mamablog, kleuter, cadeautips, 5 jaar, winactie, kiditalkies, vtech
kleuter, verjaardag, Winactie

Hiep Hiep Hoera, Naomi 5 jaar! + WINACTIE

Het is feest! Hieperdepiep Hoera!! Het jaar van de onwennige schoolse taferelen is achter de rug. Voor moeder en kind zeg maar. Gewenning in het schoolritme, vriendinnetjes, een eerste kinderfeestje, en natuurlijk de leerplicht! Vijf it is!

Hieperdepiep hoera, vijf jaar!

Die baby met romper maat 50 draagt inmiddels schoenmaat 29, wordt elke dag voor mijn gevoel een kop groter en ik begin zo onderhand echt te geloven dat dagen korter worden. Jaren vliegen. Of mijn geheugen slechter en mijn zicht beroerder, kan ook.

En terwijl moeders nog steeds met regelmaat dezelfde kleren draagt als voor de geboorte van haar kleuter is verder alles zo compleet anders geworden.

Oh lieve kleuter. Wat ben je een verrijking. Je humor, je onbegrensde enthousiasme, je wilde streken, klimavonturen, je prinsessenliefde ook zo ineens. Je vele nachten op de lege plek van papa, stiekem in de nacht kruip je dichtbij. Mijn lieve prachtige oudste dochter, je bent alweer 5! Vijf!

Zondag vierden wij haar verjaardag tweemaal. Vandaag doen we dat nog eens met haar eerste langverwachte kinderfeestje, met de thuiskomst van papa in de namiddag en een bezoekje van opa en oma in de avond.

Verwend

Verwend, dat is ze zeker! Zo zei ze weken voorafgaand aan haar verjaardag al. En gelogen dat had ze zeker niet. Het begon enkele weken geleden al met een eerste pakketje van onze samenwerkende partners VTech. Ze kreeg de nieuwste KidiTalkie walkietalkies om te testen. Die vielen in de smaak! Tijd voor een leuke winactie dus, want de meisjes vieren feestjes graag samen met jullie!

Winnen?

De winnaars zijn bekend!

Wij feliciteren

“Rianne Treurniet – Kraaijeveld”

รฉn

“Simonevdveen0113”

met de gewonnen KidiTalkies!

Heb je gewonnen? Stuur dan een berichtje met je adresgegevens naar info@mamavandijk.nl dan zorgen wij dat jouw prijs binnenkort op de mat ligt. Niet gewonnen? Niet getreurd. Aanstaande donderdag start er namelijk een nieuwe winactie, hier op Mama van Dijk!

————————————————————————————–

2 x een set KidiTalkie walkietalkies op Mamavandijk.nl!

De KidiTalkies zijn walkietalkies die geschikt zijn voor kinderen in de leeftijd 4 tot 10 jaar, met een veilige verbinding, enkel tussen beide walkietalkies. Inmiddels is het dus een grote hit in huize van Dijk. Stiekem verstop ik ze af en toe op de kast. Want als ik ze niet opberg is het een continue stroom van elkaar berichtjes sturen en met luid enthousiasme vertellen waar ze zichzelf hebben verstopt in huis. Ik heb ze nog maar niet uitgelegd dat je er ook spelletjes op kunt spelen. Een hit voor het voorjaar is het ook natuurlijk! Zo krijgt spoorzoekertje (spelen kinderen dat nog?) een leuke extra dimensie.

Meedoen is makkelijk. Laat slechts een berichtje achter onder dit blogartikel en/of op onze facebookpagina en maak kans! Dinsdag 18 februari zal de winnaar uitgeloot worden om 10.00uur!

Delen van dit bericht is lief maar niet verplicht

Wauw, wat een feestelijke dag!
Vijf! 5!

Voor wie wil jij winnen?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

138 Comments

 • Reply Angela 11 februari 2020 at 06:21

  Van harte gefeliciteerd met je mooie meisje!! Wat maak je er een heerlijk feest van voor haar!

  Ik maak graag kans voor mijn meiden!

 • Reply Kelly Aarts 11 februari 2020 at 06:21

  Gefeliciteerd! Wat vliegt de tijd dan… mijn jongste dochter is afgelopen week 6 geworden en ik dacht toevallig hetzelfde over de kleding van mezelf haha.
  Doe graag mee voor mijn meiden, die dit ook erg leuk zouden vinden!

 • Reply Marlies 11 februari 2020 at 06:39

  Gefeliciteerd! Wat een leuke winactie. Onze zoon wordt begin maart 4 jaar. Hij zou dit wel een fantastisch cadeau vinden!

 • Reply Gerjanne 11 februari 2020 at 06:45

  Gefeliciteerd met jullie dochter,
  Fijne dag met al dr vriendinnetjes!
  Ik doe graag mee met de winactie voor onze zoon, van 3,5 jaar! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ€

  • Reply Chantal 11 februari 2020 at 09:05

   Gefeliciteerd en een fijne verjaardag!

   Doe graag mee voor ons zoontje die ook bijna 5 word, leuke actie.

 • Reply Rianne 11 februari 2020 at 06:46

  Wauw gefeliciteerd, zo herkenbaar. De tijd vliegt..
  En wat een gave winactie, zowel onze zoon als dochter zouden dit geweldig vinden!

 • Reply Suzanne 11 februari 2020 at 06:53

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee met de winactie. Hopelijk ben je zelf ook een beetje opgeknapt?

 • Reply Yvonne van dorst 11 februari 2020 at 06:54

  Gefeliciteerd met je dochter!!! En wat een leuke actie. Mijn dochter wordt 8 maart 4 jaar dus ik zou dit graag voor mijn dochter willen winnen. Die zou hier super leuk mee kunnen spelen met haar vriendinnetje die gelukkig ook bij haar in de klas zit. Dus dit zou een extra leuk cadeautje zijn. Fijne dag vandaag!

 • Reply Marian zw 11 februari 2020 at 07:00

  Gefeliciteerd! Wat een prachtig cadeau, ik denk dat mijn zoon dit ook geweldig zal vinden, ik loot graag mee

 • Reply Lisette 11 februari 2020 at 07:04

  Gefeliciteerd! Wat een leuk cadeau! Zou hier ook een hit zijn in huis voor broer en zus! Dus maak ook vraag kans! Fijne dag vandaag!!

 • Reply Jacqueline van de Manakker 11 februari 2020 at 07:05

  Naomi Hartelijk gefeliciteerd met je 5e verjaardag en ik wens je een heel fijne dag. Jouw kadootje dat zouden er hier 2 ook echt prachtig vinden, dus ik waag graag een kansje.

 • Reply Simone 11 februari 2020 at 07:10

  Nogmaals Gefeliciteerd!! ๐Ÿ™‚ Oh wat worden kleine meisjes toch snel groot, voor ik het weet zijn die straks ook ineens 5 ๐Ÿ˜ฎ
  Super leuk ook deze winactie!! Ik doe mee voor mijn 2 dochters en voor onze oppaskindjes, ik ben namelijk gastouder. Ik weet zeker dat ze het allemaal super zouden vinden!!:D

 • Reply Maaike 11 februari 2020 at 07:23

  Doe graag mee!

 • Reply Maaike 11 februari 2020 at 07:25

  En van harte gefeliciteerd natuurlijk! 5jaar Mama van dijk;-)

 • Reply Geanne 11 februari 2020 at 07:26

  Lieve, lieve Naomi! 5 jaar! Wauw!!! Gefeliciteerd! โ™ก fijn dat papa en opa en oma vandaag je feestje nog een keertje mee vieren.

  Daley en Nova zouden graag een kansje wagen voor de walkietalkies!

 • Reply Marieke 11 februari 2020 at 07:32

  Gefeliciteerd (met) Naomi! ๐ŸŽ‰ Veel plezier vandaag ๐Ÿ˜ƒ
  Ik doe graag mee voor onze peuter die wekelijks met haar neefjes speelt. Ze zouden dit allemaal super tof vinden ๐Ÿ˜Ž

  Groetjes Marieke

 • Reply Myrthe 11 februari 2020 at 07:44

  Wat vliegt de tijd toch hรจ! Voor je het weet gaan ze naar de middelbare school en helpen ze mee met poetsen, haha. Nou ja, dat laatste is een utopie, maar het klinkt wel leuk ;-)!
  Ik zou de walkie talkies heel graag willen winnen voor mijn stiefdochters. Beide andere interesses, waardoor de een soms aan het knutselen is terwijl de ander met de Barbies speelt. Zo kunnen ze tijdens het spelen toch gezellig contact met elkaar houden! Krijgen ze gelijk een beetje โ€˜etherdisciplineโ€™ bijgespijkerd, haha!
  Myrthe onlangs geplaatst…Weekoverzicht lunch week 6My Profile

 • Reply Gerlinda 11 februari 2020 at 07:54

  Van harte gefeliciteerd met Naomi! ๐ŸŽ‰ ๐Ÿฅณ
  En hopen dat ze fitter is dan gister, zodat ze een leuke dag heeft!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Luuk ๐Ÿค—

 • Reply Saskia 11 februari 2020 at 07:57

  Gefeliciteerd! Ik heb zelf ook een vijfjarige in huis. Wat een feest is dat!
  Van achter het behang tot over mijn oren ๐Ÿ˜‰.
  Maar mijn vijfjarige zou ik kado ook super vinden dus ik waag een kansje en doe mee.

  Een hele fijne verjaardag gewenst!

 • Reply marlies mols 11 februari 2020 at 08:08

  van harte gefeliciteerd
  kleinzoon lise en kleinzoon quinn gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Reply Roos 11 februari 2020 at 08:15

  Gefeliciteeerd!
  Wij doen graag mee met de winactie๐Ÿฅณ

 • Reply Diane 11 februari 2020 at 08:18

  Gefeliciteerd! Wat een leuke winactie voor onze dochter van 5! Hopelijk haalt ze binnenkort haar zwemdiploma en daar hoort natuurlijk een kadootje bij! ๐Ÿ™‚

 • Reply Jacoline 11 februari 2020 at 08:20

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe graag mee voor onze 2 zoontjes van 4 en 1 van 6.

  • Reply Chantal 11 februari 2020 at 09:05

   Gefeliciteerd en een fijne verjaardag!

   Doe graag mee voor ons zoontje die ook bijna 5 word, leuke actie.

 • Reply Marjon 11 februari 2020 at 08:29

  Hoera! Gefeliciteerd (met) Naomi! ๐ŸŽˆ
  Ik doe mee met de winactie voor onze zoon Jurre. Zal hij fantastisch vinden om samen met zijn neefje mee te spelen en iets later ook met zijn zusje Linde.

 • Reply Mirjam Wigboldus 11 februari 2020 at 08:32

  Van โ™ฅ๏ธ-e met jullie dochter!
  Onze meiden van 3 en 6 hebben pas al even kennis gemaakt met het fenomeen walkietalkie en vonden het geweldig. Ik doe daarom graag mee met deze leuke winactie!

 • Reply Laura 11 februari 2020 at 08:35

  Van harte gefeliciteerd met je/jullie knappe dochter!
  En wat een onwijs leuke actie!
  Ik zou er graag een winnen voor Anouk & Esmee. Aangezien jouw meiden er zo veel plezier mee hebben moet dat hier ook zeker lukken! ๐Ÿฅณ

 • Reply Gerleen 11 februari 2020 at 08:42

  Gefeliciteerd!! Fijne dag vandaag!
  Ik doe graag mee voor mijn dochters van 5, 7 en 8 jaar!

 • Reply Diana Brok 11 februari 2020 at 09:00

  Van harte!! Onze grote lieve kleine meid is ook inmiddels alweer 5!! Gave winactie , we doen graag mee!

 • Reply Marian 11 februari 2020 at 09:07

  Wow, ook alweer 5! Van harte met je mooie meisje.
  Wat een heerlijkheid he die leeftijd โค
  Doe graag mee voor Jop, een buitenkind en hoe leuk bij opa en oma op de boerderij spelen met walkie talkie ๐Ÿคž๐Ÿป๐Ÿคž๐Ÿป

 • Reply Lysbet 11 februari 2020 at 09:14

  ๐ŸŽ‰Van harte gefeliciteerd Naomi๐ŸŽ‰ het is erg leuk om jullie te volgen ๐Ÿ˜ mijn dochter wordt in juli 5 jaar. Dus ik kan een beetje afkijken๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜…. Wij doen graag mee met de win actie ๐Ÿ€. Fijne dag toegewenst ๐ŸŒบ๐Ÿ’

 • Reply Cindy Framke 11 februari 2020 at 09:47

  Van harte gefeliciteerd met jullie meisje!
  En wat een leuk cadeau. Mijn meiden zouden dit ook te gek vinden. Ons buurmeisje heeft pas ook walkie talkies gekregen voor haar verjaardag en mijn meiden mogen er ook weleens mee spelen. Ze vinden het hartstikke leuk. Dus ze zullen het erg leuk vinden als ze zelf ook walkie talkies hebben. Ik waag heel graag een kansje

 • Reply Colinda Vlot 11 februari 2020 at 09:49

  Van Harte Gefeliciteerd met Naomi!!๐ŸŽ‰๐Ÿฅณ
  Een hele fijne dat vandaag!!
  Wij doen graag mee met deze actie!! Onze dochter hoopt eind feb 6 jaar te worden wat zal dit een super cadeau voor dr zijn!!

 • Reply Marloes 11 februari 2020 at 10:35

  Gefeliciteerd!!! Lekker clichรฉ maar wat gaat het toch ontzettend snel!
  Ik doe ook graag mee met de winactie, denk dat onze zoon dit wel heel erg zou kunnen waarderen ๐Ÿฅณ

 • Reply Esther van Daalen 11 februari 2020 at 10:39

  Gefeliciteerd met je dochter! Wat leuk dit cadeau. Onze oudste jongens van 11 en 9 hebben wel walkietalkies gehad, maar dit is wel even een andere versie ๐Ÿ˜€. Ik denk dat zij ze ook nog graag gaan gebruiken. Maar ook nog een dochter van 7 en zoontje van 2,5, dus die gaan hier ook gelukkig van worden!

 • Reply Coby 11 februari 2020 at 10:46

  Gefeliciteerd met je dochter! ๐Ÿฅณ
  Ik doe graag mee aan de winactie voor mijn dochter en zoontje! Geweldig leuk! ๐Ÿค—

 • Reply Carolien 11 februari 2020 at 11:22

  Gefeliciteerd! Het speelgoed wil ik graag winnen voor mijn zonen. Ze spelen vaak buiten het jachtseizoen van stuk tv na. Dan moet je elkaar zoeken en na zoveel minuten een seintje geven zodat het niet te moeilijk wordt. Lijkt mij heel fijn met deze dingen! Ideaal dus..

 • Reply Marjolein 11 februari 2020 at 11:24

  Van harte gefeliciteerd met je dochter.
  Ik zou dit graag winnen voor onze dpchter lizzy dan kan ze vertoppertje spelen en kletsen met haar grote broer wat zpu het leuk zijn om dit te winnen.

 • Reply Trotsema fati 11 februari 2020 at 11:59

  Proficiat ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ
  Ik loot graag mee voor mijn kidsโค

 • Reply Liesbet 11 februari 2020 at 12:29

  Van harte gefeliciteerd met Naomi!
  Graag loot ik mee voor mijn kinderen!

  PS. Komt er ook nog een blog met Israรซl-belevenissen?

 • Reply Annemarie 11 februari 2020 at 13:11

  Van harte gefeliciteerd!
  Mijn jongste dochter van 4 is echt een kind van deze tijd..alles wat maar enigszins met computer..telefoons te maken heeft vind ze bar interessant. Doe dus graag mee voor haar!

 • Reply Jose Budding 11 februari 2020 at 13:30

  Gefeliciteert met de dame!

  En wat een leuke winactie. Wij doen graag mee voor de heren in huis hier, die ook allebei in februari jarig zijn. Een extra cadeautje is altijd leuk meegenomen ๐Ÿค—.

  Duimen, duimen, duimen dus!

 • Reply Juliette 11 februari 2020 at 13:36

  Leuk ik doe mee ! En 5 joh.. Wat een leeftijd alweer! Gefeliciteerd!!

 • Reply Tamara 11 februari 2020 at 13:57

  Dag lieve buurmeisje.
  Vroeger , we hadden nooit kunnen dromen.
  Nu hebben we elkaar heeeel lang niet gesproken maar lees veel van en over jou en je kids.
  Van harte gefeliciteerd lieve schat.
  Ik loot mee voor mijn lieve zus haar kinderen

 • Reply Reinette 11 februari 2020 at 14:47

  Gefeliciteerd! De onze wordt ook bijna 5 en stiekem vind ik het best wat! Wat zijn ze dan alweer groot! Wij doen dus ook lekker mee!

 • Reply Marita van Dijk 11 februari 2020 at 16:38

  Van harte gefeliciteerd met jullie oudste dochter! En allereerst mijn complimenten hoe leuk je alles heb versierd en klaargezet voor het feestje, super leuk gedaan!
  Ik doe mee met deze winactie voor onze oudste twee kids van 5 jaar en 7 jaar alhoewel onze derde van 3 jaar het vast ook erg leuk zou vinden. Leuk voor binnenshuis en ook inderdaad erg leuk voor in de buurt!

  Ik ben benieuwd hoe het feestje is gegaan en naar het resultaat van de lampjes ๐Ÿ˜€

 • Reply Danielle 11 februari 2020 at 20:14

  Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee, onze jongens zouden dit vast geweldig vinden!

 • Reply Christine 11 februari 2020 at 20:24

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor onze oudste. Die zal er een hoop lol mee kunnen hebben met zn vriendjes

 • Reply Charlotte 11 februari 2020 at 20:34

  Gefeliciteerd met Naomi! Ik las op insta dat ze een super leuke dag heeft gehad โ˜บ๏ธ
  Ik doe graag mee voor mijn dochter Eefje

 • Reply Ellen 11 februari 2020 at 20:58

  Gefeliciteerd ๐Ÿฅณ wat een heerlijke leeftijd. Mijn zoontje is vandaag ook vijf geworden dus ik herken het gelijk. Ik zat vanochtend ook, owh we hebben al een jaar school achter de rug. Wij maken ons nog op voor het eerste kinderfeestje, vind dat wel ook spannend. 4 jongens op een feestje met de walkietalkies zouden we leuke spelletjes kunnen doen dus ik ga duimen ๐Ÿคž๐Ÿผ

 • Reply Lydia 11 februari 2020 at 21:06

  Gefeliciteerd met je kleine grote dochter. Ik doe mee voor onze meid van 4 jaar. Gun haar echt iets extra’s nu ze weer grote zus word. Hele verandering waar alle spanningen bij komen.
  Nu maar duimen ๐Ÿ˜‰

 • Reply Sharon 11 februari 2020 at 21:07

  Gefeliciteerd! Heel leuk, mijn dochter van 4 en zoon van 7 zouden hier samen geen genoeg van krijgen, dus ik doe graag mee.

 • Reply Leonie 11 februari 2020 at 21:14

  Gefeliciteerd!!! En wat een super leuke winactie. Wat zal Milan dit leuk en reuze interessant vinden! Ik doe graag voor hem mee!

 • Reply Tessa 11 februari 2020 at 21:29

  Zo tof seg en gefeliciteerd. Ik doe graag mee voor mijn dochter Lou die 3 april ook eindelijk 5 wordt en haar broertje. Nu ze voor het eerst op aparte kamers slapen lijkt dit me wel echt een super kado

  fingerscrossed dus hier

 • Reply Jolien Landwaart 11 februari 2020 at 21:42

  Gefeliciteerd ๐Ÿฅณ wij doen mee voor ons gezellig buurtje, dochtertje met vrienden en vriendinnetjes van de buren !

 • Reply Geertine 11 februari 2020 at 21:44

  Leuk zeg, mijn meiden van elf, acht en vier zouden dit geweldig vinden!๐Ÿฅณ๐Ÿ’ž

 • Reply Marieke 11 februari 2020 at 22:00

  Gefeliciteerd met jullie prachtige meisje! Ook een prachtige dag om jarig te zijn… zelf ben ik vandaag 34 geworden :). Ik zou de walki talki super gaaf vinden voor mijn zoontje Noah. Hij is sinds een paar dagen overdag zindelijk (trotse mama en trotse peuter) en dit zou echt een heel tof cadeau zijn om te zeggen hoe trots ik ben

 • Reply Lisa van de Braak 11 februari 2020 at 22:04

  Gefeliciteerd!! Onze Morris wil heel graag walkietalkies dus zou ze graag voor hem (en Bente) winnen!

 • Reply Mariska nohl 11 februari 2020 at 22:26

  Gefeliciteerd! Zo herkenbaar! Hier ook een 5 jarige meisje thuis. Moeder en dochter hebben genoten van kinderfeestje en voorbereidingen. En wat een leuke actie! Denk dat ik Frederique hier heel blij mee zou maken! En haar grote broer stiekem ook!

 • Reply Marieke 11 februari 2020 at 23:41

  Oh wat zou dit ontzettend leuk zijn voor onze jongens ๐Ÿ˜Š

 • Reply Karita 12 februari 2020 at 06:45

  Oh jaaaa die wil ik wel winnen. Maak ik als kleuterjuf absoluut vrienden mee โค๏ธ๐Ÿ’™

 • Reply Rianne 12 februari 2020 at 07:52

  Van harte gefeliciteerd met jullie dochter! Zo te zien heeft ze een hele fijne dag gehad;)
  Ik doe graag mee met de winactie. Ik denk dat dat hier namelijk ook wel in de smaal valt!

 • Reply Janita 12 februari 2020 at 08:17

  Gefeliciteerd!
  Wat een leuke winactie..
  Ik doe graag mee voor onze meisjes!!

 • Reply Miranda Boekholt 12 februari 2020 at 08:38

  Wat schrijf je leuk!
  Gefeliciteerd, hier wordt binnenkort ook een meisje 5.
  Leuke winactie, ik doe graag mee!

 • Reply Esther 12 februari 2020 at 10:17

  Oh ik doe graag mee met de winactie! Walkie talkies zijn mijn jeugdsentiment waarbij we ze altijd onderweg op vakantie meenamen. En dan in twee auto’s met elkaar communiceren waar we reden. Regelmatig hoorde je dan ineens een vrachtwagenchauffeur op je walkie talkie langskomen!:) Ik doe graag mee met de actie voor mijn dochtertje. Ze is nu nog klein, maar dat doet niet af aan de pret.

 • Reply Sab 12 februari 2020 at 11:55

  ๐ŸŽ‰ gefeliciteerd ๐ŸŽˆ met jullie dochter en wat een super leuke winactie. Ik doe mee voor mijn 2 jongens van 5 en 3. Kunnen ze heerlijk hiermee spelen super leuk zegโ˜˜๏ธ. Ga heel hard duimen๐Ÿคž๐Ÿป

 • Reply Marina 12 februari 2020 at 13:21

  Wat een leuk cadeau! Wij doen graag mee voor speel plezier in de buurt!

 • Reply Cora Mourik 12 februari 2020 at 15:47

  Wat leuk! Onze Naomi is in december 6 geworden. Die zou dit ook heel leuk vinden!

 • Reply Marja 12 februari 2020 at 20:02

  Wat een leuke schrijfstijl๐Ÿ™‚! Van harte met jullie mooie meisje๐Ÿงก. Graag doe ik mee met deze leuke actieโ˜บ๏ธ.

 • Reply Margriet 12 februari 2020 at 20:17

  Van harte gefeliciteerd met Naomi๐Ÿฅณ
  Ik doe graag met de super gave actie mee,voor
  mn dochter en haar vriendinnetjes

 • Reply j van zuylen 12 februari 2020 at 20:55

  Onze jongens zouden helemaal blij zijn met deze `honkie tonkiesยดzoals ze hier genoemd worden! Ik doe graag mee met de winactie.

 • Reply Jerina 12 februari 2020 at 21:10

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor onze kindjes! Die dit geweldig leuk gaan vinden!

 • Reply Chantal Obbink 12 februari 2020 at 21:47

  Nog gefeliciteerd ๐Ÿฅณ 5 jaar is mijn zoon ook. Mooie leeftijd en wat een mijlpaal weer. Wij doen graag mee. Hij vind een walkietalkie helemaal geweldig en wat zou het super zijn deze voor hem te winnen!

 • Reply Jolanda 12 februari 2020 at 23:44

  Nogmaals gefeliciteerd met jullie prachtige dochter! 5 jaar! Wat een heerlijke leeftijd he. Wij doen graag mee met de winactie, hier zouden ze dat wel echt super vinden!

 • Reply Dorine 13 februari 2020 at 06:50

  Van harte gefeliciteerd met jullie dochter! 5! Zo’n hele hand vol is bijzonder. Wij hier ook een meisje van 5 en wat zijn ze dan wijs. Zelfs het kleuter zijn gaat er stukje bij beetje af…
  Onze dochter wil graag een dierentuinfeestje met de prijs van vtech zie ik voor me dat ze wel eens rangers kunnen worden met opdrachten. Wij dien heel graag mee!

 • Reply Debbie 13 februari 2020 at 09:31

  Gefeliciteerd! En ja die kleintjes groeien veel te snel ๐Ÿ˜ฅ Ik doe graag mee voor mijn zoontje.

 • Reply Marjolein 13 februari 2020 at 10:04

  Van harte gefeliciteerd (met) Naomi! ๐Ÿ™‚ Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 4 en dochtertje van 2,5 jaar, leuk!

 • Reply Marian B 13 februari 2020 at 15:12

  Nog van harte gefeliciteerd met Naomi. Mijn twee kinderen van 3 en 6 zullen deze walkietalkies vast geweldig vinden. Mijn oudste heeft ze gezien bij een vriendje, en natuurlijk wil hij ze nu ook. Wie weet misschien binnenkort ๐Ÿ˜‰ Leuk dat je er ook spelletjes op kan spelen.

 • Reply Erika Bezemer 13 februari 2020 at 19:51

  Van harte! 5 jaar alweer, echt een mijlpaal. Super leuke win actie. Ook deze moeder doet graag een poging voor haar kinderen. Aankomende zomer gaan we naar Italiรซ, een lange autorit staat ons te wachten. Hoe leuk zou het zijn voor Seth (5jaar) als hij met zijn 2 vriendinnetjes (4 en 6 jr) kan communiceren die in de andere auto zitten. Ik voorzie een ontspannen auto rit voor papa en mama… oke misschien iets te voorbarig, maar alleen het idee al is al fijn.

 • Reply Cheryl van de Loo 14 februari 2020 at 04:29

  Gefeliciteerd!!
  En leuke actie. Ik doe graag mee. Mijn zoon gaat het fantastisch vinden

 • Reply Suus 14 februari 2020 at 05:08

  Van harte gefeliciteerd met Naomi! Ik waag graag een kansje voor deze leuke walkie talkies. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie).

 • Reply Tamara 14 februari 2020 at 06:43

  Gefeliciteerd (met) Naomi! Ik doe graag mee voor mijn zoon. Hij wordt volgende week 4 en zal dit een prachtig cadeau vinden.

 • Reply Helma 14 februari 2020 at 07:26

  Nog gefeliciteerd!! Heb ik dit even gemist… ik wil graag meedoen met de winactie. Hier zijn ze nog wat klein, maar ik weet wel iemand die ik erg blij maak met dit cadeau!

 • Reply Ray 14 februari 2020 at 08:20

  Ik heb een berichtje achtergelaten.

 • Reply wilmsen anita 14 februari 2020 at 08:36

  Ik doe graag mee voor de kleinkinderen

 • Reply Marijke 14 februari 2020 at 09:06

  Leuk! Ik loot graag mee !

 • Reply melissa 14 februari 2020 at 09:22

  Superleuk voor onze avonturier Jarno die in maart 7 jaar wordt. hiermee kan hij naar hartenlust spelen met zijn vriendjes.

 • Reply sunny 14 februari 2020 at 09:22

  Gaaf dat deze walkie talkie verloot wordt. Ik doe graag mee voor Milou, zij wordt in mei 5 jaar. Wat zal ze blij zijn met deze walkie talkie ! Ook handig voor ons, want Milou slaapt als enige van het gezin op de zolderverdieping, en dan is het heel hard roepen als je beneden staat……

 • Reply Nelly 14 februari 2020 at 09:52

  Leuk, ik doe graag mee en Gefeliciteerd!

 • Reply Ilona 14 februari 2020 at 10:37

  Gefeliciteerd! Mijn jongste zoon is net 6 geworden. Hij zou dit te gek vinden.

 • Reply Shiv Chin 14 februari 2020 at 11:00

  Hieperdepiep HOERA voor Naomi! Van harte gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee met deze speciale winactie.

 • Reply Janneke Buist 14 februari 2020 at 11:01

  Geweldig! Zowel heel leuk voor onze 5-jarige dochter als voor haar 9-jarige broer! En wat veel leuke mogelijkheden ook voor een walkie-talkie!

 • Reply janneke 14 februari 2020 at 11:30

  Gefeliciteerd met je dochter. Mijn neefje is ook jarig ik weet zeker dat ik hem heel blij zou maken met dit cadeautje. Ik waag graag een kansje.

 • Reply Dineke Wiersema 14 februari 2020 at 12:12

  Gefeliciteerd !! Wij doen graag mee met deze actie, hoe leuk is dat, breakie break, waar ben je over…..?

 • Reply Carla 14 februari 2020 at 14:03

  Gefeliciteerd met Naomi!
  Doe graag mee voor m’n kleinkinderen.

 • Reply co 14 februari 2020 at 14:40

  Van harte gefeliciteerd met Naomi. ik doe graag mee!

 • Reply Thomas Geurts 14 februari 2020 at 15:15

  Proficiat! Ik speel graag mee voor onze Lynn.

 • Reply Heleen Haarsma 14 februari 2020 at 17:05

  Wat superleuk voor mijn 2 lieve kleindochters. Wat zullen die hier superlang plezier van hebben!
  Duimen maarrrr…

 • Reply Diliana Sprenger 14 februari 2020 at 17:09

  Wat zal mijn dochter Noa dit geweldig vinden. Ze is altijd in een telefoon aan het praten, maar wat zou het tof zijn als ze nu echt antwoord krijgt…

 • Reply anja 14 februari 2020 at 18:07

  gefeliciteerd en wat een leuke actie waar ik graag aan mee doe voor de kids

 • Reply Noortje 14 februari 2020 at 18:47

  Super leuke set voor op mijn werk voor de kindjes!

 • Reply Lida 14 februari 2020 at 19:26

  Hallo wat een leuke winactie. De jongens zouden het geweldig vinden. Ze zitten nu al eens verstopt in de kast en andere slaapkamers . Dit zou echt een mooi speelgoed voor ze zijn . Kunnen ze elkaar seinen zonder te schreeuwen waar ze zijn.. super mooi.

 • Reply Gea Jager 14 februari 2020 at 19:40

  gefeliciteerd en wat een leuke actie om het mee te vieren voor de kids

 • Reply Anna wienen 14 februari 2020 at 20:07

  Oooh wat geweldig! Ik doe mee voor mijn dochter Julia ๐Ÿ˜

 • Reply Janny 14 februari 2020 at 20:55

  Super leuk ! doe graag mee voor onze kids

 • Reply Lies 14 februari 2020 at 21:22

  Gefeliciteerd!!!! Ik doe heel graag mee voor de kleine dame van mijn beste vriendin

 • Reply Jan 14 februari 2020 at 21:50

  Van harte gefeliciteerd.

  Graag zou ik mijn minderen verrassen met deze leuke walky talky set.

 • Reply Lee-Ann 14 februari 2020 at 23:18

  Gefeliciteerd ๐ŸŽ‚
  En wat een leuke actie, ik doe graag mee

 • Reply Esther Penders 15 februari 2020 at 04:32

  Gefeliciteerd met jullie mooie dochter!
  Ons meisje wordt bijna 5. Voor haar zou ik graag meedoen en een gokje wagen, zodat zij samen met haar grote broer kan kletsen door deze leuke walkietalkie

 • Reply Nina Mol 15 februari 2020 at 05:38

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee met de winactie ๐Ÿ™‚

 • Reply Daan Moerland 15 februari 2020 at 08:21

  Nog van harte gefeliciteerd met u dochter ๐Ÿฅณ en wat een leuke prijs geven jullie weg zeg ๐Ÿ˜ mn meisje heeft hier pas meegespeeld bij een vriendje en ze vond het helemaal geweldig. Ze is er hard voor aan het sparen maar mogen winnen voor der zou natuurlijk helemaal een geweldige verrassing zijn. En papa vind het stiekem ook wel leuk๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜†

 • Reply A. 15 februari 2020 at 09:16

  Gefeliciflapstaart, wat een leuk idee wij doen mee…..๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

 • Reply Sevda 15 februari 2020 at 09:42

  Een beetje laat, maar nog gefeliciteerd!
  Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen, die zouden dit helemaal geweldig vinden ๐Ÿ™‚

 • Reply Suleika 15 februari 2020 at 09:48

  Van harte gefeliciteerd met jouw dochter!!

  Leuke prijs voor de kids, ik doe graag mee!

 • Reply Sjoerd 15 februari 2020 at 12:54

  Van harte gefeliciteerd nog!! En het gaat idd snel, veel te snel, ik weet er alles van ๐Ÿ™ˆ ons oudste meisje is sinds oktober alweer een TIENer en onze kleine meid alweer 7 jaar! Zo’n gave walkietalkie zouden ze geweldig vinden, want zo kunnen ze ook vanuit hun eigen slaapkamers, gezellig verder kletsen met elkaar ๐Ÿ˜€

 • Reply oma bakkernes 15 februari 2020 at 16:06

  ik doe graag mee voor onze kleinkinderen

 • Reply Silvia Swart 15 februari 2020 at 17:12

  Prachtige blog! Zo lief! Onze zoon is ook 5, hij heet Randy. Zijn pappa heeft professionele walkie talkies voor zijn werk en Randy zou ook graag Walkie talkies om met het buurjongetje te kunnen praten en spelen. Dus Spiderman walkie talkies aangeschaft, maar deze werkten helaas niet, met 3 meter afstand al geen verbinding. Dus deze weer weggegeven voor sinterklaaskadootjes voor minima kindertjes die niets kunnen kopen. Wat zou het super zijn als ik onze zoon met deze walkie talkies kon verassen, maar ik gun het alle andere kindertjes ook van harte <3

 • Reply Iris 15 februari 2020 at 17:19

  Gefeliciteerd!!!
  Ik loot graag mee

 • Reply Renilda 15 februari 2020 at 17:20

  Congrats!
  Ik doe mee en misschien kan ik mijn kleinkinderen hiermee verrassen ๐Ÿ˜Š

 • Reply karin de graaf 15 februari 2020 at 17:47

  gefeliciteerd
  en wat een geweldige winactie dit zouden mijn meiden super leuk vinden
  ooit wel eerder walkietalkies gehad maar die werkten voor geen meter alleen maar ruis te horen

 • Reply Josien Hillebrands 15 februari 2020 at 22:06

  Verras graag mijn koningspaar voor heerlijk vertier in huis tijdens de storm!

 • Reply Sien van Biessum 15 februari 2020 at 22:07

  Deze oma doet mee voor Indira en Ravi โ™ฅโ™ฅ

 • Reply Johannes Henderikus 15 februari 2020 at 22:09

  Geweldig! Mijn kleinkindjes zijn toe aan een nieuwe uitdaging!

 • Reply JS Gajadhar 15 februari 2020 at 22:10

  Ideaal en leuk voor de maanden dat ze niet zoveel naar buiten kunnen!

 • Reply Geer Jonker 15 februari 2020 at 22:12

  Ik verras graag mijn superneef en supernicht wanneer ze gauw weer komen logeren,wat een super gaaf cadeau!

 • Reply Bianca 16 februari 2020 at 10:35

  Proficiat, wat een leuke leeftijd. Ik doe graag mee voor mijn twee kids.

 • Reply kempenaers anita 16 februari 2020 at 13:28

  proficiat, speel graag mee voor mijn klenzoontjes

 • Reply Anneliese de Waal 16 februari 2020 at 14:22

  Gefeliciteerd, doe erg graag mee voor de kinderen, heel erg leuk, Groetjes Anneliese

 • Reply Katerina Banjo 16 februari 2020 at 16:07

  Ha ik heb drie zonen thuis, de oudste is veertien en de jongste vier… Toch ‘spelen'(lees ‘stoeiene’) ze veel met elkaar. Ik denk dat ze dit mijn oudste twee dit wel graag met hun broertje (en elkaar) willen spelen.

 • Reply marij brand 16 februari 2020 at 20:18

  gefeliciteer! wat super leuk! doe graag mee voor mn dochtertje die volgende maand 5 wordt.
  Wat een leuke verrassing zal dit zijn

 • Reply Sarita 16 februari 2020 at 21:16

  Graag voor mijn zoontje en zijn beste vriendje. Ze kunnen niet zonder elkaar en missen elkaar al als ze een meter uit elkaar lopen, roepen ze al dat ze elkaar missen!

 • Reply Sherry 17 februari 2020 at 00:42

  Gefelciteerd ik doe mee voor mijn neefje!

 • Reply Tamara van Berkel 17 februari 2020 at 08:18

  Het zoontje van een vriendin zou de walkie-talkies fantastisch vinden. Ik doe dus graag voor hem mee!

 • Reply Fam. Ros 17 februari 2020 at 10:53

  Van harte gefeliciteerd! Heerlijke leeftijd, hoewel elke leeftijd natuurlijk leuk is.. elke keer weer anders / wijzer en grappige uitspraken.. Ik ken deze Walkie Talkie niet maar uw omschrijving klinkt erg leuk!!
  We doen dus graag mee๐Ÿ˜Š
  Fijne dag! Wij gaan op zoek naar een klavertje 4๐Ÿ€ Groetjes!

 • Reply Max 17 februari 2020 at 15:51

  Gefeliciteerd natuurlijk. We hebben zelf 2 dochters, die ik vast heel blij kan maken met deze walkietalkies. Net zoals vroeger. En wat is er niet fijner dan lekker buiten spelen met zo’n walkietalkie. Ik doe dus graag mee.

 • Reply esther myer 17 februari 2020 at 16:17

  wat ontzettend leuk, mijn zoontje en ik loten graag mee

 • Reply Sonja van den Beemd 17 februari 2020 at 18:19

  gefeliciteerd met je mooie meiden. Ik doe graag mee voor mijn kleine meiden

 • Reply Miranda wils 18 februari 2020 at 06:20

  Alweer een weekje 5 maar nog van โค๏ธe gefeliciteerd ๐Ÿฅณ 5 is toch wel een echte mijlpaal he?! Een kinderfeestje mogen geven en vijf is toch echt wel anders als 4 want wat zijn ze dan groot ๐Ÿ˜….
  Men meisje zou de walkietalkie helemaal geweldig vinden๐Ÿ˜ ze is net een trotse grote zus geworden en ze doet het allemaal zo goed ๐Ÿ˜ haar hiermee mogen verrassen zou superrrrleuk zijn

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.