wat is jouw bestemming?, christelijk mamablog, mama van dijk
geloof

Kies je bestemming – je tickets zijn betaald!

Kies je bestemming

We zijn er vol van. Dat moge wel duidelijk zijn. De zomer is in volle glorie begonnen, een loei hete dag wisselt een fris briesje met 20 graden af. Genieten. De zwembaden vullen zich bijna als vanzelf, de wijn en bierglazen wellicht eveneens. De zwoele zomeravonden laten onze herinnering van de afgelopen winter alweer zo ver achter ons. Een nieuw seizoen. De zomer is hier!

Zonder bestemming

Zou jij het kunnen? Op reis te gaan zonder bestemming? Waar zou je je aan vasthouden? Het avontuur tegemoet? Het zand tussen de tenen, drinken uit een kokosnoot? Rijen palmbomen? Hoge bergen of een bruisende stad? Toen ik afgelopen dinsdag het artikel publiceerde over heerlijke vakantieplannen in achtertuin of op avontuur dwarrelde er slechts één ding steeds een beetje naar boven. En dat was een persoonlijke vraag of eigenlijk een kort zinnetje in mijn hart..

Kies je bestemming

“Kies je bestemming” Maar waarom zul je je afvragen? De vrijheid bevalt je? Waarom niet? Het niets hoeven en alles kunnen loslaten is iets dat je wel ligt? Maar zien waar je uitkomt? Waar houd je je aan vast? Lieve lezer, mag ik het vandaag aan jou vragen. Al ga je voor vroegboekkorting of last-minute. Mag ik je vragen een keuze te maken en je aanbevelen voor die eerste te gaan?

Ga voor vroegboekkorting

Je boekt op tijd en geniet van eindeloze voorpret. Samen met de mede reizigers om je heen. Je begrijpt wellicht waar ik vanmorgen heen wil. We zijn op weg, jij en ik, met een doel, een bestemming in het leven. En alhoewel zo’n hemels ticket niet via ideal, paypal of creditcard te boeken valt hoop ik je te treffen op deze reis erheen.

Ga je mee op reis?

Een reis naar de plek waar geen all inclusive resort met talloze gratis cocktails tegenop kan. Waar geen roadtrip tegenop bokst en geen wereldreis aan kan tippen. Het zal de reis worden van je leven. En die bestemming? Die gaat alles te boven..

Ben jij al op reis met je gezin? Er is nog plek! En beter?

Er is al betaald. 

Je naam is al bekend, je wordt verwacht en met open armen ontvangen!

PS:

Benieuwd geworden naar deze tickets? Er is plek genoeg!
Stuur een berichtje naar info@mamavandijk.nl!
Ik stel je met liefde voor aan de Aanbieder.

#spreadlove

-x- Mama van Dijk

foto

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.