vakantietips, budgetvriendelijk, eropuit met jonge kinderen, oud valkeveen
uitjes met kinderen, Vakantie

Dé leukste budgetvriendelijke vakantietips van Mama van Dijk!

Een vakantie naar het buitenland zit er niet voor iedereen in. Alhoewel de één droomt van een verre reis doet de ander het met Costa del achtertuin. En heus, daar is natuurlijk ook niets mis mee. Voor iedereen die tijd en zin heeft om er binnen onze eigen landsgrenzen op uit te trekken starten we op Mama van Dijk in deze zomerperiode een tijdelijke nieuwe rubriek; dé leukste budgetvriendelijke vakantietips!

Uitjes met kinderen

In deze rubriek geven we je tips voor als jij even niet meer weet wat je op een zonnige dag moet doen met je kinderen. Wij hebben op dit moment nog steeds geen vakantie geboekt. Dat is overigens niet bijzonder, wij doen dit altijd midden in de zomer en vertrekken pas buiten het seizoen. Alhoewel ik jaren geleden baalde dat we pas zo laat op vakantie konden gaan (in verband met voorkeur van andere collega’s en hun schoolgaande kinderen) vind ik het nu fantastisch! De parken, campings, hotels en stranden liggen vol maar lang niet meer bomvol en het is op zoveel plekken nog prachtig weer. En die vakantiedeals? Die zijn ineens tot de helft goedkoper. Prima keuze dus!

Meestal boeken we zo’n 1,5 a 2 weken weg en zijn we 1 weekje thuis. Tot die tijd hebben we in deze heerlijke zomerweekenden tijd voor elkaar. En ja, dat voelt elke keer toch ook alvast een beetje als vakantie.

Tipje van de sluier

Volg je op Instagram stories dan heb je eerder al een tipje van de sluier kunnen zien. Velen van jullie stelden de vraag aan welke costa wij zaten, het bleek dichterbij dan je dacht..

Volgende week maandag lees je hier onze allereerste tip.
Welke favoriete uitjes staan in jouw top 3 voor deze zomer? Deel ze met ons!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.