Video van Sint, Mama van Dijk, mamablog
Opvoeding en ontwikkeling, Review, Sinterklaas

Het leugentje 2.0, “Dankelel sintelaasje”, een persoonlijke boodschap

Kom eens kijken lieverd, het sinterklaasjournaal begint. Enthousiast volgt ze mijn loopje richting de televisie. Op schooltje hadden ze al een mooie muts geknutseld en niet veel later krijgt zij ook thuis een felroze pietenmuts op haar haren gedrukt die ik bij Jeejees wist de scoren. Vertwijfeld kijkt ze me aan. Alsof ze zeggen wil, mam, wat nu weer?

Sinterklaas (bijna) in het land

Stuiterende kinderen, liters chocolademelk, handen vol snoepgoed en natuurlijk zwarte piet. Volgens de laatste berichten zal Sinterklaas met zijn pieten aanstaande Zaterdag in ons koude kikkerlandje aanmeren. We duiken van het ene feestje in het andere in Huize van Dijk. Alhoewel de meisjes nog wat jong zijn om het allemaal te snappen vinden ze de hele show die mama er om heen opvoert natuurlijk maar wat leuk. Toch?

Van marsepein naar taai taai

Peuterlief die ondertussen met haar ruim 2 jarige leeftijd al wat meer begint te begrijpen van het hele feestgedruis vind het allemaal wel prima zo lijkt het. Ze schakelt dan ook makkelijk van de taart met marsepein van Fleur’s verjaardag over naar de taai taai of pepernoot. En wortels? Die zijn voor het paard mama. Dus.. 

Terwijl dochterlief voor de televisie verbaasd kijkt wat er gaande is zie ik haar gedachten afdwalen. Nu Sesamstraat? vraagt ze met haar liefste puppy ogen en een zacht stemmetje. Natuurlijk schat! Ik druk het weg en terwijl dochterlief Dieuwertje enthousiast inruilt voor Pino, bedenk ik plan 2.0. Het moet persoonlijker, korter, eenvoudiger voor haar zijn.

Persoonlijke boodschap van de Sint

Ik scrol wat op het internet en kom terecht bij VideovanSint.nl. Al snel word me duidelijk dat dit misschien wel een succes gaat worden. Ik vul de persoonlijke gegevens van de meisjes in en voeg daar interesses en complimentjes aan toe die ik kies uit de selecties. Ik bestel daarbij 3 korte video verhaaltjes van sinterklaas die in deze weken vast kunnen worden bekeken. Ook de tekeningvideo die we bijvoorbeeld na het zetten van de schoen kunnen gebruiken beland in mijn mandje. Je kind maakt een tekening voor Sinterklaas, daar maak jij als hulpsinterklaas natuurlijk even een foto van, en die foto upload je in de tekningvideo, ta-daaa, de sint heeft de kleurplaat van je kindje ontvangen! Kinderen voor de gek houden 2.0, Schitterend. Ik kan niet wachten tot de dvd binnen is en we de persoonlijke video met foto’s en verhaaltjes aan de meisjes kunnen laten zien. 

Wil jij ook graag een persoonlijke boodschap voor je kindje? Je bestelt jouw unieke videobericht hier.

Persoonlijke videobericht, sinterklaas, intocht, boot, zwarte piet, roetveegpiet, persoonlijk, baby, peuter, tiener, mamablog, review

Mijn dochter sluit af met een uiterst vriendelijk “Dankelel Sintelaasje” (…) “Mag ik nu een nootje”? .

x- Mama van Dijk

Dit bericht bevat een product dat door Mama van Dijk mocht worden getest.

Ps: Je kunt nog tot en met aanstaande Dinsdag meedoen met de lopende winactie op Mama van Dijk t.w.v. 175, voor wie zou jij mee willen doen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.