uitjes met kinderen, vakantietips

Beleefboerderij de Roosendaal – Budgetvriendelijke vakantietip #6

Yes! Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe vakantietip op Moederschap en Lifestyleblog Mama van Dijk. Wij brachten een bezoekje aan speel en beleefboerderij de Roosendaal na een toffe lezerstip van jullie voor ons! Of dat in de smaak viel lees je vandaag. En ohja, dat ons bezoekje een bizarre wending kreeg lees je ook. Welkom op Mama van Dijk!

De Roosendaal

Het is vroeg, bewolkt en een tikje frisser dan we gewend zijn als we voor het eerst weer met de vestjes over de zomerjurkjes de auto uitstappen. We zijn aangekomen bij de Roosendaal en het gejuich van de koeien op de achtergrond heet ons welkom op de vredige stilte van de morgen.  Oke, laten we niet overdrijven maar de serene rust op de boerderij straalde die morgen warmte uit. We lopen naar de gezellige entree nadat ik met de meisjes allereerst de paardjes heb begroet.

Eenmaal binnen worden we enthousiast onthaalt. Ik maak een praatje en de meisjes beginnen zich direct uit te leven bij de speelhoek. Ik maak van de gelegenheid gebruik om foto’s te maken van het gemoedelijke geheel en al snel komen ook onze vriendinnetjes binnengelopen waarna we samen het buitenterrein gaan ontdekken.

speeldate bij de Roosendaal in putten

Speel en beleef boerderij

Ontelbaar veel trap en loop trekkertjes in elke maat, schommels, kabelbaan, springkussen en speeltoestellen. De speel en beleef boerderij bleek inderdaad perfect voor dreumes, peuters en kleuters. En misschien nog wel chiller voor de mama’s die samen een bakje willen doen terwijl de kids ongehinderd spelen op een stukje overzichtelijk speelterrein. 

Naast de speeltoestellen maken we de meisjes die morgen blij met de geitjes, biggetjes, konijntjes en kipjes. Wat een feest. Met een entreeprijs van 4,50 voor kinderen en 3,50 voor volwassenen kun je wel stellen dat dit absoluut een budgetvriendelijke én kindvriendelijke tip is.  En de moeite waard als je kinderen hebt in de leefdtijd tot een jaar of 8 wat mij betreft.

speel en beleefboerderij de Roosendaal

Reactie op een wespensteek

Na een heerlijke ochtend ploffen we op het terras voor een ijsje. In een flits zien we dat ook enkele wespen de zoetigheid opmerken waarna een ogenblik later een wesp het op steken zet, recht in haar vingertopje (zonder enige vorm van bedreiging voor meneer de wesp overigens). Mijn dreumes zet het direct op het krijsen en moeders schiet zoals geprogrammeerd in standje adrenaline wanneer een heftige reactie bij haar meisje optreedt.

er op uit met kinderen, speelboerderij, mamablog mama van dijk

Hulde

Hulde aan de medewerkers en omstanders (waaronder lezers van Mama van Dijk, toevalliger krijg je het niet). Wij zaten een kleine 40 minuten later bij de huisarts in Putten waar de zwellingen en roodheid van haar arm al stukken minder werd. Met de schrik nog in ons lijf vervolgen we onze weg terug naar huis.

Een bocht later vallen de meisjes in diepe slaap.
Het werd sowieso een ochtend om niet te vergeten..

De Roosendaal in Putten!
Wie neem jij binnenkort mee op speeldate?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.