sporten in de buitenlucht, de sportchallenge
MAMA.lijnt

Sportchallenge Barneveld – de leukste sportclub in de buitenlucht

Samen is natuurlijk alles leuker! Wij zijn inmiddels aangekomen in de zomerstop van de sportchallenge. De sportchallenge? Jazeker, de leukste sportlessen in de buitenlucht, die ik met Lifestylecenterbarneveld mag geven aan een grote groep fanatiekelingen! Vandaag blik ik terug op deze eerste maanden Sportchallenge! Een laagdrempelige en tegelijk de meest effectieve manier van sporten. Heerlijk in de buitenlucht! 

Zomer en Winter

Rennend in drie dubbele dikke thermo legging door de sneeuw tot aan de gevoelstemp van 40+. We hebben inmiddels op vele manieren getraind en elke keer opnieuw staan ze er gewoon, hordes fanatieke sporters die willen aansterken, afvallen, spieren willen kweken of gaan voor een beetje meer conditie. En geef ze eens ongelijk? Sporten in de buitenlucht is niet alleen gezond en lekker maar ook nog eens bere gezellig en effectief. Dat blijkt maar weer.

Maandelijkse weging

Elke eerste sportavond van de maand is er de mogelijkheid om op een speciale weegschaal te verschijnen voor de training begint. Lifestylecenter Barneveld verzorgd deze wegingen. De maandag die erop volgt is er een prijsuitreiking voor degene die een leuke prestatie heeft behaald. Hetzij in spiermassa of vetafname. Super tof om op die manier te zien hoe je vooruit gaat. Ook wanneer je het niet doet om af te vallen maar gewoon wat fitter wilt worden dus!

Voor iedereen

Maar voor wie is dat dan zo’n sportchallenge? Voor iedereen! Beginner of fanatiekeling. Iedereen die wil sporten kan meedoen op eigen tempo en eigen manier. Middels twee enthousiaste trainers zul je worden uitgedaagd om net even een stapje harder te zetten en te gaan voor mooie doelen

Voedingscoach

Daarnaast voorziet Rolinda van Lifestylecenterbarneveld de sporters als optie van een sportshake naderhand, vol eitwitten voor een goede spieropbouw na de training! Wil je je aanmelden voor de sportchallenge? Je ontvangt een gratis fitcheck. Naast de training biedt ze als voedingscoach ook persoonlijk advies en groepslessen aan om je voedingspatroon op een gezonde wijze voort te zetten naast het sporten.

Geen abonnement!

Bij de sportchallenge betaal je geen abonnement. Slechts 2,50 per les of 12,50 voor een maand onbeperkt sporten in de buitenlucht. Je hoeft je nooit aan of af te melden en je word met open armen ontvangen door een (te leuke) enthousiaste club mensen. En door ons, de razend enthousiaste trainers, natuurlijk! Elke sportavond (maandag en donderdag) starten we om 20 uur. Er is een divers aanbod van lessen met kracht en conditietraining. Het geheel is erg laagdrempelig. Heb je nog nooit gesport? Welkom! We helpen je graag op weg! Ook de fanatieke sporter kan bij de sportchallenge op eigen tempo werken aan zijn/haar doelen. Want.. samen gaan we voor fit!

Promo zien?

Check even de pagina van Lifestylecenterbarneveld. De laatste keer voor de zomerstop maakte ik tijdens de training een paar geweldige shots die ik omvormde tot een korte promofilm van een minuutje. Vertel me, durf jij het aan?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.