pasen, christelijke mamablog
Feestdagen

Fijne Pasen!

Daar komt Hij aan, de laatste meters. Een grote balk leunt op zijn rug. De pijn is voelbaar in zijn ogen. Zijn lichaam kan niet meer. Terwijl zovelen blijven juichen, klinken er spijkers in het hout. Genageld, dwars door zijn handen en voeten geslagen. De sfeer bevlogen, eenzaam, kil en koud.

Je leest de hele blogpost hier: “Het verscheurde moederhart”

Hij leeft

Het was een engel die tegen de vrouwen zei; ‘Jullie hoeven niet bang te zijn. Ik weet dat jullie op zoek zijn naar Jezus, die aan het kruis gestorven is. Maar hij is hier niet. Want hij is opgestaan uit de dood, zoals hij gezegd heeft. Kom maar kijken, hier heeft hij gelegen.’ – Matteüs 28: 5-6

2e Paasdag

Of je vandaag in de keuken staat, gaat netflixen, bankhangen, shoppen bij een meubelboulevard, gaat wandelen in de natuur of nog druk op zoek bent naar paaseieren. Namens ons een heerlijke 2e Paasdag gewenst!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.