christelijk mamablog, mama van dijk, over een kijkje achter de schermen, in haar hart
geloof

Er is iets gaande, wat er gaat komen weet ik niet..

Wat er komen gaat weet ik nog niet. Er brand een vuur in mijn hart dat niet langer te doven is. Er brand een Liefde in mijn leven dat groter is dan elke storm. Tranen van ontlading omdat mijn hart zich vult en vult met Zijn aanwezigheid.

Grenzeloze passie

Ik kan niet langer ontkennen dat iets gaande is mijn leven. Waar vorig jaar de liefde begon voor deze rubriek om anderen te bereiken bracht dat mijn persoonlijke relatie met Jezus tot een ongekend hoogtepunt. Ben ik veranderd? Nu een perfecte moeder? Is mijn lontje niet meer zo kort? Mijn geduld niet meer op de proef gesteld? Oh lieve help, nee. Gewoner dan gewoon, met een grenzeloze passie.

Lees hier meer artikelen uit deze rubriek vol bemoedigingen

Steeds vaker op die doodgewone momenten in het leven gaat mijn hart sneller kloppen, voel ik zo’n kracht in mijn hart, in mijn lijf. Ik merk dat ik moeite heb dit te omschrijven. Het is het moment dat ik tranen voel branden en mijn benen moet beheersen te gaan staan, stappen te zetten. Mijn lippen nog beheers.

Steeds vaker durf ik het uit te spreken. Alles wat ik heb, wil ik geven voor het volgen van Jezus. Wat er komen gaat weet ik nog niet. Maar dat het vol zal worden van Zijn glorie wel. Ik wil niets liever dan dat jij zult beseffen dat de God die jij kent of nog niet kent, een God van liefde is.

Een God die met uitgestrekte handen op je wacht. Ook al doet die God, die Jezus, je nu misschien nog zo weinig. Mijn droom is dat jij in de morgen je handen vouwt met de woorden;

Let me be the kind of woman that when my feet hits the floor each morning the devil says; Oh no she’s up!

Maar ben ik wel goed genoeg? Waarom ik?

Misschien vind je het maar zweverig of misschien herken je zo’n diep verlangen en de leugens in je gedachten die daar zo vaak bij komen kijken. Probeer vandaag die specifieke gedachten, die woorden van angst, kwetsbaarheid, gedachten die zeggen dat je niet goed genoeg bent uit te spreken en de woorden om te zetten in de waarheid van Jezus.

Hoe dan?

Ik ben niet mooi of goed genoeg?  – Jezus zegt; Ik ben een kind van de Allerhoogste, waanzinnig mooi gemaakt. Ik ben uniek, elke haar op mijn hoofd is geteld. Hij kent mij door en door.

Ik ben bang of ik weet niet of ik het wel kan. – Hij die in mij is is sterker dan hij die in de wereld is. Ik hoef niet bang te zijn. Hij is mijn rots bij hem kan ik schuilen.

Ik ben zo alleen. – Jezus zegt; Jij bent van Mij!

Ik voel me moe, ik kan niet meer.  – Jezus zegt; Allen die vermoeid en belast zijn, kom tot Mij.

Misschien herken je het verlangen, een verlangen om Hem, Zijn liefde, grenzeloos te volgen. Ik hoop het oprecht. Misschien ken je ook de struggles, de woorden in je hoofd, de gedachten die je vertellen dat je niet goed genoeg bent. Momenten waarop jij je aangevallen voelt, bang, kwetsbaar, teleurgesteld.

Zet vandaag elke leugen in je hoofd om in Zijn waarheid.

En straal!

Je bent geliefd. Meer dan geliefd..

-x- Mama van Dijk

Wil jij een getuigenis delen of worstel jij met vragen
en wil je graag eens verder praten – info@mamavandijk.nl

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anneke 2 maart 2019 at 05:51

  Dit is zo mooi! Dankje voor het delen.

 • Reply Stella 2 maart 2019 at 19:07

  ik vind jou een ontzettend mooi mens! Dat wilde ik even kwijt.

 • Reply Aritha 6 maart 2019 at 11:47

  Je bent een mooi mens. En je hebt dit mooi geschreven. Dank je wel.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.