Saviorscrown, cursus voor de christelijke vrouw, bemoediging, mamablog
geloof

Een geheel nieuwe Saviorscrown – Zijn in Hem

Het is eind april wanneer ik wederom de tiendaagse Saviorscrown mag beginnen met een groep bijzonder mooie mensen. Vrij lastminute legde God op mijn hart dat ik middenin de coronacrisis mocht getuigen. Mijn vakantie die stond gepland werd gecanceld zoals bij velen. Wat ging er een kracht vanuit om ook, of juist in deze tijd God te zoeken en samen groot te maken. Niet mijn woorden maar de Zijne, delen met liefde.

Sinds ruim een jaar ontwikkel ik Insta-cursussen voor vrouwen die willen groeien in geloof, vol passie en bemoediging. Je leest er meer over in dit eerder verschenen artikel.

Een nieuwe Saviorscrown cursus

Het afgelopen jaar heb ik de 10daagse cursus “Bekroond met Liefde” drie keer mogen geven. Elke keer dezelfde cursus, die na twee maanden schrijven en luisteren aan de voeten van Jezus was ontstaan. Steeds met nieuwe deelnemers vanuit een intens en puur verlangen om te delen. Maar daar bleef het niet bij.

Elke keer wanneer ik de training gaf wakkerde er een nieuw vuur aan. Groter. Een nieuw verlangen dat me enerzijds onrustig maakte. Steeds vaker kwam de vraag. “Wanneer komt de volgende cursus.” Steeds vaker kwam ook dat verlangen in mijn hart. Maar ik wist niet hoe. Mijn agenda liep over en mijn gebed veranderde. Heer, geeft U iemand op mijn pad zodat Uw plan met de Saviorscrown door kan gaan.

Het verlangen om de Saviorscrown niet meer op eigen schouders te dragen bloeide voorzichtig.

Eind april april deel ik deze gedachten met Corrinne Bax. Naast vriendin, gastblogger en zus in geloof heeft ze eigen praktijk Prachtig Aandachtig. Ze is moeder en bovenal uitdrager van de liefde van Jezus. Ik vertel haar over plannen die met enthousiasme worden omarmd. In kwetsbaarheid voel ik me soms als een Martha die altijd in de weer is. Een Martha die mensen om zich heen nodig heeft om het werk naast zich neer te kunnen leggen en te focussen op Jezus. Met ogen gericht op Zijn vreugde en innerlijke rust. Medeschrijver Corrinne brengt die rust en met haar bloeit de tweede Saviorscrown cursus.

Vol passie en bemoediging

Voor het eerst durf ik het ‘kindje’ los te laten om met deze inspirerende vrouw te kunnen delen en de Saviorscrown met een nieuwe cursus samen verder op te bouwen. Er volgen maanden van gebed, van schrijven, van vurig verlangen en van bemoediging. Van ups en downs. God bracht door twee vrouwen heen een nieuwe cursus. Een nieuwe Saviorscrown vol passie en bemoediging met een prachtig thema; Zijn in Hem.

Saviorscrown – Zijn in Hem

Tijdens deze nieuwe 5 daagse Saviorscrown richten we ons op het Zijn in Hem. Op diezelfde krachtige manier zoals je gewend bent van de 10 daagse Saviorscrown cursus ‘Bekroond met Liefde’. Wederom met een community op Instagram waar we na de persoonlijke overdenking van de dag verder praten, elkaar mogen inspireren, bemoedigen en delen. Waar verhalen samenkomen en God de ruimte krijgt om te spreken. Wat zien wij er naar uit om je daar te ontmoeten!

Het thema Zijn in Hem is zeker los te volgen van de eerste cursus, dus ook als je daar (nog) niet aan mee hebt gedaan, ben je meer dan welkom deel te nemen. Op 27 juli start de eerste vijfdaagse. Het thema is ontstaan vanuit vurig verlangen vrouwen te bemoedigen rondom thema’s waarbij identiteit centraal staat.

Stuur een persoonlijk berichtje óf een mailtje naar Saviorscrown@gmail.com om jouw aanmelding definitief te kunnen maken. Een volgverzoekje sturen naar @Saviorscrown_zijninHem mag natuurlijk ook!

Doe je mee?

Liefs,
Corrinne Bax en Wilma van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.