papa van dijk, mamablog, content creator
Persoonlijk

Hallo School, Hallo ritme!

Wauw. We hebben dagen afgeteld totdat de vakantie zou beginnen. En nu is het alweer over. Het is weer zover. Een nieuw tijdperk breekt aan. Wat betekent dat voor jou? Echt naar groep 1 voor de kleuter. Vaker peuterspeelzaal voor de peuter. En moeders? Die duikt na 6 rustige weken terug achter de laptop. Hoera!

Slechtste scenario

Alhoewel ik uitging van een slecht scenario met dagenlang geruzie en drama viel dat uiteindelijk reuze(!) mee. We genoten van de vakantie. Van tijd samen en uitslapen tot 7 uur (in plaats van 5)! Om dat te bereiken moesten ze wel om 22u naar bed, maar ach het was vakantie. Nu rest ons enkel nog de taak dat ritme er weer uit te halen en terug te voeren naar 20u. Herkenbaar?

Manlief heeft afgelopen week weer gewerkt. Hadden wij dus ook het oude ritme weer een beetje terug. Voor dat we het wisten liep alles weer op rolletjes. Na een tijd van ontspannen staan we te popelen tot ons nieuwe ritme in werking wordt gezet. Met lieve juffen en een continurooster. Met vaste werkdagen, een huishoudelijke hulp om de boel thuis wat te ondersteunen. En moeders die weer aan het werk kan. Terwijl ik afgelopen weekend een glaasje rosé naar binnen werk onder het genot van de aanwezigheid van vrienden en de geur van de bbq denk ik heel even aan het werk wat weer te wachten staat. Aan de inspanning na weken met zoveel meer ontspanning. Ik zie er vreselijk naar uit.

Nieuwe dromen

We openen een nieuwe locatie van de sportchallenge ( meer info) omdat de eerste zo’n waanzinnig succes is geworden, vanaf vandaag kun je dus ook sporten aan de bloemendaallaan! Verder staan er toffe schrijfklussen in de startblokken, er gaat een compleet nieuwe Saviorscrown cursus gemaakt worden in het komende seizoen (Wauw)! Én er starten ook nog eens waanzinnig leuke nieuwe schrijvers op Mamavandijk.nl. Soon more!

We beginnen dit nieuwe seizoen als gezin met een dankbaar hart, voor wat was en dat wat komen gaat. En daar staan we, onze handen ineen terwijl de dochter afsluit. “Bedankt God, dat alles zo lekker leuk was”

Ik hoop dat jij hetzelfde kunt doen vanmorgen, alleen of als gezin. De handen uitgestrekt, met een hart vol dankbaarheid;

Heer, bedankt voor dat wat er was en dat wat er komen gaat..

Mam, roept de dochter plots vanuit de stilte.
“Geloof dat ik wel weer even moet wennen…”

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.