Review, Smakelijk!

Foodplanken – buitengewoon lekker

Het is tof, uniek, helemaal van deze tijd en buitengewoon lekker! Foodplanken.nl! Een robuuste plank vol met lekkers dat bij jou aan huis (of op locatie) kan worden afgeleverd. Sommigen mensen boffen, waaronder wij, met een enthousiaste buurman die zijn dromen najaagt als zijnde kok én foodlover. We testen een combinatieplank uit, de musthave wat mij betreft, voor op je borrel of verjaardagsfeest!

Verjaardagsvoorbereiding

Het is Juni als ik voorbereidingen tref voor de verjaardagen van Gerjan en mij. Ondanks dat er hier en daar wat afmeldingen binnenstromen verwachten we een leuk koppel aan familie en vrienden. Tijd om in kaart te brengen wat we gaan binnenhalen. We maken een lijstje, scoren hier en daar een karretje boodschappen vol en rijden bepakt en bezakt op weg terug naar huis. Niet veel later zie ik tot mijn verbazing de eerste berichten over Foodplanken. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Dat wil ik ook!

Foodplanken

Hoe gaat het in zijn werk? Jij bestelt 48 uur voor je geplande borrel, afspraakje of verjaardagsfeest de gewenste foodplank(en) naar keuze. Ga je voor de plank met veel groentes? Kies je de plank met een enorme diversiteit aan vlees of ga je voor de robuuste foodplank met heerlijke kazen? Kun jij ook niet kiezen? Ga dan voor de combinatieplank, zo geniet je van alles een beetje! De foodplanken zijn te bestellen vanaf 4 personen en worden met passie opgemaakt.

Making of

Erik van den Broek, eigenaar van Foodplanken.nl, showt je in onderstaand filmpje hoe dat in zijn werk gaat! Het moge duidelijk zijn dat hier iemand met passie aan het werk is. Trots overhandigd hij op een avond een heerlijke plank vol lekkers. Ik stop de kinderen in bed en maak mezelf op voor een relaxt avondje op de bank. Terwijl ik alles links en rechts begin te proeven volgt manlief daar rustig achteraan.

Naar wens

Alles naar wens? verschijnt er de volgende dag op mijn schermpje. Naar wens? Wat zal ik zeggen? Bijna geobsedeerd door al het lekkers heb ik die bewuste avond de afstandbediening maar uit handen gegeven. “Oh dit moet je echt even proeven lief.” “Oh en nu deze..”, “heb je dit dipje al geprobeerd Ger?”, “Lust jij olijven?”, “Laat je ook wat nootjes voor mij over” …

“Hmmmm…”

Heb jij specifieke wensen? In overleg is er veel mogelijk.
Ps; En die mooie plank waarop foodplanken.nl serveert? Die mag je houden!

Bestel jij wel eens hapjes aan huis voor een borrel, (zaken)lunch of verjaardagsfeest?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.