vakantieplannen, tula, draagdoek, draagconsulente, draaghoek, mama van dijk, mamablog, christelijke mamablog, peuter, dragen
Familie, Papa, Vakantie

Papa van Dijk – Vakantieplannen

Het plannen van je vakantie, voor veel mensen een geluksmomentje. In Huize van dijk is het meer een luxe probleem. Nou ja,  probleem? Laten we wel voorop stellen dat we dankbaar zijn voor onze vakantie. Maar dan…

Zon of kou?

Vrouwtje: “zon”

Ik: “kou”

Vrouwtje: “strand”

Ik: “bergen”

Vrouwtje: “city trips én shoppen”

Ik: “rust!!”

Canada

We verschillen nog wel een beetje zeg maar. Inmiddels staat Canada al jaren bovenaan mijn lijstje, en oke… het liefst dan ook gelijk een enkele reis. Maar laten we het eerst eens als vakantie proberen (3 maanden ofzo?) Vorig jaar zomer waren we het er dan toch eindelijk over uit dat we dit jaar naar Canada zouden gaan. Wil het niet dat plots de wasmachine wel heel veel lawaai begon te maken om nog maar niet te spreken over de schutting, die waait tegenwoordig niet meer om. Nee, die is inmiddels zo flexibel dat hij gewoon weer overeind veert. De klusjes in huis die nog gedaan moeten worden vormen samen een rekening waar je u tegen zegt en als klap op de vuurpijl verbruikt de auto tegenwoordig meer olie dan ik jagermeister, iets wat dus ook geen jaren meer goed gaat.

Zeeland dan maar?

“We kunnen natuurlijk ook Canada uitstellen en dit jaar nog iets dichterbij van onze vrije dagen genieten” zegt het vrouwtje. “Jaa dat kan” antwoord ik. “Waar denk je aan?” “ Zuid Frankrijk, Spanje, Portugal” klinkt het antwoord. “Ja, Tuurlijk… lekker dichtbij, denk ik”  Pff. Wat is er mis met zeeland??!! Nee, stel ik voor, dan gaan we naar Kroatie, net zo ver en dat beviel immers goed tijdens eerdere vakanties. Het bier is er prima, veel pizza’s en een mix van bergen/natuur en strand, top dus!

Status gewijzigd

Maarja met de auto…? En welke auto…? De status van onze vakantie planning is gewijzigd in; “auto…” En we zien wel waar we dan belanden. Ons kennende zal het ergens tussen de Noordkaap en de straat van Gibraltar zijn. Ik vermoed Zeeland.

Mag ik u alvast een fijne vakantie wensen? Bij deze!

Heb jij leuke vakantietips? Deel ze dan zeker met ons.

Ps: Mailen voor onderdak in Canada mag natuurlijk ook!

Papa van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.