sunnygames, coöperatief spel, mamablog, winactie, mama van dijk
Winactie

WINACTIE – groot Speelplezier met sunny games

In de afgelopen tijd hebben we misschien wel meer dan ooit binnen gezeten. Periodes van quarantaine zijn je daarbij wellicht niet bespaard gebleven. Ik hoop dat het goed met jullie mag gaan. Ook de feestelijke maanden die normaal in het teken staan van samenhorigheid en gezelligheid worden nu teruggedrongen naar de huiskamer. Terug naar het gezin. En alhoewel we weten waar we het voor doen kunnen we de situatie daarom wel wat opleuken. Vind je niet? Samen aan de eetkamertafel bijvoorbeeld met een groots spelpakket van Sunny Games. Wauw!

De winnaar is bekend. We feliciteren Esther van de Kamp met het prijzenpakket van Sunny Games. Niet gewonnen? Niet getreurd. Binnenkort meer! 🥳

Vandaag start hier op Mamavandijk.nl de winactie in samenwerking met Sunny Games. Sunny Games is niet zomaar een bedrijf dat spellen ontwikkeld. Sunny Games heeft een missie. Een missie die samenhangt met samenhorigheid. Samen de finish over, samen op tijd ergens zijn, elkaar helpen en aanmoedigen. Sunnygames ontwikkeld coöperatieve spellen. Helemaal gericht op samenwerken, waarbij er dus geen verliezers zijn. En zeg nu zelf, dat scheelt een hoop tranen en rondvliegende dobbelstenen, nietwaar? Ik heb deze vorm van spelen in elk geval alvast in mijn hart gesloten.

Sunny Games, winactie, Mama van dijk, mamablog

Max de Kat, ZooMemo & Kleine Beer.

In de afgelopen weken zijn we het spelletjespakket van Sunny games gaan testen. Wát we krijgen delen we natuurlijk ook heel graag uit. Daarom deze winactie speciaal voor jou. Tijdens het spelen zochten we naar een Kleine Beer in het bos en vonden de route terug naar Mama Beer. We speelden de dierentuin memorie en waren net op tijd binnen voor de directeur van het spel binnen kwam. Een feest om met kleine aanpassingen een spel als memorie nu op een manier te spelen waarbij niemand verliest. Een hoog enthousiasmegehalte werd vooral bereikt met het spel Max de Kat. Een bordspel waarbij de kat zowel de vogel, de eekhoorn als ook de muis te pakken probeert te krijgen. Zullen de diertjes op tijd bij de boom aan komen of heeft de Max ze te pakken gekregen? Samen blijf je uit handen van de kat, of tenminste dat probeer je, een heerlijk spel rondom de tafel voor jong en oud(er). Een op één of met het hele gezin, het zorgt voor samengeknepen billen of billen die niet meer op de stoel konden blijven zitten. Een dikke glimlach voor iedereen.

Winactie – Groot spelletjespakket van Sunny Games

Wat moet je doen om kans te maken op dit fantastische spelletjespakket? Dat is zoals altijd weer heel gemakkelijk. Allereerst moet je volger zijn van Mamavandijk om kans te kunnen maken. Volg Mama van Dijk dus op Facebook en/of instagram. Vervolgens laat je ons weten dat je mee wilt doen door een reactie te plaatsen. Wie gun jij dit spelletjespakket in deze feestelijke maanden ook? Tip diegene door hem/haar te taggen.

Meer winkans? Doe dan mee op zowel onze social media kanalen als ook onder dit artikel op Mamavandijk.nl. Aanstaande vrijdag om 10.00 uur zal er een winnaar worden uitgeloot. Precies op tijd voor Sinterklaas én/of Kerst.

Kun jij ook niet wachten? Dat begrijpen we!
Tot het einde van dit jaar krijg jij 10% korting op de spellen
van Sunny Games, te bestellen bij online webwinkel earthgames.nl.
Gebruik daarvoor kortingscode “mamavandijk”

Delen is heeeel lief, niet verplicht.

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Angela 23 november 2020 at 06:16

  Superleuke winactie! Ik doe mee voor mijn meiden 🥰 Liefs Angela

 • Reply Annemarie 23 november 2020 at 06:20

  Leuke actie! Doe graag mee voor mijn kids die graag spelletjes doen!

 • Reply Gerdien 23 november 2020 at 06:40

  Wat leuk, ik doe graag mee voor mijn kids! 🙂

 • Reply Brigitte 23 november 2020 at 06:57

  Super leuk voor mijn zoontje hij doet niets liever dan spelletjes!

 • Reply Marlies 23 november 2020 at 07:14

  Leuk! Wij houden van spelletjes spelen! Zo’n pakket is hier wel op z’n plek!

 • Reply marlies mols 23 november 2020 at 07:26

  spelletjes spelen is een feest, daarvan genieten mijn kleinkinderen quinn en lise het meest, verras hen maar met dit leuke exemplaar, de schoentjes staan al klaar #duimenmaar

 • Reply Esther 23 november 2020 at 08:02

  Wat een leuke spellen lijken me dit! Doe graag mee voor onze kinderen!

 • Reply Anne Huydts 23 november 2020 at 08:12

  Super leuk! Ik doe graag mee voor onze kleine man en onze nichtjes 🙂

 • Reply Henriette 23 november 2020 at 08:38

  Jaaaa leuk, doe graag mee!

 • Reply Cindy+Framke 23 november 2020 at 08:51

  Zo leuk voor mijn dochtertjes. Ze zijn gek op spelletjes. Ik doe graag mee.

 • Reply Sarina 23 november 2020 at 09:10

  Jaaaa wij doen graag mee! Hoe heerlijk als we straks in de wintermaanden waarop we toch al veel binnen zijn, nieuwe spelletjes kunnen spelen als gezin. En over een paar weekjes als we onze handen vol hebben aan onze derde spruit is het wel zo lekker en rustgevend als de spelletjes zonder ruzie en tranen verlopen! Haha

 • Reply Nanny Huydts 23 november 2020 at 10:08

  Ik doe heel erg graag mee voor de kids…. spelletjes voor de donkere koude dagen. Gezellig om de ronde tafel. En aangezien we toch meer thuis zitten een hele uitkomst een nieuw spel.

 • Reply Ellen Franken 23 november 2020 at 10:10

  Heel gaaf pakket!🥰 wij doen graag mee voor ons dochtertje die dol is op spelletjes!☘️❤️

 • Reply Cora van der Bijl 23 november 2020 at 10:46

  Wow gaaf ik loot graag mee voor mijn kleinkids we zijn gek op spelletjes

 • Reply Jolanda 23 november 2020 at 10:51

  Wat leuk zeg! Hier gek op spelletjes! Ik doe graag mee voor onze kinderen!

 • Reply Arianne Berkhout 23 november 2020 at 13:41

  O dit zou geweldig zijn voor onze 6 kids en uiteraard doen wij dan gezellig mee. Winnen en verliezen is hier zeker wel eens een dingetje, dus extra benieuwd naar deze voor ons nog onbekende spellen💝 we wachten rustig af en hopen stiekum op een geweldige verrassing! Dank voor je actie en inzet voor dit soort dingen. Zo leuk om andere blij te maken met dingen waar je zelf ook blij van word🧡

 • Reply Kim 23 november 2020 at 14:25

  super, doe graag mee voor Ilias en zijn lieve nichtje, ze verdienen beide wel wat leuks!

 • Reply Marco 23 november 2020 at 15:03

  heel leuk, doe graag mee voor zoontje

 • Reply Vanessa 23 november 2020 at 20:22

  Gaaf pakket! Ik waag graag een kansje voor mijn twee kids!

 • Reply Deborah 26 november 2020 at 11:57

  Ja leuk! Ik doe graag mee voor onze 3 kids 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.