Mamablogger

Een gloednieuw jaar, blogplannen en meer..

Gelukkig Nieuw jaar! 

Een gloednieuw jaar. 2016 is ineens slechts een herinnering. Tijd om de lucht van gourmetfeestjes te verdrijven, de kerstboom af te tuigen, meters lichtjes en honderden ballen weer achter het schot te laten verdwijnen, de nieuwe jaaragenda klaar te leggen en de batterijen uit je weegschaal te verstoppen, of deze de komende weken gewoon even hard voorbij te lopen..

Terug naar het ‘gewone’ leven. Misschien heb je net als wij genoten van een heerlijke vakantie en ben je uitgerust het nieuwe jaar ingeluid. Wellicht vier je nog steeds vakantie, of ben je alweer keihard aan het werk. Voor een ieder geldt hetzelfde. 2017 is van start gegaan! En wij wensen je een heel gelukkige toe!

Blogdagen 

In de eindejaarspost op Mama van Dijk kon je al kort iets lezen over de blogplannen van dit jaar. Zoals jullie ondertussen gewend zijn is er ook dit jaar op Dinsdag Donderdag en Zaterdag een leuke blogpost online te vinden.

Persoonlijk

Het persoonlijke verhaal blijft op Mama van Dijk centraal staan. Een uniek kijkje in het leven als christelijke mama van twee heerlijke dochters. Een leven dat met de geboorte van onze dochters is verrijkt. Een leven dat simpelweg ook zijn ups en downs kent. Eerlijk, open en af en toe voorzien van een dikke knipoog neem ik jullie graag mee in mijn ontdekkingsreis van het moederschap; waar liefde geen einde kent.

Papa 

Af en toe even door de ogen van een papa kijken. Vanaf de zijlijn lezen hoe het is om je gezin gedag te zeggen in de morgen met de bijbehorende ervaringen van een chauffeur, hilarische papa’momenten, een vragenvuurtje, adviezen, tips en inspiratie voor papa’s. Je vind het in de nieuwe maandelijkse rubriek “Papa”

Outfit/Shoplog

Een keer per maand word er in de rubriek “outfit of the day” een kijkje gegeven in een leuke shoplog, hippe outfit van mama of van die van onze meisjes, een nieuwe webshop uitgelicht of kijkje in een leuke winkel gegeven.

Voeding 

Elke eerste donderdag van de maand nodigen we voedingsconsulente / eetcoach Nathalie Appel uit om haar kennis en ervaring als voedingsconsulente met ons te delen. Van specifieke casus tot tips, adviezen en meer. We zien uit naar haar enthousiaste en gezonde gastblogs in de nieuwe rubriek; “Jouw eetcoach weet raad”

Verder vind je ook af en toe een fotoweek, inspiratieblogs rondom geloofsthema’s, reviews van leuke producten, samenwerkingen, gave winacties en zoveel meer! Super tof, gezellig en leuk als je ook dit jaar weer volgt, reageert en deelt in jouw ervaringen als mama, papa of oma/opa (in spe)!


Wat lees jij graag op Mama van Dijk? Laat het me weten in de comments. 

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.