Kaya sieraden, in samenwerking met mamablog mama van dijk, moederdagtip
Winactie

WINACTIE – Een bijzonder feestelijke dag met KAYA sieraden.

The word is out. Vanaf vandaag, ik vermoed terwijl jij deze blogpost leest, zit ik in de auto met een kriebel in mijn buik omdat er geen weg meer terug is. Mamavandijk.nl, Wilma van Dijk content creator, het is echt! Gewoon echt! Vandaag zit ik heel even bij de Kamer van Koophandel..

Een eigen bedrijf in het schrijven van teksten

Vanaf vandaag heb ik mijn eigen bedrijf. En ja, dat voelt onwerkelijk, spannend maar is tegelijk een gouden kroon op de jarenlange passie en liefde. Een liefde en passie voor schrijven dat eens begon met de komst van mijn twee dochters.

Toen ik enkele weken geleden een berichtje kreeg van KAYA sieraden was dat exact op het juiste moment. Met deze feestelijke dag van vandaag in mijn achterhoofd en moederdag in het verschiet bespraken we samen de mogelijkheden. Het is een cadeautje om met zulke mooie merken samen te mogen werken. Echt!

Kaya sieraden

Kaya sieraden is een bedrijf dat zich, hoe kan het ook anders, richt op sieraden voor het hele gezin. Middels een prachtige gebruiksvriendelijke website scroll je moeiteloos door de artikelen heen. Voor moederdag, voor hem, voor haar, voor je kind, een vriendin, daadwerkelijk alles is te verkrijgen. En hoe tof is het dat je dus heel veel artikelen kunt laten graveren. Ik koos voor een armbandje met twee bedeltjes. In het bedeltje zit een uitsnede van een kinderhoofdje (beschikbaar in een meisje of jongen). Op deze bedeltjes liet ik de namen van mijn meisjes graveren. Wauw.

Vandaag stuur ik de auto naar de Kamer van Koophandel terwijl datzelfde armbandje af en toe mijn ogen weet te prikkelen aan het stuur. Een reminder voor tweemaal goud, twee dochters en (dan dat derde kindje) een eigen bedrijf. Wat een dankbaarheid vult Huize van Dijk!

Winnen

We hebben een winnaar en mogen bij deze

Gerdine van Ee – Berkhof

van harte feliciteren met de 50 euro shoptegoed voor Kayasieraden!

Om deze feestelijke dag met ons te vieren start er vandaag een winactie op Mamablog Mama van Dijk.nl. Met oog op Moederdag is het deze week een extra bijzonder cadeau! De winnaar die op dinsdag 7 Mei zal worden uitgeloot ontvangt 50,- euro shoptegoed voor de webshop KAYA Sieraden. Waar jij bijvoorbeeld net als ik zo’n prachtig armbandje kunt bestellen.

Wat moet je doen?

Laat een reactie achter onder de winactie op onze Facebookpagina en/of onder dit bericht op Mamavandijk.nl. Je mag het bericht delen en andere fantastische mama’s taggen, dat is lief maar niet verplicht. Dus reageer vooral รฉn doe mee!

De winnaar zal worden uitgeloot op dinsdag 7 Mei om 10.00 uur en wordt bekend gemaakt op Facebook en middels een update in dit bericht.

Wie verras jij?

En lieve mama, denk je dit keer ook een beetje aan jezelf?

Jij bent goud waard.

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

66 Comments

 • Reply Jeannette Huisman 30 april 2019 at 06:53

  Wat ontzettend leuk ! Gefeliciteerd en maak er een feestje van vandaag.

 • Reply Mariska 30 april 2019 at 07:04

  Zou graag me zelf verwennen. Moet binnenkort onder het mes voor mijn hernia. En met zo’n mooi sierraad kan ik weer stralend aan herstel beginnen

 • Reply Esther 30 april 2019 at 07:09

  Gefeliciteerd! En mooi, die armband! Ga eens kijken op de website, even een hint voor Moederdag geven ๐Ÿ˜‰.

 • Reply Kristel brouwers dijkhuizen 30 april 2019 at 07:19

  Gefeliciteerd wat speciaal. En in deze tijd zeg ik dan goed bezig. Ik zou dit super graag willen winnen om te delen samen met mijn moeder gewoon omdat ze een topper is laat ik het kort houden want ik kan over haar door blijven gaan. Je bent een top moeder, oma maar ook vooral een goede vriendin.

 • Reply Suzanne 30 april 2019 at 07:26

  Gefeliciteerd met deze stap!
  Ik doe graag mee aan de winactie.
  Fijne dag!

 • Reply Ilona 30 april 2019 at 07:27

  Gefeliciteerd met vandaag! Bijzonder! Gaaf zeg!
  En ik doe graag mee aan deze winactie, super mooi!

 • Reply Dianne 30 april 2019 at 07:32

  Gefeliciteerd, maak er een bijzondere dag van vandaag! Ik doe graag mee met de winactie.

 • Reply Suzanne 30 april 2019 at 08:12

  Gefeliciteerd! Ik doe ook graag mee. Lijkt me zo mooi een sieraad dat je aan je kinderen doet denken.

 • Reply Rita 30 april 2019 at 09:06

  Wat een bijzondere dag vandaag voor je, en dan ook nog zn prachtig kado om te mogen weg geven…..
  Ik doe graag mee voor mezelf, met een chronisch zieke man en dochter vind ik dat ik best eens wat moois uit mag zoeken….

 • Reply Angela 30 april 2019 at 10:28

  Van harte gefeliciteerd met deze mooie en stoere stap! In mijn ogen een logische, want wat geniet ik van je eerlijke, bemoedigende en herkenbare blogs/instaposts! Je weet de juiste snaar en mensen te raken op een persoonlijke manier. Erg knap hoe je dat doet en mooi hoe je het steeds verder hebt uitgebouwd.
  Succes en zegen voor deze nieuwe mijlpaal! ๐Ÿ˜˜
  Ennuh.. ik ding graag mee naar de prijs โ˜บ๏ธ

 • Reply lydia-noorland@hotmail.com 30 april 2019 at 10:42

  Super leuk.
  Ik doe ook graag mee aan deze winactie.
  Voor mijn lieve mama.

  Groetjes Lydia

 • Reply Lydia 30 april 2019 at 10:43

  Super leuk.
  Ik doe ook graag mee aan deze winactie.
  Voor mijn lieve mama.

  Groetjes Lydia

  Vorige reactie mag weggehaald worde

 • Reply Cindy Framke 30 april 2019 at 10:53

  Gefeliciteerd! En wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee

 • Reply Marlies Bijl 30 april 2019 at 11:56

  Wat een leuke winactie!
  Heel veel succes met je eigen onderneming!

 • Reply Miriam 30 april 2019 at 12:54

  Wat een leuke actie!!! Ik doe mee:)

 • Reply Elisabeth 30 april 2019 at 13:05

  Oh ja fantastisch! Ik doe mee!

 • Reply Jose 30 april 2019 at 13:11

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee๐Ÿ˜Š
  En natuurlijk gefeliciteerd met deze mijlpaal!

 • Reply Alette Koornneef 30 april 2019 at 15:14

  Ooh wow, wat een mooie armband. En een geweldige spannende stap, superveel succes toegewenst ๐Ÿ˜€

 • Reply Lisa Polman 30 april 2019 at 19:53

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee aan deze winactie. Zo’n gave armband zou hem aan mijn moeder geven. Heel veel succes

 • Reply Nalini 30 april 2019 at 19:55

  Ja heel graag voor mijn allerliefste zus en nichtje! En natuurlijk gefeliciteerd met deze mooie stap!

 • Reply Marjolein 30 april 2019 at 20:44

  Wat een prachtig sieraad! Toevallig ben ij 7 mei uitgerekend van onze tweede, dus zou een super kadootje zijn!

 • Reply Marian B 30 april 2019 at 20:53

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje! Mijn zusje is zwanger en komende maand zal de kleine geboren gaan worden. Graag zou ik haar verrassen met een mooie armband.

 • Reply Eveline 30 april 2019 at 21:43

  Wow een eigen bedrijf! Heel stoer! Gefeliciteerd! En heel veel succes! Het is leuk om je te volgen en om je blogs te lezen.

 • Reply Simone beijer 30 april 2019 at 21:46

  Wat bijzonder je eigen bedrijf. Ik weet hoe spannend, maar ook hoe leuk dat is.
  Gefeliciteerd, ik heb er alle vertrouwen in.
  Ik heb vorige week een jongentje na 41 weken zwangerschap met zijn papa en mama weg moeten brengen naar het crematorium.
  Lege handen. Maar wat zou ik daar graag dat mooie armbandje aan geven…..
  Want t wordt ook voor haar moederdag.

 • Reply Rianne 30 april 2019 at 21:54

  Wat een mooie mijlpaal! Van โค๏ธe gefeliciteerd! Gaaf dat je zo je eigen bedrijf steeds wat verder uit bouwt! Ik ben ook erg benieuwd naar je nieuwe plannen, waar je via insta wat over schreef…
  Ik doe graag mee met deze winactie. Als ik win bepaal ik wie ik ga verrassen.. een vriendin van me, die op t moment in een moeilijke situatie zit.. mijn schoonzusje die vorig jaar veeeel te vroeg bevallen is en het hele jaar erna hele spannende tijden hebben doorgemaakt, samen met haar man.. of misschien wel voor mezelf.. ik heb zelf moeilijke tijden meegemaakt en nog steeds is mijn leven niet altijd even makkelijk (maar ja, van wie wel๐Ÿ˜‡)

 • Reply Marry 30 april 2019 at 22:29

  Gefeliciteerd met je bedrijf!!
  Wat een leuke actie, ik doe graag mee.
  Draag me meiden natuurlijk รกltijd in me hart, maar ook nog eens aan me pols zou wel mega gaaf zijn! X

 • Reply Jolanda 30 april 2019 at 23:04

  Gefeliciteerd! Je eigen bedrijf, echt bijzonder! En deze winactie is ook super zeg. Ik doe graag mee! Zou t fantastisch vinden om te winnen! Een sieraad met onze 4 kindjes er aan, ik zou er heel blij mee zijn!

 • Reply Ellen 1 mei 2019 at 20:25

  Wat super dat je nu je eigenbedrijf ervan hebt gemaakt. Je blogs lees ik altijd met veel plezier. Van harte gefeliciteerd met dit mooie moment. Wij doen ook graag mee met deze leuke winactie, love sieraden en wil nog graag iets moois met de naam van ons meisje.

 • Reply Rianne 1 mei 2019 at 22:56

  Wat leuk en gefeliciteerd! Ik zou mijn zus hier heel graag mee verwennen. Zij en haar man zijn bezig met een fertiliteitstraject dat emotioneel erg zwaar is.

 • Reply Linette 2 mei 2019 at 11:02

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijf!! Wij doen graag mee met de win actie, een mooi sieraad met de namen van onze twins zou heel mooi zijn!

 • Reply Anneke Hazeleger 2 mei 2019 at 21:53

  Van harte gefeliciteerd! Ga zo door! Leuk om je blog’s te lezen en je te volgen!

 • Reply Janneke 2 mei 2019 at 22:40

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee met de winactie.

 • Reply Marijke 3 mei 2019 at 21:21

  Gefeliciteerd! Ik loot graag mee!

 • Reply Anna wienen 3 mei 2019 at 21:50

  Ik doe heel graag mee

 • Reply iris 3 mei 2019 at 22:54

  Proficiat!! Zeer mooi sierraad, ik doe graag mee om het cadeau te doen aan mijn mama. Ze heeft een zeer moeilijke periode gehad en wil haar graag opvrolijken๐Ÿ˜Š

 • Reply Jan 3 mei 2019 at 23:13

  Proficiat.

  Graag waag ik ook mijn kansje.

 • Reply Anita Hubert 3 mei 2019 at 23:51

  Gefeliciteerd!! Enne… ook ik ding heel graag mee naar deze fijne prijs.

 • Reply Nina Mol 4 mei 2019 at 05:06

  Van harte! Ook ik doe graag mee. xxx

 • Reply Anne 4 mei 2019 at 06:23

  Gefeliciteerd! Ik doe ook graag mee ๐Ÿ™‚

 • Reply Jelmar 4 mei 2019 at 08:41

  Oooh gefeliciteerd!!
  Vorig jaar nog verdrietig tijdens moederdag, omdat het allemaal maar niet wilde lukken… en dit jaar hoog zwanger! Wat kan er veel veranderen in een jaar tijd! Ik waag een kansje op deze fantastische bon.

 • Reply Linda Tromp 4 mei 2019 at 09:05

  Gefeliciteerd ! Deze mama doet ook super graag mee๐Ÿ˜

 • Reply wilmsen anita 4 mei 2019 at 09:09

  Proficiat, en ik doe graag mee

 • Reply Nelly 4 mei 2019 at 09:42

  Een heel mooi moederdagcadeau. Ik loot graag mee.

 • Reply Gea Jager 4 mei 2019 at 20:45

  erg leuk ik doe graag mee

 • Reply Thomas Geurts 5 mei 2019 at 00:04

  Deze zou voor mijn lieve vrouw zijn. Dan kan ze zich lekker zelf iets leuks uitzoeken. Dat heeft ze zeker verdiend en op het moment wellicht zelfs nodig!

 • Reply Nathalie Buttiens 5 mei 2019 at 09:21

  Ik zou graag mijn zusje willen verrassen.

 • Reply anja 5 mei 2019 at 09:53

  gefeliciteerd ik doe mee om mijn moeder te verrassen

 • Reply Sevda 5 mei 2019 at 10:22

  Wat een mooie actie! Ik heb al een keer een armband besteld bij Kaya sieraden. Een zilveren armband met balletjes en een graveerplaatje met de naam van mijn zoontje. Ik ben een paar maanden geleden bevallen van mijn dochter en ik zou het erg leuk vinden om ook een armband met haar naam te hebben! Ik weet zelfs al welke armband ik zou kiezen haha, de armband met sterren en een ster-graveerbedel. Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚

 • Reply Janna Marie 5 mei 2019 at 13:31

  Gefeliciteerd met je bedrijf, veel succes! Ik doe graag mee met de winactie, een sieraad met de namen van mijn twee zoontjes zou geweldig zijn!

 • Reply Anneliese de Waal 5 mei 2019 at 15:43

  Gefeliciteerd met je bedrijf, heel erg leuk !! ๐Ÿ™‚

  Heel erg leuke winactie, zou erg leuk zijn om mijn moeder hiermee te verwennen.
  Zou ze geweldig vinden.

  Groetjes Anneliese

 • Reply Danielle 5 mei 2019 at 16:21

  Wat leuk! Gefeliciteerd met je eigen bedrijf! En dan ook nog zo’n mooi cadeautje, daar weet ik wel raad mee ๐Ÿ™‚

 • Reply Tabitha 5 mei 2019 at 18:03

  Spannend hoor maar wat leuk! Ik doe graag mee met deze actie!

 • Reply Mirjam Helmond 5 mei 2019 at 18:06

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee met de winactie, prachtig armbandje!

  (Ik krijg echt een error als ik een reactie wil plaatsten zonder website๐Ÿ™ˆ)
  Mirjam Helmond onlangs geplaatst…Laat los! Welkom in de strijdMy Profile

 • Reply Rebekka 5 mei 2019 at 20:47

  zou heel graag mee willen doen voor mn dochter Noah ze heeft het zwaar, zoekende, wie ben ik en wat word er veel van me verwacht, wat is het moeilijk 12 jaar zijn! Het is aan een ieder gegund als ik zou winnen is het voor mn grote schat Noah!

 • Reply E. Wout 6 mei 2019 at 00:04

  Owww super! Ik doe graag mee ๐Ÿ€

 • Reply melissa 6 mei 2019 at 10:26

  Gefeliciteerd en wat een bijzondere winactie. Erg leuk om mijn dochter voor haar communie hiermee te verrassen!

 • Reply lilianne286 6 mei 2019 at 10:29

  ik doe graag mee, wat een mooie winactie en prachtige sieraden

 • Reply Anita Diepeveen 6 mei 2019 at 14:19

  Hartelijk gefeliciteerd en wat geweldig dat je dit met jou passie hebt bereikt Ik doe graag mee met de winactie zodat ik met de kinderen iets moois uit kan zoeken wat symbool staat na een intense en spannende tijd

 • Reply Frederieke Brands 6 mei 2019 at 15:35

  Gefeliciteerd! Wat een toffee stap om te zetten! Heel veel succes! En ik doe ook heel graag mee!

 • Reply Evelien 6 mei 2019 at 17:05

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijf, heel veel succes.
  Winnen is altijd leuk, dus doe ook ik een poging.

 • Reply m chen 6 mei 2019 at 18:23

  Zal het heel graag namens mijn nichtje willen winnen voor de aller eerste Moederdag van mijn schoonzus!

 • Reply Iris 6 mei 2019 at 18:28

  Gefeliciteerd, wat een stoer.. een eigen bedrijf haha! Veel succes ๐Ÿ™‚ super leuk!
  Ik doe graag mee voor mijn moeder, een prachtig armbandje voor moederdag zal ik haar heel blij mee maken!

 • Reply Christina van Dijk 7 mei 2019 at 09:00

  Oh super leuke actie! Ik doe graag mee. Voor mezelf..๐Ÿ™ˆ Mama’s mogen tenslotte zichzelf af en toe ook verwennen ๐Ÿ€

 • Reply Carolien 7 mei 2019 at 09:26

  Als eerst natuurlijk deze nog : gefeliciteerd top vrouw!
  Ik zie net je storie dat er nog heel even tijd is om mee te doen yes! Ik zou zeker gaan voor zo’n prachtige armband met de namen van m’n 2 zoontjes. Te leuk!

  • Reply Carolien 7 mei 2019 at 09:27

   Of of of aan oma met de namen van de kleinkinderen! Zit ik me ineens te bedenken. Ook heel tof

 • Reply Debbie Lether 8 mei 2019 at 08:31

  Op de valreep doe ik nog snel mee aan de winactie!๐Ÿฅฐ

 • Leave a Reply


  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.