Mama van dijk, Christelijk mamablog mama van dijk
Mamablogger

Vlog #2 – Hilarische eerste ietwat(!) onwennige beelden

Oh jongens, dit is toch té leuk! In de allereerste voorstelvlog zette ik mezelf even voor de camera. Om eens even “hi” te zeggen tegen jou en alle andere duizenden maandelijkse bezoekers! Je ziet vandaag op mijn kanaal de eerste hilarische ietwat(!) onwennige beelden.

Voorstelrondje

Overigens veel verder als “Hi” blijk ik niet te komen, of toch wel? Had ik trouwens al gezegd dat bekenden me Wilma noemen in plaats van Mama van Dijk? Dat wij wonen in het midden des lands? Daar waar klompen nog hip zijn en waar hier en daar (zo af en toe) de geur van kakelende kippen je neusharen streelt? En wist je dat ik al vanaf Juli 2015 schrijf over mijn leven als mama van twee heerlijke meisjes? Dat ik eind vorig jaar mijn werk als verpleegkundige heb opgezegd om thuis te kunnen werken?

Lees ook: “Thuisblijfmoeder, een belangrijk besluit

Behind the scenes

Nee het zullen geen uitgebreide weekvlogs worden waarin ik je meeneem van de bakker, naar de slager, van de jumbo en weer naar huis. Wél krijg je gerichtere video’s te zien rondom het moederschap waar ontspanning en herkenning centraal staan. Puur, liefdevol met af en toe de bekende dikke ontspannen knipoog.

Met een op zijn kop staand bierglas als mijn statief en een videocamera uit de verkeringstijd, bouwjaar 2006 a 2007? we worden langzaam allemaal oud, krijg je op wonderbaarlijke wijze vandaag toch een kijkje achter de schermen.

PS: De volgende keer film ik weer met mijn telefoon. Scheelt jou een bezoekje aan de opticien, want heus er is niets mis met je ogen of je beeldscherm. Mijn Jvc’tje van 2006 bleek alleen niet meer opgewassen te zijn tegen de mobiele mogelijkheden van tegenwoordig!

Abonneer je gratis en blijf op de hoogte

En dan nu voor.. uit met die geit. Eigenlijk wilde ik daar natuurlijk zeggen.Bedankt voor het kijken! Doe een duimpje omhoog als je het leuk vond en abonneer je even op mijn gloednieuwe kanaal!” Ondertussen blijft Mama van Dijk nog even oefenen, achter de schermen om precies te zijn.

Achter de schermen werden er inmiddels ook al nieuwe samenwerkingen besproken (voor op beeld). Ik besef mede daarom oprecht dat het uitbreiden van Mama van Dijk met videobeelden een enorm toffe toevoeging gaat geven op de blogberichten die ik 4 keer per week met jullie mag delen! 

Directe link

Klik op onderstaande link als je bovenstaande tekst eerst helemaal uit hebt gelezen en inmiddels de video nog steeds niet hebt bekeken.

Vlog #2 Hi, dit ben ik
Social Media

www.facebook.com/mamavandijk
www.instagram.com/mamavandijk
www.mamavandijk.nl

Benieuwd naar meer?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.