papablogger, mamablog
Papa

Niet huilen, 30 is niet oud!

Hiep hiep hoera! De allerliefste papa, mijn heerlijke man, tevens allerbeste vriend en eeuwige truckchauffeur is vandaag jarig. HOERA! En wat voor een verjaardag! Papa van Dijk is vandaag 30 geworden!

Lieve Ger,

Vanavond stuur je je truck weer even terug naar huis aan het begin van de nieuwe week want vanavond eten we taart en proosten we even flink op het leven. Een leven dat jij altijd door een zonnige bril ziet. Met een flinke dosis humor en enthousiasme sta jij aan mijn zijde. En alhoewel ik nog steeds geen kale plek op je hoofd heb gezien en nog geen eerste grijze haar heb geteld ben je vanaf vandaag een echte dertiger.

Vandaag je eerste verjaardag zonder je eigen vader en dat geeft best een beetje kippenvel. Lieve schat, we hangen vandaag de slingers voor je op, slingers die ik eigenlijk het liefst elke dag voor je zou willen ophangen. Simpelweg omdat ik het leven elke dag met je mag vieren. Ik bewonder je elke dag. Bij jou is altijd iedereen welkom zoals ‘ie is  en jij staat altijd voor je drie meiden en voor de mensen om je heen klaar. Je bent een familyman. En ook al vier je het leven ook graag alleen op de weg, wij hebben je graag nog 3 x 30 jaar dichtbij!

Lieve Lieve Ger,

Gefeliciteerd met je 30e verjaardag!

Een dikke smakkerd van je drie meisjes

..en vele lezers en lezeressen!

Wil jij Papa van Dijk feliciteren?
Laat een comment voor hem achter op de blog op via onze FB – Pagina.

Ps: klinkt best oud hoor die 30..!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.