overigens al snel om want wonder boven wonder ging dag 1 gepaard met slechts 5 ongelukjes. 5! En zo’n 10(!) in het potje. Hallo dweil, hallo wasmand! Die eerste dag was ik direct overstag. Dit kon een succes gaan worden. En ondanks mijn wallen op de enkels in verband met de ziekenboeg in huize van Dijk bleek dit het perfecte moment. We waren immers veel thuis met de oudste dochter die niet fit was en konden het geheel op deze manier langzaam introduceren.

hoe maak ik mijn peuter zindelijk, zindelijkheidstraining, zindelijkheidsbox

Zindelijkheidsbox

De zindelijkheidsbox zit vol met hulpmiddelen om je als ouders te helpen in deze beste wel intensieve week. Er zit een duidelijk trainingsprogramma bij dat je vooraf even helemaal doorleest. Ook zitten er instructiekaarten bij die per dag zorgen voor een goede focus. Met o.a. leuke complimentjes en tips! Ook zindelijkheidsschema’s, stickerkaarten en een diploma zijn inbegrepen. Wat dacht je van een community op Facebook om je vragen op los te branden? De zindelijkheidsbox biedt het totaalplaatje.

Trainingsprogramma

In de afgelopen week kon je op instagram elke dag diverse updates lezen/zien. Tof om al jullie interesse en berichtjes daarover te ontvangen. Veel vragen over wanneer je weet of je kind er klaar voor is liet ik in het midden. Kijk goed naar je kind. Heeft het al interesse? En als het al wat ouder is, probeer het eens! Wie weet is dit het laatste zetje dat hij/zij nodig had om op speelse wijze fantastische resultaat te boeken.

Vandaag vieren wij in Huize van Dijk een klein feestje.

Vorige week zijn we begonnen met deze zindelijkheidstraining. En nu? Nu kunnen we zeggen, ons meisje is zindelijk! *Whaa!* de eerste autoritjes, uitstapjes en middagslaapjes zijn zelfs al droog doorstaan. Wauw! Ja, er is soms een ongelukje wanneer ze met haar slaperige lijfje uit bed stapt en ergens nog zo gewend is aan het luiertje. Die nemen we voor lief. Eenmaal wakker is er een grote liefde voor het kleinste kamertje. Gefeliciteerd stoere Fleur! Je bent geslaagd! Hoera, je bent zindelijk! Dat is een feestje waard!

Winnen

Ook zin in een feestje? Wil jij de zindelijkheidsbox winnen? Of ken je iemand die je daarmee zou willen verrassen? Doe mee met onze winactie! Aanstaande vrijdag zal de winnaar worden uitgeloot!

Wat moet je doen?

Reageer op onze Facebookpagina (of hieronder in de comments) dat je mee wilt doen en maak kans op deze gave Zindelijkheidsbox. Ben jij er klaar voor? Het wordt een feestje! Echt! Op vrijdag 21 december zal de winnaar om tien uur worden uitgeloot.

Ps: Volg jij @zindelijkheidsbox al op Instagram of Facebook?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

43 Comments

 • Reply Elisabeth van der Welle 18 december 2018 at 06:05

  Jaaaaa, die wil ik heel graag winnen! Ik hoop dat wij dit feestje dan in de kerstvakantie mogen vieren!

 • Reply Gerlinda vd Zandschulp - Huiberts 18 december 2018 at 07:10

  Ik zou de zindelijkheidsbox graag willen winnen voor mijn zoontje Luuk ? Ik ben zo enorm enthousiast geworden, als ik zie hoe knap Fleur dit deed. Wauw! ? Dit willen wij ook ?

 • Reply M. Gerritsen 18 december 2018 at 07:13

  Ja wij doen ook mee. Dit komt goed van pas voor ons zoontje!

 • Reply Mirjam 18 december 2018 at 07:20

  Heel graag voor onze Joas, bijna 3..
  Al een keertje begonnen maar meneertje leek er nog niet aan toe..
  Vol interesse heb ik je berichtjes gevolgd over Fleur en al eventjes op de site gespiekt van de zindelijkheidsbox en wat spreekt dat concept me aan!
  Het proberen waard!

 • Reply Sabina 18 december 2018 at 07:24

  Ooh dat zou ik echt kunnen gebruiken! Ik word er ook helemaal enthousiast van als ik het lees! De oudste is 2 jaar en 2 maanden en we hebben nog een kleintje van 5 maanden dus ik kom om in de luiers? interesse is er enigszins wel maar ik weet gewoon niet zo goed hoe ik het moet oppakken. Dit zou ons enorm vooruit helpen denk ik! Ik ga duimen ?

 • Reply Evelien 18 december 2018 at 07:41

  Ik zou graag winnen ☺️☺️ Ik denk dat onze dochter er aan toe is maar weet er zo goed hoe ik het moet aanpakken ☺️

 • Reply Adriënne 18 december 2018 at 07:41

  Ik doe mee! Niet voor mezelf maar voor mijn schoonzus die haar 2e kindje verwacht. Hoe handig zou het zijn als de oudste dan zindelijk is!?

 • Reply Suzanne Bruinekreeft 18 december 2018 at 07:46

  Wauw wat knap dat Fleur nu al zindelijk is! Onze dochter is ook bijna 2 jaar en 1 maand en ik kan me niet voorstellen dat zij zindelijk zal zijn. Maar deze zindelijkheidsbox belooft veel goeds. Ik waag graag een kansje om te winnen!

 • Reply Gerrianne van Roekel 18 december 2018 at 07:47

  Lijkt me geweldig om te winnen voor onze jongste. Eind januari wordt hij 3 en wat zou het gaaf zijn als we hem nog voor die tijd zindelijk kunnen krijgen! Ben ontzettend benieuwd of de zindelijkheidsbox ons hierbij kan helpen!

 • Reply Suzanne 18 december 2018 at 08:07

  Ik doe ook graag mee, de zindelijkheids training van mijn zoon kan wel een boost gebruiken. Het is vooral deze mama die wel een steuntje in de rug kan gebruiken!

 • Reply Jacoba Leijenhorst 18 december 2018 at 08:19

  Yes! Heel graag! Wie weet is dat net het ene steuntje wat mijn dochter over de streep trekt!

 • Reply Danielle 18 december 2018 at 08:21

  Ik zou de zindelijkheidsbox graag willen winnen! Voor onze 2-jarige die ook heel geïnteresseerd is in de wc en het potje maar er op zitten nog heel spannend vind.

 • Reply Marloes 18 december 2018 at 09:04

  Jaaa! Dit hebben we zo nodig! Tom van 2 jaar en 4 maanden gaat heel af en toe al wel eens op het potje maar er komt nog geen schot in. Dit pakket zou zeker kunnen helpen.
  Daarbij, we hebben inmiddels een extra klikobak nodig, aangezien we 5 weken geleden ouders zijn geworden van onze 2e zoon. Wat minder luiers zou dus héél erg welkom zijn!

 • Reply Eveline 18 december 2018 at 09:13

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij wordt bijna 3 en met de volgende op komst lijkt het mij ideaal als hij dan zindelijk is!

 • Reply Jeanine Van de Ruit 18 december 2018 at 09:27

  Ik doe mee!

 • Reply Bianca Mandersloot 18 december 2018 at 09:31

  Ja wij doen mee ? ons meisje van 2 jaar en 5 maanden vind het potje al heel interessant deze box zou het allemaal nog wat leuker maken, wie weet ?

 • Reply Inge 18 december 2018 at 09:41

  Onze dochter Esmée wordt in januari 3 jaar. Een zindelijk kind zou voor ons (en voor haar natuurlijk!) een prachtig verjaardagscadeau zijn!

  Net voor haar verjaardag gaan we voor het eerst ver vliegen en onze dochter van 1 meter is natuurlijk met geen mogelijkheid te verschonen in zo’n piepklein vliegtuigtoilet, dus het zou gelijk een groot probleem voor ons oplossen.

  De week vrij is rond de feestdagen al gepland, dus kom maar op met deze uitdaging!

 • Reply Yvonne Jansen 18 december 2018 at 09:55

  War doe ik graag mee voor ons zoontje van bijna 3 1/2! Tot nu toe is hij niet te verleiden voor het potje of toilet. Hij is lekker temperament vol, en wil geen strijd met hem hierover aangaan, om een aversie te voorkomen.
  Dus een positief hulpmiddel kunnen wij goed gebruiken!

 • Reply Lianne 18 december 2018 at 10:05

  Jaaa dit zou ik graag willen winnen:). Voor m’n dochter van bijna 3, en met de 3e op komst zou het erg fijn zijn als we dit feestje kunnen vieren!

 • Reply Mariëlle 18 december 2018 at 10:54

  Ja heel graag!! Wie weet is dit net het steuntje wat me zoon nodig heeft om zindelijk te worden.

 • Reply Marjolein 18 december 2018 at 10:56

  Jaa, bij ons is zindelijkheid een thema wat nog geen feestje waard is. Vooral veel tranen omdat het heel spannend is voor zoontje van bijna 3. Deze box zal vast helpen! 😉

 • Reply Daniëlle van den Berg 18 december 2018 at 11:16

  Ik doe graag mee voor mijn neefje! Zou super voor hem en m’n zus zijn!

 • Reply Marja Schutte 18 december 2018 at 12:12

  Wat goed zeg!! Super knap Fleur (en mama!). Ik doe ook graag mee met deze winactie!
  Na al een eerdere poging, ivm grote interesse voor alles wat met de wc te maken heeft, van m’n dochter, (2,5) bleek toch dat het voor haar nog niet de tijd was. Na alle juich momentjes vond ze het te spannend. Dus ik besloot het op z’n beloop te laten en af te wachten tot ze het zelf weer aan gaat geven. En dat gebeurt nu.. Dus zo’n box zou leuk en fijn zijn om ons een extra zetje te geven! 🙂

 • Reply Sharon 18 december 2018 at 12:36

  Leuk! Onze dochter zit vanaf 10 mnd op het potje 2 x pd een poep. Voor 1.5 volledige ontlasting zindelijk. Plas gaat steeds vaker goed maar na de geboorte van d’r broertje wat terug gevallen. Zou deze graag willen winnen. Ze is bijna 2.5. miss net voor 2.5 jaar zindelijk. Zo het nieuwe jaar in.

 • Reply Esther 18 december 2018 at 13:07

  Ik doe graag mee voor mijn broertje. Hij is al ruim 3 maar zindelijk worden wil hij nog weinig van weten. Onze vader is paar weken terug totaal onverwachts overleden en daardoor wordt het er niet makelijker op. Misschien dat dit hem het laatste zetje kan geven…

 • Reply Ineke 18 december 2018 at 13:18

  Oh wauw! Zo snel! Dit zou ook wel wat voor ons kunnen zijn! Met drie kids onder de 4 heb ik niet echt tijd voor een uitgebreide training, dus in een week zou heerlijk zijn!

 • Reply Colinda 18 december 2018 at 13:29

  WoW gaaf!! Die willen wij wel winnen voor onze zoon van bijna 2 jaar!! Dat scheelt weer pampers sjouwen?!! We gaan duimen en misschien kunnen we dan na zn 2e verjaardag nog een feestje maken!!

 • Reply Marlinde 18 december 2018 at 13:42

  Jaaa die wil ik graag winnen voor onze dochter van 2!

 • Reply Sandra 18 december 2018 at 17:34

  Ja!! Ik doe graag mee. Had al op de planning staan om er deze vakantie mee te beginnen. Dan komt zo’n box mooi van pas?

 • Reply Marjolein 18 december 2018 at 19:15

  Ik doe graag mee, klinkt ideaal! Kan ik samen met onze dochter Eva (2jr4m) aan de slag!

 • Reply Lenthe 18 december 2018 at 20:13

  Ja ik doe graag mee!

 • Reply Dominique 18 december 2018 at 20:37

  Oooh wat zou het heerlijk zijn als het zou lukken met deze box! De hele zomer geprobeerd, wanneer hij zonder luier in zn blote kont loopt gaat het goed, maar zodra er een onderbroek of een broek aangaat, gaat het fout.
  Ik doe dus heel graag mee aan deze winactie! Hij is nu 3 jaar

 • Reply Thamar Pellikaan- blonk 18 december 2018 at 21:31

  Ja ik doe mee voor onze zoon!?

 • Reply Mama Sharon 18 december 2018 at 21:57

  Onze kleine meid Jenthe is net zo oud als Fleur. Met veel plezier lees ik je verhalen, de afgelopen week met wat extra plezier je verhalen over het potje! Echt een stimulans om in de kerstvakantie ook te starten met trainen. Het zou natuurlijk helemaal super zijn als de zindelijkheidsbox ons daar een handje bij zou helpen!

 • Reply Heidy 18 december 2018 at 22:59

  Het eerste plasje op het potje was erg leuk maar daarna was dat potje erg spannend. Ik heb nu een poosje vrij van mijn werk dus de ideale kans om de zindelijkheidsbox te gaan proberen voor ons zoontje van 2,5 jaar. Ik doe graag mee!

 • Reply Jolanda 19 december 2018 at 06:50

  Jaa!! Ik doe ook graag mee voor mijn zoontje van 3! Het idee dat hij straks zonder luiers kan…

 • Reply Rachel 19 december 2018 at 07:33

  Ja graag doe ik mee!

 • Reply Alleke Post 19 december 2018 at 08:25

  Ik waag de gok!! Onze oudste heeft er steeds meer interesse in en met drie in de luiers (2,5; 1,5 & 3wk) zou ’t super zijn als we de eerste zindelijk kunnen krijgen!! Daarnaast gastouder, dus nog meer kindjes baat bij 🙂 🙂 toffe actie!!!

 • Reply Mamavansaar 19 december 2018 at 14:58

  Wat knap zeg!

  Wij hebben ook hééééél veel zin in een feestje! 🙂

  Wie niet waagt, wie niet wint toch?

 • Reply MarianB 19 december 2018 at 20:26

  Knap gedaan! Ik doe graag mee. Mijn dochtertje is nu 25 maanden en we willen in het nieuwe jaar graag echt starten met de zindelijkheidstraining. Er staat wel een potje maar er gebeurt nog niet zo veel mee. Hopelijk vieren wij binnenkort ook dit feestje.

 • Reply Sabrine Reitsema 19 december 2018 at 23:50

  Jaaaa!! Die wil ik winnen voor onze, bijna 2,5 jarige, dochter! Ze vind de wc maar al te interessant, maar op de een of andere manier wil het niet lukken, wat ik ook probeer. In februari verwachten wij haar 2e zusje,, ja…. 3 meiden onder de 3!! Wat zou het fantastisch zijn als wij de zindelijkheidsbox mogen winnen! Wie weet hebben we er dan straks geen 3, maar 2 in de luiers… Wat zou dat een verademing zijn!!! (Ze heeft ook echt een mega hekel aan verschonen,, dus ook voor haar zou het een super uitkomst zijn!!) Duimen maar, dat we zindelijk het nieuwe jaar in mogen gaan!!

 • Reply Mama van Dijk staat versteld - Zindelijkheidsbox.nl 9 november 2019 at 12:27

  […] Bekijk de review van Mama van Dijk […]

 • Reply Debbie 11 december 2019 at 16:20

  ik ben niewsgierig geworden door je Wilma! Heb net de box besteld en hoop dat het onze meid ook gaat lukken. Na de kerst starten we!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.