20 kilo afvallen met herbalife
MAMA.lijnt

Buiten de comfortzone – 20 kilo minder!

Afgelopen week deelde Rolinda (vriendinnetje, sportmaatje en business partner) een stukje van haar persoonlijke reis op het world wide web. Zoals ze zelf zei. “Dit gaat ver buiten de comfortzone. ” Vandaag doen we er een schepje bovenop. Ze staat vandaag in mijn spotlight met een liefdevolle shoutout van ondergetekende. En een vraag voor jou..

HELPP

Ik citeer: “Vandaag is het een speciale dag in huize de Kruif. Het is alweer 6 jaar geleden dat ik een nier van mijn schoonmoeder kreeg. Wat was het heftig en spannend tegelijk vooral ook omdat ik benieuwd was of het hierna écht beter met mij zou gaan. Dat gebeurde gelukkig! Maar de transplantatie had ook een keerzijde. Door de heftige medicatie om een afstoting tegen te gaan kwam ik ontzettend veel aan. En dat terwijl ik wist dat ik deze medicatie de rest van mijn leven zou blijven slikken. In korte tijd kregen we naast onze oudste dochter nog twee prachtige dochters. En na de rollercoaster van afgelopen jaren zit ik er twee jaar terug doorheen. Ik werd alleen maar zwaarder en was ontzettend moe.”

Deze powermama kreeg drie dochters maar helaas ook het HELPP syndroom in de zwangerschap van haar oudste dochter. Ze verloor haar nierfunctie bijna compleet. Er volgde een heftige tijd mét niertransplantatie en de nodige opnames en artsenbezoekjes in het Radboud te Nijmegen.

20 Kilo

Bescheiden en nuchter als altijd – ik citeer:

“Een vriendin vroeg aan mij ga je mee naar een weight loss challenge
Daar kwam ik in aanraking met herbalife al moest ik daar toch zekers niks van hebben. Na een paar maanden besloot ik (omdat het afslanken nog niet zo ging) toch maar eens over stag te gaan. Dat was de beste beslissing ooit.

Ik slankte bijna 20 kilo af en voel me fitter dan ooit. Afgelopen weekend kreeg ik de vraag van een collega van mij;
“Heb jij ook een “voor” foto van jezelf?” Mijn antwoord: “Ja die heb ik wel zei ik maar daar doe ik niks mee hoor. Ik schaam me diep!!”

Ze zei je moet gewoon een foto van nu en van toen naast elkaar zetten. Johan had toevallig die middag een foto van mij gemaakt op het strand. Voor de gein zette ik de foto naast elkaar en toen zag ik het pas. Ik zie op de eerste foto echt een vrouw die moe is en ongelukkig in haar lichaam. Of ik nu wel tevreden ben met mijzelf weet ik ook niet. Ik blijf een vrouw en die vind zichzelf bijna altijd te dik. “

Doe maar normaal

Ken je deze powermama dan ken je ook haar bescheidenheid en haar nuchterheid. Herbalife bleek een topproduct om te helpen(!) je complete leefstijl te veranderen. Met haar motto; Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Eind 2017 start ze haar LifestylecenterBarneveld waar ze mensen als voedingscoach weet te ondersteunen. Inmiddels staan ze rijen dik op de stoep, en heeft ze een groot team onder haar staan. En toch die eeuwige bescheidenheid. Wauw!

Rolinda: “Als ik nu achterom kijk ben ik wel trots dat het mij gelukt is
om dit te doen. En om nu al een jaar andere mensen te mogen helpen met hun problemen of het nu gaat om fitter, slanker of gezonder te willen leven.
Ik help ze allemaal met heel veel liefde en passie. “

Een portie liefde

Lieve Rolin, je bent een voorbeeld voor velen wanneer het gaat om doorzettingsvermogen. Je karakter siert je. Je enthousiasme en je boeren nuchterheid eveneens. Ga zo door kanjer! Dikke knuffel van mij.

Ben jij klaar om weer fit door het leven te gaan? Lekkerder in je vel te zitten? En wil je proeven wat Lifestylecenter te bieden heeft? Meld je aan voor één van de Weight loss challenges of vraag een persoonlijk consult aan via lifestylecenterbarneveld@gmail.com. Begeleiding via internet kan natuurlijk ook!

De sportchallenge die ik samen met Rolinda op maandag en donderdag geef is ook onderdeel van Lifestylecenter Barneveld. Welkom! Meer dan 100 leden gingen je al voor. Wauw!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Josette van Raamt 11 februari 2021 at 15:35

  Hoi,

  Ik ben net één jaar geleden getransplanteerd en heb een nieuwe nier!
  Door de afstotingsmedicatie ook enorm veel aangekomen en vaak daar van!
  Is Herbalife goed voor getransplanteerde want las op niernieuws dat te veel kalium en eiwit van Herbalife juist heel slecht is.

  Hartelijke groet,

  Josette

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.