sportchallenge, barneveld
Lifestyle, MAMA.lijnt

Sporten moest vooral laagdrempelig, gezellig en effectief zijn.

Het enthousiaste idee van twee moeders die dolgraag wilde sporten en resultaat wilde behalen groeide al snel uit tot één van de grootste bootcampen. Inmiddels hebben ze zo’n 120 leden (anno 2020 200+) en staat het veld aan de Woudseweg in Barneveld tweewekelijks vol met vrouwen die op laagdrempelige manier fantastische resultaten boeken.

Wat is de Sportchallenge?

De sportchallenge is er voor vrouwen (én mannen!) die graag willen sporten, resultaten willen behalen, sterker willen zijn, en/of meer energie willen hebben. Bij de sportchallenge is iedereen van waarde, doet elk niveau ertoe en respecteren we elkaar. Er zijn zoveel mensen die willen sporten maar de stap te groot vinden. Wat als ik niet mee kan komen? Wat als het te heftig voor me is? Bij de sportchallenge gaan we samen met jou stappen te zetten naar jouw persoonlijke doelen. Met een enthousiast sportprogramma en goede voeding!

Groeien doe je samen!

Sporten in de buitenlucht met sportchallenge Barneveld

Het voelt erg onwerkelijk en toch is het waar. Door de snelle groei zijn we genoodzaakt om uit te breiden. Daarom wordt er zowel binnen sportchallenge Barneveld maar ook in omliggende dorpen op dit moment achter de schermen gekeken naar mogelijkheden. Wauw! Wie had had gedacht?

Ben jij op zoek naar een sport in de buitenlucht? Wil je specifieke doelen bereiken? En zoek je enthousiaste begeleiding? Wacht niet langer en doe mee!

We zijn op zoek naar jou!

Voor de uitbreiding van zowel sportchallenge Barneveld als de nieuwe locatie(s) zijn we op zoek zijn naar jou! Heb jij affiniteit met voeding en sport? Vind jij het heerlijk om mensen te begeleiden/ aan te moedigen doe dan een berichtje naar info@mamavandijk.nl o.v.v vacature! Wie weet drinken we binnenkort samen een kopje thee!

Tarieven:

1e les gratis
Entree bedraagt 2,50 per les
Strippenkaart 4 x voor 10 euro
Maand onbeperkt sporten voor 12,50

Check een impressie van de sportchallenge hier.

Ben jij degene die we zoeken óf de sporter die interesse heeft om mee te doen? Stuur gerust een berichtje!

-x- Wilma van Dijk
Sportchallenge Barneveld

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Samantha 16 augustus 2019 at 08:18

    Ik wil graag meedoen om te kijken of t wat voor me is. Op de woudseweg in september.

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.