kleuter, verjaardag, Winactie

Vier het met een kaartje! + WINACTIE

Op 11 februari is onze kleuterdochter 5 geworden! Natuurlijk is dat reden genoeg om een fantastische verjaardagskaart te maken. Omdat dochterlief dit jaar voor het eerst een kinderfeestje hield vierden we haar feestje voor beide gezinnen op de zondag voor haar officiële verjaardag. Haar kinderfeestje op de dag zelf!

Uitnodigingen van Kaartje2go

Waar we normaal gesproken een inloop organiseren op een bewuste kinderverjaardag (en we hutjemutje in onze knusse living bivakkeren tussen de taart, cadeaupapier en de lading ballonnen) ging het er dit jaar toch anders aan toe.

Een paar bevriende stellen waaiden gezellig op zondag aan voor een taartje en een soepje uit de kerk, wat familie eveneens. Verder vierden we haar feestje dit jaar op de dag zelf.

Haar allereerste kinderfeestje met dit jaar de allereerste echte kinderfeestjes uitnodiging voor een paar vriendinnetjes uit haar klas. Hoe fantastisch zijn ze! In een handomdraai waren de uitnodigingen besteld en tot mijn verbazing zelfs binnen 24 uur in huis. Wauw! Ik kocht bij het bestellen van de kaartjes ook bijbehorende enveloppen in het roze en een sluitsticker voor op de envelop. De foto’s maakte mijn zusje afgelopen zomer. De onderste foto doet zowaar geloven dat ze de ballon van de kaart vasthoudt. Té leuk!

Kinderfeestje

Tijd om ze uit te delen. Zo’n allereerste kinderfeestje, het maakt toch iets los bij de kleuter(s). Met gezonde spanning schuiven we die feestelijke dag aan rondom de keukentafel. We eten een taartje en zingen. Er is ruimte voor het geven van een cadeautje en we knutselen er op los.

Bij de Ikea kocht ik schitterende LAMPAN lampjes die de kinderen mochten versieren. Een schot in de roos. Wat was het leuk! Ze speelden samen en genoten van een ongedwongen sfeer. Rond half 5 ging de eerste bel. Er volgde een kleinigheidje in een uitdeelzakje voor mee naar huis, een dikke knuffel en een dankjewel!

Wat was het geslaagd!

Om het geheel nog wat feestelijker te maken mogen we vandaag van samenwerkende partner Kaartje2go ook nog eens 2 x 25 euro tegoed weggeven voor de eerstvolgende uitnodigingen van jouw kindje(s).

Kies een kaartje naar keus, creëer, voeg toe, stel samen en pas aan waar nodig. Maak van de voorpret al een feestje. Doe mee met de winactie en win 25 euro shoptegoed voor jouw kaartjes! Zowel op Instagram onder de post als ook op Facebook zal een winnaar uitgeloot worden.

Winnen? Wat moet je doen?

Laat een reactie achter onder het bericht op FB en/of Instagram en doe mee! Meedoen voor een ander kan natuurlijk ook. Op beide plaatsen zal een winnaar worden getrokken. Meer kans maken? Doe dan gezellig mee op zowel Instagram als Facebook. De winactie op FB start vanaf nu. De winactie op Instagram vanavond rond de klok van 20.00uur. Zó leuk, win-win!

Voor wie zou jij graag een leuke set uitnodigingen winnen?

Op donderdag 27 februari maak ik op beide plekken de winnaars om 10.00 uur bekend middels loting!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply marlies mols 20 februari 2020 at 07:39

  voor een jarige job is dit natuurlijk helemaal top, mijn kleinzoon maakt hier graag kans op

 • Reply Marlies Bijl 20 februari 2020 at 07:47

  Oh dat lijkt me geweldig voor als onze dochter Eva 2 wordt! 🙂 Duimen maar!

 • Reply Rianka Jansie 20 februari 2020 at 07:54

  Dit is leuk!! Mijn meisjes worden eind maart 2 en deze kaartjes komen dan zeker van pas! 💕 En mocht er nog wat shop tegoed over zijn dan komt dat van pas in Juni want dan wordt Senn 4! Tijd voor een groter feestje dus 😄 Ik ga duimen 🍀✌🏻

 • Reply D. Starink 20 februari 2020 at 12:21

  Ons dochtertje wordt op Koningsdag 3 jaar en willen binnenkort de uitnodigen gaan maken! Hoe leuk is het dan om te winnen. 👍👍😊

 • Reply Kimberley Seltenrijch 21 februari 2020 at 11:14

  Jaaa, dat zou super leuk zijn voor uitnodigingen voor de eerste verjaardag van onze dochter! 😍

 • Reply Marian B 21 februari 2020 at 11:44

  Leuk en een goed idee! Ik loot graag mee want ik zou graag samen met mijn zoon uitnodigingen laten maken voor zijn verjaardag of kinderfeestje.

 • Reply Het allereerste kinderfeestje voor mijn vijfjarige - Mama van Dijk 30 juni 2020 at 09:23

  […] begint het feestje met de voorpret van een leuke kaart. Over de uitnodiging lees je hier. Een heerlijke fleurige kaart die in jongens en meiden variant verkrijgbaar is. Het uitdelen […]

 • Leave a Reply


  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.