afvallen, leuke tips om dit leuk te doen, 21 dagen challenge
MAMA.lijnt

MAMA.lijnt – de goed gevulde prijzenpot

21 Dagen challenge – Ergens in een enthousiaste bui had ik het eruit gegooid. “Ik doe mee”. De avond voor de start meld ik me plots in een whatsapp groep. Oops. Die avond werk ik symbolisch, doch hongerig een koek naar binnen. Klaar!

Feestkilo’s

De volgende morgen kom ik tot de ontdekking dat de vrolijke feestkilo’s van afgelopen Kerst nog ietwat bleven steken. Zeg maar zacht gezegd hadden gezorgd voor een frons boven de weegschaal. Heh?! Ineens stel ik mezelf voor die 21 dagen eens flink aan de slag te gaan. Dit moest weer richting de gezonde leefstijl. Meer dan het op dit moment weer was.

De volgende dag, middenin het weekend, merk ik al snel hoe de ongezonde gewoonten erin waren geslopen. Nietsvermoedend duw ik een stuk boterkoek naar binnen rond koffietijd terwijl ik pas bij de laatste kruimel besef middenin de 21 dagen challenge te zitten. Dé challenge waarbij je samen met andere deelnemers elk tien euro doneert in de prijzenpot en 21 dagen met tips en tricks wordt begeleid door een voedingscoach.

De persoon die na 21 dagen het meeste aantal procenten van zijn/haar gewicht kwijt is wint de prijzenpot. Ondergetekende gunt zichzelf wel een aantal hippe nieuwe items in de kledingkast dus kom maar op. Inmiddels zijn we al bijna de eerste week door. Twee te gaan.

Tussenstandje..

Of dat goed gaat komen. Ik stel een paar vraagtekens maar..  houd stug vol. Met oog op de goed gevulde prijzenpot natuurlijk. Zou jou dat ook wat lijken? Zo’n 21 dagen challenge. Motiverend is het zeker..

Meer lezen rondom de strijd tegen kilo’s? Ik verloor 15 kilo en schreef erover in de maandelijkse rubriek MAMA.lijnt. Dé metamorfose bijvoorbeeld. Klik op de roze tekst om naar een overzicht van die artikelen te gaan. 

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.