koko noko
Baby

De mooiste kleding voor baby’s!

Bij deze webshops vind je de leukste kinderkleding

Wees eerlijk, shoppen voor je kleine spruit is toch een ontzettend leuke bezigheid? Natuurlijk wil je dat jouw dochter of zoontje er picobello uit ziet. Shop je online of ga je liever winkelen in de winkelstraten? Het voordeel van online winkelen is dat je in snel tempo je geliefde kledingitems kunt scoren, maar ook prijzen van verschillende webwinkels met elkaar kunt vergelijken. Ik verzamelde een aantal webshops waar je de allerleukste kinderkleding kunt kopen. Benieuwd welke webshops mijn lijstje hebben gehaald? Lees dan snel verder om daar achter te komen!

Jayno

Wie houdt van stoere en hippe kinderkleding in trendy kleuren en vrolijke printjes is bij Jayno aan het goeie adres. Deze webshop verkoopt niet alleen baby- en kinderkleding, je kunt er ook fopspenen, knuffels, bijtringen, badspullen en wikkeldoeken kopen. Check ook vooral de leuke Koko Noko shirtjes, rokjes en broekjes in de sale. Met ruim 5000 artikelen in de uitverkoop zit er vast wel iets voor je kleine tussen. Wat mij betreft zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en de webshop misschien wel direct vast te zetten in je favorieten!

De Kleine Zebra

Wil je dat jouw kindje geen standaard of saaie outfit krijgt? Scoor dan een bijzondere outfit bij Luna Bloom, een conceptstore uit België. Hun collectie staat bekend om minimalistische items en zachte kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een zacht rompertje van het merk Mies & co of een schattig zonnehoedje van Liewood.

Petozzi

Petozzi, het klinkt Italiaans maar het betekent wat anders. En dat slaat eigenlijk ook direct op hun collectie. Ze zijn anders-dan-anders en dat zie je ook terug in de merken die verkocht worden. Je vindt hier vooral onbekende merken en dat maakt deze shop juist zo uniek! Het is een webshop waar jouw zoektocht gaat eindigen, als je op zoek bent naar unisex kleding voor de allerkleinste tot kinderen van 6 jaar. Liever een bezoekje brengen in hun winkel? Ze zijn gelegen in het hartje van het gezellige ’s-Hertogenbosch. 


Lidor

Op zoek naar leuke kleding voor je baby of peuter? Lidor verkoopt mooie merken als Rylee & Cru, +1 in the family en Donsje Amsterdam. Naast baby- en kinderkleding vind je hier ook interieurspulletjes (lees: aankleding van slaapkamer), speelgoed en verzorgingsproducten.

-x- Mama van Dijk & Partners

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.