canvas company, canvas baklijst, mama van dijk
Review

Cadeautip: Canvas met baklijst.

Foto’s, we maken er soms tientallen per dag (van elk kind). Maar waar belanden ze eigenlijk? Mijn telefoon verging, en daarmee een heleboel mooie foto’s van dierbare herinneringen. Ik wilde graag een canvas bestellen om een bijzondere foto van ons gezinnetje in de woonkamer te kunnen hangen. Manlief die graag foto’s weigert besloot anders, het werd een foto van de meisjes, met mij erbij..

Foto’s en herinneringen

Eigenlijk doe ik het veel te weinig. Foto’s inplakken of foto’s inlijsten, ik vind het vaak een tijdrovend gedoe. Mijn video, foto en telefooncamera stonden inmiddels vol met prachtige plaatjes van onze verkeringstijd tot aan de geboorte van onze dochters aan toe. Hoog tijd om een heel aantal bestanden in veiligheid te brengen. En dan gaat het mis..

Het is tijdens het badritueel van de meisjes wanneer ik even mijn telefoon bekijk. Het inmiddels kunstige beeldscherm (het resultaat van een aantal grondsessies door peuterlief) kleurt vrij plots groen. Nog voor ik diezelfde avond besef dat mijn telefoon nog niet aangesloten is op dropbox of een andere handige tool valt hij uit. Pas nadat hij me eerst nog één keer alle kleuren van de regenboog laat zien. Vaarwel.

Als behoorlijk telefoon verslaafde, ik heb hem nu eenmaal veel nodig voor mijn werk luid vaak mijn excuus, ontstond daar natuurlijk blinde paniek. Helaas kon op geen enkele manier mijn telefoon worden gered. En dus ga ik over op een nokia 3310, je weet wel, toen er nog maar net telefoons bestonden en je de blits maakte met dit type portofoon. *Voelt zich ineens heel oud. 

Van Nokia terug naar de Samsung

Gelukkig maak ik na een paar dagen het doosje al open van mijn vervroegd vernieuwde abonnement met mijn nieuwe samsung. Niet veel later kom ik erachter dat -lang leve what’sapp- al mijn gesprekken en foto’s die ik het afgelopen jaar via deze app had verstuurd nog bewaard waren gebleven. Waarom ik nu nog steeds niet ben voorzien van een cloud achtige tool is natuurlijk het vragen waard. Ik moet daar binnenkort maar eens even voor gaan zitten.

Canvas Company

Maar wat doe je er dan mee? Dan staan ze simpelweg op je laptop of harde schijf die mogelijk ook al uit elkaar ploft door alle duizenden kiekjes. Ik kwam terecht bij Canvas Company. Een bedrijf dat zich richt op het maken van veel toffe fotocreaties. Zij maakten voor ons dit canvas waarbij als extra optie een prachtige baklijst in wit, zwart of houtkleur kon worden bijgeleverd. We kozen voor een zwart witte foto met een zwarte baklijst. Aan de muur zul je het zwevende effect vast nog meer benadrukken maar staand op de piano vind ik hem in ons huisje toch wel het allermooist. De stevige houten baklijst maakt hem helemaal af. Als decoratie zette ik in datzelfde hoekje een bosje roosjes in een stoere betonnen vaas en een klein waxinelichtje. Love it!

Ben jij op zoek naar een leuk cadeautje in de feestmaand die voor ons ligt?
Dan is een bezoekje aan canvas company wellicht ook voor jou of voor je echtgeno(e)ot(e) een heerlijke cadeautip.

-x- Mama van Dijk

*Dit bericht bevat een samenwerking

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.