uitjes met kinderen, Vakantie, vakantietips

Julianatoren, wat ben je leuk!

MAMABLOG – “Mam, wat is het leuk hier he?” zegt dochterlief als we naar een volgende attractie lopen. Haar allereerste ervaring met de Julianatoren is een feit. We kunnen er vanaf vandaag niet meer omheen. Dit is fantastisch.

Een bezoekje aan de Julianatoren voor Mamavandijk.nl

Afgelopen maandag begonnen de speciale zomerweken bij de Juliatoren. Met speciale shows en activiteiten een zomers randje aan dit pretpark. Wij namen een kijkje in het park namens Mama Van Dijk en ik kan alvast verklappen: we hebben ervan genoten.

Met zon of regen

Genieten van pretbekkies, stralend van oor tot oor

Hoewel het een beetje bewolkt was en zelfs af en toe wat miezerig, kon dat de pret niet drukken. Met twee meiden in de leeftijd van ruim 4 en 2,5 jaar is het waanzinnig leuk om een tijdje rond te struinen in de Julianatoren. Ze hebben nu de leeftijd om sommige attracties zelfstandig te ondernemen. Eerlijk gezegd vond ik dat best spannend de eerste keer, maar zij wilden geen opgevouwen moeder op hun schoot en toen ik me realiseerde dat het helemaal prima ging, kon ik het loslaten. Om vervolgens alleen maar de genieten van die pretbekkies. Stralend van oor tot oor.

Een feest der herkenning

We startten de dag met een ritje in de Vliegende Muizen. Die kenden manlief en ik zelf ook nog van “vroeger”. Hoe leuk om daar nu je eigen kinderen in mee te nemen. Feestje op zich. Vervolgens gingen we door naar de show “een reis rond de wereld”. Door -voor ons zelfs- iets aangepaste bekende liedjes werd het een feest der herkenning, werd er gedanst, geklapt en genoten. De kleinschaligheid van de show en de duur -zo’n 20 minuten- maken het een leuk extraatje op zo’n dag.

Een fijn gezinsdagje

Het park is lekker overzichtelijk, niet overdreven groot en prima geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Dit maakt het gewoon leuk en haalbaar. Geen ellenlange stukken lopen om weer ergens terecht te komen, heerlijk!

Wij kijken terug op een fijn gezinsdagje met die lachende gezichtjes op mijn netvlies gebrand.

Welk park bezoek jij graag met peuters en kleuters?

Meer vakantietips? Klik dan hier.

Liefs, Corrinne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.