trouwtekst, exodus, exodus 33 vers 15, samen verder, mamablog christelijk, mama van dijk
liefde, Papa, trouwen

Het houten huwelijk

Op 21 Juni 2012 trouwen manlief en ik in het bijzijn van een geweldige lieve groep familie en vrienden. Wat een waanzinnige dag was dat! Ondertussen zijn er vijf jaar voorbij gevlogen. Jaren met een lach en een traan. We hebben gedanst, gelachen, geschreeuwd, gezongen, gehuild, gedroomd, geloofd en gehoopt. Er is geboren, verloren, omhelst en gezwaaid..

Gisteren mochten wij in het bijzonder terugzien op een van de mooiste dagen van ons leven. Onze trouwdag. Een houten huwelijk. Iets om onwijs dankbaar voor te zijn.

Voor de gelegenheid dineerde we in een van onze favoriete restaurantjes, gelegen in Vierhouten. De Boerenschuur. Genoten we van een drie gangen menu met (toepasselijke) houten planken vol heerlijke hapjes, hieven we het glas en proosten we samen op het leven. Zoveel hoogte (en diepte)punten hebben de afgelopen jaren ons gebracht. We blikken nu vol dankbaarheid en intens geluk terug op die afgelopen tijd. Het houten huwelijk. Wat was het mooi, veel en genoeg. Vol mooie dromen, verlangens en wensen gaan we op weg. Op naar het gouden jubileum.

Lieve Gerjan, mooiste papa, heerlijke man en allerbeste vriend. Ik hou van je. Tot aan de maan en weer terug. 

Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd. Zijn jullie getrouwd? En hoelang al?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.