boeken, leestips, voor christelijke mama's, moederschap, christelijk, mamablog
geloof, Moederschap, shoplog

Leestips voor christelijke mama’s

LEESTIPS – “Is dat alles wat je leest?” Laat ik gelijk met de deur in huis vallen en je een volmondig Ja geven. “Maar ik mis je eigen bijbel?” Klopt, de bijbel op mijn telefoon heeft dat plaatsje ingenomen.

Alhoewel ik al maanden zeg dat ik de bijbel zelf weer wat vaker in bladvorm zou moeten lezen bewijst de praktijk anders. Ik ben niet zo’n lezer. Best grappig als schrijven zo’n groot deel van je leven inneemt. Afijn, zo zijn we allemaal uniek zullen we maar zeggen.

Leestips voor christelijke mama’s

De laatste tijd krijg ik steeds meer vraag naar mijn boekjes. Ik deel op instagram.com/mamavandijk regelmatig stukjes uit mijn favoriete boekjes van het moment. Niet zo gek dat de vragen daarom toenemen. Vandaag daarom dit overzichtje van mijn 4 toppers.

Dit jaar begon ik met het dagboekje van Willem de Vink. Elke dag een stukje rondom Gods genade! Wat een bemoediging. Het is mijn persoonlijke en grote favoriet van dit moment.

Bestel en/of bekijk hier:

De meisjes lees ik dagelijks voor uit de prentenbijbel. De schitterende platen en de mooie verhalen vervelen niet en het is al het tweede jaar dat hij op tafel ligt. Ik merk dat juist nu herkenning komt in verhalen, door herhaling. Dat details nu nmeer besproken worden en verhaallijnen wat duidelijker worden. En stiekem geniet ik daar dus enorm van.

Bestel en/of bekijk hem hier:

Ik geef mezelf niet zoveel momentjes om niets te doen. En toch vind ik het in bad, in bed (of op de bank wanneer de man des huizes in het weekend een enge film kijkt) heerlijk om even kort iets te lezen met een kopje thee. Nu Huize van Dijk alweer een paar weken is geveild door de griep zijn die momenten er vaker. De perfecte tijd voor het winter Powerbook van Power to the Mama’s bestaande uit een heleboel herkenbare columns of het heerlijke nieuwste magazine van Sestra Mama! Beiden een feestje voor de naderende voorjaarsvakantie als je het mij vraagt.

Bestel en/of bekijk hier:

Bestel en/of bekijk hier:

Inspireer elkaar!

Het prachtige kaartje met houder komt trouwens van Studio sprankel. Zij maken op dit moment fantastische pakketten voor de 40 dagen tijd. Gaaf om aan de hand van de kaarten, knutsel en leestips te groeien als gezin naar Pasen toe.

Kende jij bovenstaande leestips al? Wat is jouw eigen favoriet van dit moment? Deel ze in de reacties en inspireer elkaar!

Bestel jij een product via de website van Mamavandijk dan steun je daarmee het platform. Weten hoe dat zit? Lees dan dit artikel een en deze!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.