mama van dijk
Mamablogger

De vakantiemodus, zit jij er nog in?

Menig Hollander heeft ondertussen de vakantie alweer (ver) achter zich. Terwijl wij de afgelopen weken met gezonde jaloerzie hebben toegezien op de meest verrukkelijke uitstapjes van de mensen om ons heen bikkelde wij nog even verder. Maar aan elk wachten komt eens een eind..

Zomervakantie

De maand september is er voor ons één waarin wij al jaren zomervakantie vieren als gezin. Omdat we nog niet gebonden zijn aan schoolvakanties, het overal inmiddels minder druk is en het zomerse weer het in Nederland rond september ook goed doet, vinden we het eigenlijk vooral genieten. Nu vele mensen alweer huilend? aan het werk zijn gegaan. De uitslaap ochtenden verruild hebben voor het kantoor. En wellicht ook de teenslippers terug de kast in hebben gezet, zijn wij er bijna klaar voor!

Klaar voor de vakantiemodus. Herinneringen maken als gezin, dagjes uit en genieten van heel veel tijd samen.

Archief

In een eerdere post over de verhuizing van Mama van Dijk van Blogspot naar dit fijne eigen domein schreef ik jullie over de (+300) oude berichten die ik deze maand Augustus wilde overzetten naar Mamavandijk.nl. Al met al bleek het helaas heel veel meer werk dan gedacht en inmiddels heb ik besloten dat ik die taak na de vakantie verder oppak. Voor nu kun je hier al wel weer scrollen tussen alle post’s van dit blogjaar 2017. De honderden blogberichten van de voorgaande jaren (half) 2015 en 2016 wil ik hier uiteindelijk ook in het archief hebben staan maar volgen dus later, zonder tijdsdruk.

De komende weken gaan we niet offline. Er staan op de standaard blogdagen (di, do en za.) gewoon weer fantastische blogjes online die de afgelopen weken alvast met zorg zijn geschreven of opnieuw zijn ingepland. Van een hilarische blog over op vakantie gaan met een baby tot aan het krijgen van een kindje in het buitenland. Naast een paar recent geschreven nieuwe berichten dus ook een stel gouden oude die je vermoedelijk nog nooit hebt gelezen!

Laat de zon maar schijnen dan ontsteken wij met liefde de bbq en ontkurken de fles

Wij schakelen om naar de vakantiemodus. We sluiten heel even de laptop en gaan over in de relaxmodus. Naar verse ontbijtjes in de ochtend tot een borrel in de late avond. Naar om en om een uitslaap ochtend tot de zomerse teenslippers. Laat de zon maar schijnen dan ontsteken wij met liefde de barbecue en ontkurken de fles (lees: bierdop). Proost, op qualitytime. Tijd voor elkaar!

De vakantiemodus, zit jij er nog even in? Heb je genoten?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.