christelijke mamablog, mama van dijk, advent, kerst,
Feestdagen, Mamablogger

Mamablog – Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

De onthulling van een nieuw blogjaar op Mamablog Mama van Dijk. We knallen bijna het jaar uit. Nog even en de flappie’s in ons midden zijn hun leven weer zeker en de oliebollen drijven alweer vrolijk in het vet. Het is slechts een kwestie van dagen voor er weer ,door menig enthousiasteling, duizenden euro’s de hemel in zal worden geknald en we beginnen aan een gloed nieuw jaar.

Een gloednieuw jaar, mooie dromen, nieuwe (of oudere) voornemens, een lege agenda (voor even dan) en een gevulde rekening voor wie mazzel heeft tijdens de trekkingen..

Dromen

In het afgelopen jaar heb ik opnieuw mijn persoonlijke reis door het moederschap gedeeld. Door middel van persoonlijke verhalen, woorden van liefde, berichten vol inspiratie winacties en leuke samenwerkingen heb ik opnieuw geprobeerd om mensen samen te brengen in ontspanning en herkenning. Het komende jaar staat al bijna voor de deur. Een jaar met nieuwe dromen. Vandaag deel ik die dromen voor Mama van Dijk graag met jou.

In een eerder blogbericht kon je lezen over mijn werkzaamheden als mamablogger en manager van het gezin. Van thuiszorg naar thuis zijn dus eigenlijk. Een heerlijk gevulde week die ik ten opzichte tot onze situatie voorheen nu wél prima kan aanpassen aan een slapeloze nacht met de meisjes, een lading sneeuw, feestdagen of een event buiten de deur.

Nieuwe blogplannen

Er staat een bijzondere omschakeling te wachten. Vanaf januari starten er hier op Mama van Dijk namelijk een aantal nieuwe rubrieken. Er komen twee blogdagen bij maar daarnaast valt de zaterdag als blogdag af! Van drie blogdagen zullen we dus naar vier blogdagen gaan. In het nieuwe rooster zal er op Maandag, Dinsdag Donderdag en Vrijdag een artikel online komen te staan.

Mama van Dijk heeft zich het afgelopen jaar verviervoudigd als het gaat om bezoekersaantallen. Dat is ontzettend gaaf en daar voel ik me onwijs door gezegend. Dat jullie met duizenden mensen elke maand weer een kijkje nemen op de website is zo gaaf om te zien. Ik wil met liefde met die uitbreiding mee groeien.

Thema donderdag

Vanaf het komende jaar lees je elke donderdag van de maand een terugkomend thema. Hieronder een opsomming van de thema donderdag.

1e Donderdag van de maand: “Smakelijk!”
In deze rubriek die in het teken van eten staat lees je o.a. heerlijke recepten, inspiraties, de leukste restaurantjes met kinderen en meer.

2e Donderdag van de maand: “Gastblog“!
Niet eerder was het een vaste rubriek maar vanaf het komende jaar lees je in deze rubriek over andere mama’s, mama’s to be, wensmoeders, moeders die al oma zijn geworden, ondernemende mama’s, mama’s met een droom of… In de komende tijd zal deze rubriek worden gevuld met de ontdekkingsreis van een bijzonder wensmama. Een reis met en door adoptie.

3e Donderdag van de maand: “MAMA.lijnt”
Jullie kennen de rubriek MAMA.lijnt inmiddels maar wat goed! Of ik mijn doelen van dit jaar had gehaald las je al eerder in deze rubriek. Je gaat hier het komende jaar lezen over spannende nieuwe uitdagingen, haalbare doelen en dromen. En opnieuw daag ik je uit om mee te doen!

4e Donderdag van de maand: “Papa”
Een van jullie favorieten bleek toch ook echt de Papa-post. Manlief gaat jullie het komende jaar opnieuw verassen met zijn humorvolle berichten vanaf het leven op de weg. Een leven als vader en chauffeur dat niet altijd even gemakkelijk is. Maar in al zijn nuchterheid steeds weer zorgt voor een schaamteloze glimlach.

Vrijdag

Naast dat vrijdag een geheel nieuwe blogdag is op Mama van Dijk zal ook het vaste thema hier nieuw zijn. In “Geloof” op Vrijdag neem ik jullie elke week mee in geloofsthema’s. Een bijzonder en indrukwekkende rubriek waar het nodige aan vooraf is gegaan. Op 5 Januari het startsein!

Zoals je ziet is er achter de schermen druk gewerkt. Ik hoop dat ook het komende jaar Mama van Dijk een plek mag zijn voor een lach in de morgen of een traan van herkenning. Een arm om je heen of een virtueel duwtje in de goede richting.

Gelukswensen

Misschien vier je deze feestelijke dagen thuis omdat jullie leven net is verrijkt met een kleintje. Of misschien is jullie huis inmiddels gevuld met heerlijke pubers. Misschien is dit je allereerste kerst samen met je echtgenote of ben je voor het eerst juist helemaal alleen. Misschien sla jij de jaarwisseling liever over, doen de kerstdagen je pijn. Omdat je even geen mensen om je heen kunt hebben of dit juist zo immens graag had gewild. Wat je persoonlijke situatie ook mag zijn. Ik wens je dagen toe die op welke manier dan ook, worden gevuld met warmte in je hart.

Zullen we in deze tijd weer even extra denken aan de mensen om ons heen?

Welkom voor het eerst of opnieuw op Mama van Dijk!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply nicole 23 december 2017 at 09:15

  Wat leuk dat je bezoekersaantallen zo gegroeid zijn. Dat is toch altijd heel fijn. Je hebt heel duidelijke plannen voor je blog zeg!

 • Reply priscilla 23 december 2017 at 09:53

  Wat leuk om te lezen! Hele fijn feestdagen en alvast een heel mooi en gezond 2018!

 • Reply Verena 23 december 2017 at 10:52

  Leuk dat je je blog gaat aanpassen en dat het zo’n succes is. Alvast fijne feestdagen!

 • Reply Vera 23 december 2017 at 11:32

  Slim dat je je lezers zo laaat weten wat er volgend jaar gaat gebeuren! Klinkt allemaal erg leuk

 • Reply Lotte 23 december 2017 at 11:50

  Leuk dat je vast laat weten wat de plannen voor volgend jaar zijn. Ik ben heel benieuwd! En ik wens jullie ook alvast fijne feestdagen, ik vind dat je het heel mooi hebt omschreven.
  Lotte onlangs geplaatst…Friday Favorites #1My Profile

 • Reply Emma 23 december 2017 at 13:09

  Wat leuk, al 2 berichten met een kijkje achter de schermen!
  En deze ook met wat je in 2018 wilt delen. Ik geniet altijd van je berichten, er is veel herkenbaar en je hebt een mooie manier van schrijven.
  Goede dagen!
  Groetjes, Emma

 • Reply Mariëlle 23 december 2017 at 20:30

  Voor jullie ook de beste wensen altijd goed voor het nieuwe jaar en natuurlijk ook voor je geweldige blog. En superleuk dat je de papa post er in houd want sie is echt super origineel! Tot volgend jaar!

 • Reply Myrthe 23 december 2017 at 22:11

  Ik wens jou ook fijne dagen 🙂

 • Reply Natalie 25 december 2017 at 21:18

  Fijne feestdagen! Tof dat je zoveel op til hebt met je blog! Kijk uit naar de nieuwe rubrieken!

 • Leave a Reply


  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.