babypark, peuterbeddeninspiratie, vlogger, mamablog, mama van dijk
Moederschap, Persoonlijk

VLOG #3 – Héh, weer tussen de babyspullen?

Ja, tussen al die mini bedjes en babyspullen gaan de eierstokken rammelen, heus wel! Gelukkig weet ik het tot op heden daarbij te laten! En toch bracht ik weer een bezoek aan babypark afgelopen donderdag. Ik neem jullie mee. Mee op pad langs té mooie kamertjes, té schattige bedjes en té leuke spulletjes.

Maar eerst..

Maar eerst ons kleine ochtendritueeltje. Ik zet mijn lieve peuter af bij school en vervolg even later mijn weg tot ik plots stil sta met een brandend motorolie lampje! Als dat maar goed gaat! Je ziet het allemaal in een heerlijke, hilarische en pure nieuwe Vlog#3!

 Of klik hier om mijn nieuwste vlog te kunnen zien! 

Veel kijkplezier en ook alvast bedankt voor het kijken! Doe een duimpje omhoog als je hem leuk vond en laat gerust een tof berichtje voor ons achter in de comments!

Ps1: Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal
PS2: helemaal gratis 🙂 !

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.