thuisonderwijs? Hoe dan? Ik maakte een dagschema voor kleuter en peuter.
Winactie

WINACTIE – Doe mee en WIN een fantastische fotoshoot van je gezin!

Net na onze vakantiereis stond er weer een fotoshoot gepland met Lonieke Waayenberg Fotografie, onze vaste fotografe voor Mamavandijk.nl (Ode!)Aangezien ze alweer twee jaar regelmatig werkt voor Mamavandijk.nl en ons gezin altijd weer op een prachtige manier weet vast te leggen wilde ik met haar samen wel weer een leuk feestje vieren.

gezinshoot, familiefoto, lonieke waayenberg
10 gezinnen, 10 winnaars

Samen zijn we gaan brainstormen hoe we het konden vormgeven. We hebben wat over en weer geappt, gekletst en gedaan. Maar het staat hoor. Middenin de herfstvakantie (voor velen), op 23 oktober aanstaande! Namens Lonieke Waayenberg mag ik één shoot gratis weggeven. Maar liefst 9 andere gezinnen mogen we op deze dag eveneens uitnodigen voor een waanzinnige shoot met de speciale actieprijs van maar 39,- euro. Whaaa! Elk gezin krijgt op deze dag een shoot op de (nog geheime) locatie in Barneveld, middenin de natuur.

gezinsfoto's, mama van dijk, mamablogger

lonieke waayenberg fotografie, samenwerking mamablog mama van dijk

Fotoshoot op locatie

Jazeker, in die heerlijke buitenlucht met vallende blaadjes, rode paddenstoelen en fluitende vogeltjes organiseren Lonieke Waayenberg en Mama van Dijk samen een shootdag speciaal voor de volgers van Mama van Dijk. Maak kennis met onze vaste fotograaf en geniet van de mooiste plaatjes die worden geschoten van je hele gezin, of alleen van je kinderen. Elk gezin krijgt een eigen shift op de dag toegewezen van 25 minuten. Daarvoor en daarna is er natuurlijk tijd om gezellig te kletsen en een drankje te doen! Binnen twee weken ontvang je de digitale bestanden op de mail. 5 bestanden zijn inbegrepen, voor een kleine meerprijs kun je later nog foto’s bijbestellen. Op locatie zullen diverse attributen aanwezig zijn voor de shoot maar zal er bovenal gebruik worden gemaakt van de prachtige omgeving.

En ik? Ik, Mama van Dijk, ben erbij! Ik ontvang jullie met enthousiasme, assisteer waar nodig de fotografe en regel taart én limonade voor de kinderen! Na afloop krijg je van ons een leuke goodiebag. Met onder andere vouchers van Smartphoto en MiniMir_babybroekjes. Wat er verder in zit is natuurlijk nog even geheim..

fotoshoot van je gezin, win hem op Mamablog Mama van dijk

vader dochter momentje, lonieke waayenberg fotografie

Winnen?

Like de Facebookpagina van Lonieke Waayenberg en Mama van Dijk

én

Laat ons in een reactie (onder het bericht op de Facebookpagina van Mama van Dijk en/of op deze website) weten dat je mee wilt doen!

Delen is lief maar niet verplicht!

Winnaars

Maar liefst 10 gezinnen worden uitgeloot voor een plekje op deze shootdag. Een van deze 10 gezinnen wint de gratis shoot de andere mogen gebruik maken van de waanzinnige actie speciaal voor jullie als volger van Mamavandijk.nl! Deze winactie op Mamavandijk.nl loopt een week. Alle winnaars worden bekend gemaakt op donderdag 4 oktober 2018 om 10.00 uur.

Wie gun jij zo’n fantastisch shoot?
Meedoen voor jezelf mag natuurlijk ook!

Ik zie je daar!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Dianne 27 september 2018 at 07:14

  Ja lijkt me super leuk ?

 • Reply Claudia Verweij 27 september 2018 at 07:14

  Hoe tof is deze actie. Dat willen we natuurlijk graag winnen!!

 • Reply Mama van Dijk 27 september 2018 at 07:50

  Leuk dat jullie meedoen! -x- Mama van Dijk

 • Reply Yvonne 27 september 2018 at 08:42

  Ja, dit zouden we écht graag willen als gezinnetje 😉

 • Reply maaike 27 september 2018 at 09:03

  Oh, wat leuk! Graag doen wij ook mee!

 • Reply Rineke 27 september 2018 at 12:25

  Leuk met mn gezin, binnenkort (rond de 23e) 12 1/2 jaar getrouwd! Dus zou super leuk zijn!

 • Reply Annemieke 27 september 2018 at 16:36

  Ja, superleuk! Een fotoshoot met onze 4 jongens! Zo leuk!!

 • Reply Marieke 27 september 2018 at 22:43

  Wat een ontzettend gave winactie. Ik heb een zoontje en ben op dit moment zwanger van ons tweede wondertje. Helaas is dit een hele spannende zwangerschap. Het zou ontzettend tof zijn om als gezin en met mijn zwangere buik op de foto te mogen. We hebben eigenlijk helemaal nog geen foto’s al gezin!

 • Reply Annemarie 29 september 2018 at 06:58

  Door omstandigheden is een fotoshoot er de laatste jaren bij ingeschoten..wat zou het leuk zijn om met ons complete 5 tal op de foto te gaan!

 • Reply Eveline 3 oktober 2018 at 07:46

  Wat zou het super zijn om een fotoshoot te winnen! De laatste keer dat wij een gezinsshoot hebben gedaan was toen de kinderen 7 maanden en 22 maanden waren. Inmiddels zijn ze 6- en (bíjna) 8 jaar! Ook is manlief, het laatste jaar, 50 kilo afgevallen. Dus wij doen heel graag mee om kans te maken.

 • Reply Marleen Meerkerk 3 oktober 2018 at 08:03

  Lieve mama van Dijk,
  Wat een gave winactie zeg!!!
  Ik zou heel graag een gokje mee wagen!
  In februari zijn wij papa en mama geworden van onze tweede kindje en het zou mij super gaaf lijken om zo’n schoot te winnen om een mooie foto van ons vier te krijgen!
  We gaan hard duimen!!!

 • Reply Rebecca 3 oktober 2018 at 12:21

  Doen graag mee!!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.