tanden bleken voor thuisgebruik - ervaring Mama van Dijk
Lifestyle, Persoonlijk, Review

Tanden bleken vanuit huis

Makkelijk en snel. Zichtbaar 10 tot 20? tinten lichter. Het is ongeveer wat men belooft in de wondere wereld van het tanden bleken. Ik werd de afgelopen weken tijdens mijn kuur onder een vragenvuur gezet. Tijd om verheldering te geven en mijn ervaring te delen..

Bleekkuur voor thuisgebruik

Al geruime tijd liep ik met het idee een tandenbleekkuurtje (zoals ik hem zelf noem) te willen doen. Mijn ietwat gelige tanden konden in mijn ogen wel een opfrisbeurt gebruiken. Mijn lieftallige zus daarentegen straalt al geruime tijd met een uiterst witte glimlach door exact die kuur, tijd om die kuur uit Amerika ook eens in het kikkerlandje te proberen.

We kwamen erachter dat diezelfde kuur inmiddels in Nederland verkrijgbaar is. Reden genoeg om het eens uit te proberen!

Al snel kom ik echter ook tot de ontdekking (tijdens gebruik) dat de kuur niet helemaal welkom is in Nederland. Hij zou namelijk een te hoog waterstofperoxide gehalte bevatten en daarom verboden zijn voor thuisgebruik/verkoop. Handelaren als bijvoorbeeld bol.com besloten daarom direct de verkoop van Crest 3D te stoppen. Maar zoals ik zei, er is moeiteloos aan te komen via diverse webshops die dan weer de overkoepelende bedrijven hebben zitten in Amerika, waar het spul wel te verkrijgen is.

Opfrisbeurt voor de tanden

Afijn, Crest 3D professional dus Het werkt of nouja, het verfrist. Maar eerlijkheidshalve moet ik bekennen; het maakte mijn (al gevoelige) tanden op dag 8 een beetje te gevoelig. Ik besloot daarom enkele dagen te stoppen om de laatste dagen (kuur van 10 dagen) later alsnog af te ronden.

Het resultaat? Een frissere lach!

Een frissere lach. Wit? Nee! (Resultaat gedurende de kuur hieronder) De uitkomst is dan ook bij iedereen anders. Zelf moet ik het doen met twee afgestorven tanden (als gevolg van een ongeluk, lang verhaal) op de bovenste rij. Deze kleurde ietwat mee voor mijn gevoel maar uiteindelijk bleven ze iets doffer. Het is dan ook de reden dat ik nooit het resultaat zou boeken van iemand met een gezonde rij tanden.

Waar voor je geld?

Of ik het de kleine 5 tientjes waard vond? Jazeker. Ik kan overigens niet zeggen dat ik nu denk; “Wauw wat een uitmuntende verandering.” Maar opgefrist is het zeker. Al was het alleen al voor het opfrissen van mijn geestelijke gestel in het geheel;

“Focus je op wat er echt toe doet, niet op die witte tanden-show. Ze maken geen verschil in deze wereld”.

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.