Baby, geboorte

Originele tips om te doen met een geboortekaartje

Een geboortekaartje is een tastbare herinnering voor later. Hoe leuk is het dat je er tegenwoordig nog zoveel meer mee kunt doen dan deze op een plank te bewaren of te plakken in een boek. Alhoewel het toevallig was kregen wij op beide kraamfeesten van onze meisjes dezelfde geboortegeschenken die zijn gemaakt naar aanleiding van het kaartje..

Tegenwoordig kun je zoveel met je geboortekaartje, of je nu kiest voor het inlijsten van het kaartje met het eerst gedragen pakje erbij of een stoeltje laat beschilderen, het kan allemaal. Zoals ik zei kregen wij voor Naomi en voor Fleur beschilderde houten klompjes en echte leren slofjes. Het zijn één van de meest leuke cadeau’s die we hebben mogen ontvangen omdat ze zo mooi en persoonlijk zijn. Bijzondere geschenken die ook nog eens echt te gebruiken zijn, handig & praktisch maar natuurlijk ook erg leuk om te laten schitteren op de wandplank. Kijk je mee?

Ook voor Naomi kregen wij op haar kraamfeest passende creaties. Wat ontzettend tof als je het talent hebt om zo mooi te kunnen schilderen.

Voor op de kinderkamertjes zou ik zelf nog graag geboorteposters met de gegevens van het kaartje erop laten maken.  Ik denk dat het tof staat en geeft een persoonlijke sfeer in hun kinderkamertjes die vrij neutraal zijn gestyled. Zetten we dat maar even op het verlanglijstje van mama.

Heb jij nog wat extra met het geboortekaartje gedaan of laten doen?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.