review christelijk dagboek mama van dijk, christelijk mamablog, platform
Review, Winactie

WINACTIE – VOL BEMOEDIGING DE ZOMER DOOR

Het nieuwste Powerbook van Power to the Mama’s is uitgekomen. Gaaf! Deze serie is een heerlijke vervanger of een fijne extra naast je tijdschrift of dagboek aan het zwembad. Heerlijk voor bij je 10’uurtje. Of lekker tijdens een momentje op de bank, bij zwemles, voetbal of wat dan ook.

We feliciteren Sabine IJzerman met dit prachtige powerbook!

(Stuur je ons even een berichtje?)

SURPRISE

Vandaag mag ik jou verrassen met dit heerlijke powerbook. Met recht een krachtig boek vol verhalen van moeders. Moeders die net als jij en ik leven in verwondering onder de vleugens van Koning Jezus. Geen perfecte levens. Wel een leven in Zijn licht, omdat Zijn licht op ons straalt. Gemakkelijk? welnee! Samen bemoedigen we elkaar in het leven, door het leven van alledag. Ik ben fan van Power to the Mama’s vanaf het eerste uur, als collegaschrijvers, als dochters van de Koning en gewoon als vrouw en volger.

De afgelopen weken zijn we door een dalletje gegaan kan ik zeggen. Het bleef stil op het platform met een reden. Bijna twee weken geleden was het na maanden wachten (thanks Corona) eindelijk tijd voor de KNO operatie van de jongste dochter die na jaren ellendig slapen en eeuwig ziek zijn maar niet opknapte. De ingreep aan keel neus en oren viel ons beiden heftig. Het herstel pittig te noemen. De machteloosheid als moeder wanneer je kind zoveel pijn heeft ( of uberhaupt als je kind niet lekker in zijn vel zit) brengt dat je even terug moet naar de kern. Puur en alleen zorgen. En daar moest ik berusten in het feit dat de rest allemaal bijzaak is. En dus lag het platform stil en nog zoveel meer. Enkel op instagram in de stories nam ik jullie dagelijks mee. Dank dat jullie volgen, dagelijks met zoveel plezier en enthousiasme. Voor de vele pakketjes, kaarten en liefde voor de dochter en de herkenning. Het is volle bak genieten om het moederschap samen te vieren, waar dan ook.

WINACTIE

Juni is feestmaand. We vierden de verjaardag van manlief, de verjaardag van mij ( Happy 29!), onze trouwdag (8 jaar!) én natuurlijk Vaderdag. Hoog tijd dus om, iets verlaat, samen een feestje te vieren. Hoe doe je mee met de winactie? Dat is heel simpel. Volg Mama van Dijk op Instagram en/of Facebook en laat een berichtje achter. Heb je geen Social media laat dan gewoon een berichtje achter onder dit bericht.

Uit alle reacties word een winnaar getrokken. Meedoen voor anderen mag natuurlijk ook. Wie zet jij vandaag in het zonnetje. Tip: Gun jezelf dit Powerbook en waag nog een extra kansje in een tweede reactie voor een ander! Slim:)!

Meedoen kan tot volgende week vrijdag.
Op 3 Juli zal de winactie worden uitgeloot om 10.00 uur!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Janneke 26 juni 2020 at 06:36

  Ik zou dit boek heel graag winnen. Mooi cadeautje voor mezelf tijdens de kraamdagen die eraan zitten te komen.

 • Reply Eveline 26 juni 2020 at 07:54

  Ik doe graag mee

 • Reply Janneke 26 juni 2020 at 13:58

  Ik doe graag mee. Even een momentje voor mezelf!

 • Reply Anne-Marie 26 juni 2020 at 14:10

  Wat leuk! Zonder social media Maak je ook kans om te winnen, fijn! 👍🏻

 • Reply Suzanne 26 juni 2020 at 19:20

  Ik doe graag mee.

 • Reply Esther 26 juni 2020 at 20:24

  Ja, graag! Fijn leesvoer naast het zwembad 😀.

 • Reply Tineke 28 juni 2020 at 11:56

  Ik volg je via alle kanalen en doe graag mee. Dit zijn echt de soort boeken die ik graag lees, vol met positiviteit!
  Liefs

 • Reply Jose 28 juni 2020 at 20:09

  Ja leuk! De kids in het zwembadje in de achtertuin en ik in Mn luie stoel met het powerbook!

 • Reply Sabine 2 juli 2020 at 12:06

  Lijkt me een mooi boek! Ik doe graag mee!

 • Reply Marlies+Bijl 3 juli 2020 at 09:24

  Doe heel graag mee!

 • Leave a Reply


  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.