themafeestje, kinderverjaardag, partydecoration, mamablogger, mama van dijk, kinderfeest, 3
verjaardag, Winactie

WINACTIE – Hiep Hiep Hoera, Naomi 3 jaar!

Lang zal ze leven, lang zal ze leven. Lang zal ze leven in de gloria! In de gloriaaaaa- in de gloriaaaa. Hieperdepiep, Hoeraaaa! Een stoer meisje glundert al vanaf het moment dat zij haar bedje uitstapt. De laatste sticker werd dit weekend geplakt op onze zelf geknutselde aftelkalender. Het was nu echt zover. Voor de allereerste keer beseft ze dat ze echt jarig is. Haar kinderfeestje stond voor de deur.

Ze bracht met trots uitnodigingen rond (je leest er morgen meer over) en genoot van alle aandacht, voor het eerst mocht ze beseffen dat al die mensen een taartje komen eten, dat er ballonnen zijn en prachtige cadeautjes en dat dat allemaal voor haar was.

WINACTIE

Wij ontvingen voor de verjaardag van Naomi toegangskaarten voor het aanstaande springkussenfestijn in Barneveld! Als heuse springfanaat scoort dit cadeautje van Sensationair natuurlijk hoog in haar persoonlijke favorieten. Dus vanuit haar tenen een heel hartelijk dankjewel voor dit fijne cadeautje. Voor deze feestelijke gelegenheid mag ik niet alleen zelf genieten maar ook twee x twee kaartjes weggegeven voor dit springkussenfestijn. Gigantische zalen vol springkussens, het belooft weer een spektakel te worden. Speciaal voor de allerkleinsten is er een aparte zaal waar zij zich kunnen uitleven.

Benieuwd naar meer? Check het evenement > hier <.

Openingstijden:

1 maart 2018 van 10.00 – 16.00 uur
2 maart 2018 van 09.00 – 15.00 uur

Toegang:

Kind: € 7,50 (t/m 4 jaar € 5,00)
Ouders en begeleiders: GRATIS toegang.
Er is (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig.
Locatie: Veluwehal, Nieuwe markt 6 Barneveld

Speciaal voor de allerkleinsten is er een aparte zaal waar zij zich kunnen uitleven!

Liefdevolle uitspattingen

Lieverd, als jij eens groter bent en mama’s naslagwerk op Mamavandijk.nl eens door zal bladeren dan hoop ik dat je deze post niet overslaat. Ik zou zo graag in woorden willen uitdrukken hoe trots ik op je ben. Vanaf het moment dat jij in ons leven kwam, zijn wij zo intens rijk gezegend. Met jou is elke dag een feestje. Lieve, Lieve Naomi, in al je liefdevolle uitspattingen en bijdehante trekjes, in al je knuffels en je kusjes en je volkomen nuchterheid, je bent zo intens, puur en zo prachtig. Ik hoop dat je altijd zult blijven wie je bent. Je bent geliefd!

Voor zij die avond slapen gaat kus ik haar hoofdje zacht. Dag lieverd, volgend jaar weer hé! Haar oogjes knikken.
“Dag Mama”. 
Ik kijk nog één keer om terwijl ik denk; “Ja, volgend jaar. Dat duurt gelukkig nog héél lang..”.

zelfgemaakte appeltaart Mama van Dijk mamablog kinderfeestje

Winnen

Wil jij kans maken op de kaartjes voor het springkussenfestijn? Volgende week maandag om 10.00 uur zullen er twee winnaars worden uitgeloot die ieder twee gratis toegangskaarten ontvangen. De gelukkige winnaars krijgen daarover bericht.

Wat moet je doen?
Reageer hieronder in de comments of laat een reactie achter op de facebookpagina van Mama van Dijk. Like Mama van Dijk op Facebook als je dit nog niet hebt gedaan en tag vooral de springfanaat die dit festijn niet mag missen. Wie neem jij mee?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Nicole Orriëns 12 februari 2018 at 07:03

  Gefeliciteerd met de derde verjaardag van Naomi! En nog vele jaren. Succes met de winactie!

 • Reply Krystle 12 februari 2018 at 07:25

  Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie dochter en suc6 met de winactie.

 • Reply Marian B 12 februari 2018 at 13:33

  Gefeliciteerd met je dochter!

 • Reply Carmelina 12 februari 2018 at 22:25

  Gefeliciteerd en wat een mooie liefdevolle woorden voor Naomi! Het zag er in elk geval fantastisch uit! Wauw!

 • Reply Mariska van Dijk 18 februari 2018 at 22:17

  Hartelijk Gefeliciteerd!!

  En wat een leuke versiering! Dat alleen al
  is inspiratie.. 😉
  Graag wil ik voor mijn zoontje een kaartje winnen.. Hij zal al die springkussens zó mooi vinden! Zie hem al glunderen! 🙂

 • Reply Mariska van Der velde 18 februari 2018 at 23:04

  Hoy hoy Wilma van Harte gefeliciteerd met jullie mooie meisje!! Ik wil graag mee doen met de winactie mijn lieve zoontje is gek op sprinkussens. Hij zegt Altijd mama wanneer ga je zo een sprinkussens kopen is helemaal niet duur hahaha wat een schat ik hoop dat we een kansje maken success

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.