christelijke mamablog, adoptie, thailand
geloof

Dat is wie U bent

Mijn Jezus. Dat is wie U bent. Ook als ik het niet zie bent U aan het werk. Als ik het niet zie. Herken je dat moeder? Ook als ik het niet voel. Ervaar je dat moeder? U stopt nooit met dat wat U begon. Besef je dat moeder? U stopt nooit Heer. Ook als ik het niet voel. U stopt nooit, met jou, met mij..

Waymaker, miracle worker, promise keeper. That is who you are!

Het is avond. Ik hoor allang in bed te liggen maar een lied vol verlangen brand in mijn hart. Om te delen vanuit het vuur dat brand in mijn leven. Een vuur dat aangewakkerd word in dat van jou. In een beeld in mijn gedachten van al die moeders met elk een eigen zorg. Het brengt me de woorden moeiteloos op papier zonder dat ik daar over hoef na te denken. Terwijl het nummer van Leeland mijn aanbidding leid. Ik begin te schrijven terwijl een aanbidding zich op papier vormt. Dwars door het beeld van moeders die zorgen. Die bang zijn te falen. Die roepen op hulp.

Heer U bent het. Mijn Jezus. Mijn Koning. Daar waar ik met lege handen mag schuilen wanneer ik het zelf niet meer weet. Wanneer verlangens het hart veroveren vanuit een diep gekoesterde wens. Wanneer zorgen het hart vullen. Wanneer intense pijn overmeesterd. Wanneer Tranen vloeien. U bent het Heer in ons midden en Uw liefde stroomt vanuit de bron van leven.

U baant de weg. Ook als ik het niet voel. Of niet zie. In overgave voor de Koning hef ik mijn handen uitgestrekt naar de hemel. Ik wil U ontmoeten Heer. Laat mijn leven een teken van uw liefde zijn!

Light in the darkness. Yes it is. Dat is wie U bent Heer.
Ook als ik u niet voel. Ook als ik het niet zie. Uw werk stopt nooit..

Ik aanbid U met mijn hart vol zorgen voor hen die zorgen, voor hen die lijden, voor hen in nood. Met lege handen ontmoet ik U Heer. En uw vult het met overvloedige genade. Meer dan genoeg.

Way Maker, Promise Keeper, Miracle Worker. That is who you are. You are here. Moving in our midst. Working in this place.

Halleluja. Hij leeft.

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.