Winactie

Hiep Hiep hoera Naomi 4 jaar! – WINACTIE

Mijn kleine grote prinses. Een nieuwe mijlpaal. Vandaag. Een totaal nieuw tijdperk dat voor ons ligt. We sluiten de fase van vier intens prachtige jaren af en stappen in een nieuw hoofdstuk. Mijn, nee ons, meisje een kleuter! Dat gaan we vieren..

Vier jaar

Naomi viert vandaag haar 4e verjaardag, nee echt, ja vier!, en terwijl ik natuurlijk in een hoekje tranen met tuiten kan huilen omdat ik haar het liefst de hele dag om me heen heb starten we de komende weken met school. Maar vandaag niet. Vandaag is het feest op de peuterspeelzaal. Vandaag voelt het weer even als die dag dat ik zojuist moeder werd. Dat dit waanzinnig mooie meisje ons meenam in de reis van het ouderschap. Ik voel me zo rijk gezegend met deze kleuter.

mamablogger, mama van dijk
Lieve Naomi,

Vandaag blaas jij 4 kaarsjes uit. Vandaag voor jou naast wat roze vooral zwarte en donkerblauwe ballonnen omdat je er zo gek op bent. Vandaag voor jou een donutwall, een overheerlijk stukje taart, vandaag voor jou een afscheid en een compleet nieuw begin. Ik ben zo trots op je lieve dochter. En mocht je dit in de toekomst lezen besef dan, mama en papa hebben je lief, altijd. Liever dan lief. Je bent prachtig. Voor ons ben jij een Godsgeschenk. Gefeliciteerd lieverd. Laat je maar flink verwennen vandaag met cadeautjes en een heleboel gezelligheid.

Bekijk hier ook de video/vlog van haar kraamweek

Winnen

Natuurlijk is dit een feestje waard en dus bedachten wij, Mamavandijk in samenwerking met Vtech wederom een toffe winactie voor op dit platform. En vandaag is dat een primeur want Bobby ligt vooralsnog niet in de winkels. Vorige week mocht Naomi hem als vervroegd verjaardagscadeau vast even voor jullie testen en dat hij in de smaak viel mag duidelijk zijn. Wat een feest!

Bobby kan in bad, mee in het avondritueel van je kindje. Hier gaan ze vrijwel elke avond even in een badje en sinds kort heb ik er dus een zoon bij, dat begrijp je. Zoon bobby waarvoor ik op aanvraag van de dochters toch ook echt een badcape moet klaarleggen en een onderbroekje, zijn haar moet wassen en vooral zachtjes moet zijn. Haha, echt te leuk! De sensor in zijn lijfje maakt dat hij reageert op het water. Met 30 geluidjes/zinnetjes zorgt Bobby voor een interactief spel, zeg dus maar gerust een feest!

Joepie, eindelijk een interactieve pop die in bad kan!

Bobby is dus een jongentje, geeft gelijk leuke gesprekken in bad met twee dochters kan ik je vertellen. Geschikt voor jongens (why not) en meisjes vanaf 1 tot ongeveer 8 jaar. Er zit een douchekraan bijgeleverd en eveneens een badcape en een broekje.

Winnen

Welke stoere jongen of lief meisje mogen wij blij maken met deze fantastische nieuwe pop Bobby van Vtech?
Like Mama van Dijk op Facebook en reageer onder het bericht op onze facebookpagina (of hieronder) en doe mee! Meer niet!  Delen is lief maar niet verplicht en meedoen voor een ander mag natuurlijk ook. Op aanstaande vrijdag 15 februari zal om 10.00 uur een winnaar worden uitgeloot en hier bekend worden gemaakt.

Voor wie doe jij mee?

PS: Wil je mee in de feeststemming van Huize van Dijk? Volg ons op Instagram in de stories. 

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

44 Comments

 • Reply Elisabeth 11 februari 2019 at 06:43

  Wat leuk, al die winacties! Ik doe graag weer mee, voor onze dochter van bijna 3 en t.z.t. voor ons lieve mannetje van ruim 5 maanden.
  En gefeliciteerd met je dochter!

 • Reply Arinda 11 februari 2019 at 06:48

  Ja leuk ik doe mee. Voor mijn dochter van 2 die al een heuse poppenmama is!

  Van harte gefeliciteerd Naomi!♡

 • Reply Suzanne Bruinekreeft 11 februari 2019 at 06:51

  Van harte gefeliciteerd met je dochter, wat een mijlpaal!
  Ik doe graag mee met de winactie, maar heb geen Facebook dus hoop dat ik zo ook mee kan doen.
  Geniet van het feestje vandaag!

 • Reply Meg 11 februari 2019 at 07:01

  Allereerst gefeliciteerd met jullie knappe en grote meid? dat het maar een gezellige dag mag worden??
  Graag zou ik meedoen voor onze dochter van 2,5. Ze is zindelijk geworden via de zindelijkheidsbox (thanx voor de tip!) en zo heeft ze toch een broertje. We hopen in de toekomst op een echt broertje of zusje, maar zo kan onze poppenmoedef alvast oefenen?

 • Reply Eveline 11 februari 2019 at 07:07

  Van harte gefeliciteerd met Naomi. Wat leuk! Ik doe mee voor me nichtje die vrijdag 2 jaar hoopt te worden

 • Reply Miriam 11 februari 2019 at 07:14

  Gefeliciteerd met Naomi!!!
  Ik doe ook mee met de winactie!!

 • Reply Lianne van Dijk 11 februari 2019 at 07:28

  Van harte gefeliciteerd!! Ik doe graag mee voor ons stoere, lieve jongetje van bijna 2. Hij gaat nu samen met zijn broertje van 5 maanden in bad en helpt, op zijn manier lees: goed bedoeld maar erg lomp, graag met het wassen. Fijn als hij dit lekker met Bobby kan doen, heeft broerlief ook nog een beetje rust hihi.

 • Reply Alieke 11 februari 2019 at 09:58

  Superleuk voor mijn dochter van 3! Ze speelt graag met haar vriendinnetjes van de kinderopvang met poppen!
  En gefeliciteerd met je dochter! Het schoolleven is even wennen maar ook echt superleuk!

 • Reply Syella Robben 11 februari 2019 at 10:29

  Wat een leuk win actie voor onze dochter van 2 die helemaal verzot is van poppen die geluid maken.. Fingers crossed

 • Reply Mariska 11 februari 2019 at 10:40

  Gefeliciteerd! Onze dochter is ook net 4 geworden! En een echte poppenmama. Soms hoor ik haar steeds mama roepen en vraag ik wat er is. Zegt ze nee. Jij bent niet mama maar ik!?
  Deze baby zal goed verzorgt worden bij ons thuis.

 • Reply Tamara 11 februari 2019 at 11:00

  Gefeliciteerd! Zo bijzonder ieder jaar weer! Nu helemaal, met 4 jaar. Geniet van die mooie dag!
  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn kleine poppenmoeder van 3,5. Dit zou ze echt te gek vinden. ?

 • Reply Ilse Visscher 11 februari 2019 at 11:03

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Lars. Klinkt meteen leerzaam voor straks, dus super leuk!

 • Reply Sandy 11 februari 2019 at 11:11

  Gefeliciteerd met je dochter! De tijd gaat zo snel, mijn dochtertje wordt binnenkort ook vier jaar en gaat dan ook naar school. Prff… ik krijg er nu al buikpijn van als ik eraan denk… Maar goed, school is natuurlijk ook superleuk en goed voor haar, dus komt goed. Mijn dochter is ook dol op poppen, dus ik doe graag voor haar mee met deze leuke winactie. Ze zou de pop heel leuk vinden denk ik, en ‘m steeds mee in bad nemen. De pop zou meteen in het poppenbedje, dat ik momenteel voor haar aan het opknappen ben, kunnen slapen… Anyway: duimen maar! Fijne dag vandaag!

 • Reply Angela 11 februari 2019 at 11:13

  Van harte gefeliciteerd met jullie mooie meisje!! Wat een mijlpaal hè, 4 jaar. Ik klamp me nog even vast aan mijn 3,5 jarige.. ? Met twee meisjes in huis lijkt mij een jongenspop erg tof! Ik doe dan ook graag mee! Fijne dag vandaag!!

 • Reply Mirjam 11 februari 2019 at 11:56

  Jaaa ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Sev?

 • Reply Rozanne 11 februari 2019 at 11:56

  Van harte gefeliciteerd (met) Naomi !

  Graag zou ik meedoen met de actie voor mijn dochter van één jaar. Ze vindt in bad gaan heerlijk en heeft altijd veel plezier met haar badspeeltjes. Bobby zal een fantastische tijd hebben met mijn dochter als hij mee mag gaan in bad !

 • Reply Daphne 11 februari 2019 at 12:40

  Te gek voor onze dochter van 2. Over max. 5 weekjes verwachten wij een broertje of zusje. Iedere dag staat ze trots in de babykamer te roepen. Mama baby slapen, bedje baby.
  Bij de box hetzelfde. Ze is nu al dol op haar broertje of zusje. Deze pop zal ideaal zijn, zo heeft ze en een baby broertje of zusje en haar eigen baby.

 • Reply Erica 11 februari 2019 at 12:51

  Van harte gefeliciteerd met Naomi!

  Super leuk voor onze dochter van bijna 3 en dol is op poppen verzorgen! Haar zussen vinden dit ook fantastisch! Toffe actie!

 • Reply Mellany Loonen 11 februari 2019 at 13:50

  Gefeliciteerd met Naomi! ??
  Wat een gave winactie! ? Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. In april wordt ze 1 en dit zou een super cadeau voor haar zijn!! ???

 • Reply Janneke 11 februari 2019 at 14:05

  Van harte gefeliciteerd! Onze dochter wordt over een paar weken vier en is een echte poppenmoeder. Dit zou fantastisch zijn!

 • Reply Goele H 11 februari 2019 at 15:10

  Mijn dochtertje wordt binnenkort ook 4 en ze vraagt een pop als cadeau. Ik denk dat ze Bobby geweldig zou vinden en met plezier zou adopteren!

 • Reply Thirza 11 februari 2019 at 19:35

  Gefeliciteerd ! ?

  Ook ik waag een kansje om te winnen. Wat een super leuke pop. Mijn meisjes (en ik 😉 ) zullen er heel erg blij mee zijn . ?

 • Reply Sarina 11 februari 2019 at 19:52

  Gefeliciteerd met Naomi! 4 jaar alweer gewoon wat gaat dat snel he? nu lekker gaan genieten op de basisschool! En de bijbehorende schooltijden waar je nu aan vast zit?? Ik doe graag mee voor mijn eigen 4-jarige meisje en ik denk dat broertje lief deze pop ook wel heel interessant zal vinden!!

 • Reply Ellen Franken 11 februari 2019 at 21:04

  Wauw alweer 4 jaar Naomi, van harte gefeliciteerd met jullie mooie meisje.

  We doen graag met de winactie mee voor ons meisje. Nu nog te klein om ermee te spelen, maar hoe leuk is het om al een fantastische pop klaar te hebben staan. En watvoor pop een interactieve pop die dan ook nog in bad kan.

  Wij wensen jullie een mooi nieuw levensjaar toe, en dat Naomi een mooie tijd te gemoed mag gaan als kleuter.

 • Reply Mariska 12 februari 2019 at 07:22

  Gefeliciteerd met Naomi ik doe ook graag mee voor de dochter

 • Reply Aritha 12 februari 2019 at 08:30

  Van harte gefeliciteerd met je dochter. Want een ontroerende foto, die van jou met haar in de armen. Houd haar nog maar dicht bij je, zolang als het lukken gaat.

  Ik doe graag mee, voor mijn kleinzoon. Hij wordt in juli 4 en ik weet van mijn eigen kids dat ook jongens dit heel leuk vinden!

 • Reply Thamar Pellikaan-blonk 12 februari 2019 at 15:46

  Gefeliciteerd!
  Wat een leuke wij actie. Ik wil oom meedoen voor mijn zoontje en mijn oppaskindje.

 • Reply Linette 12 februari 2019 at 22:55

  Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Naomi.
  Wij doen ook graag mee met deze win actie voor onze dochter die ook Naomi heet!

 • Reply Esther van Daalen 13 februari 2019 at 08:33

  Leuk! Zoontje Jonathan (wordt 2 in mei) is gek op de poppen van zn zus, een jongenspop is helemaal leuk! En ik denk dat Annemijn van 6 dit ook nog super vindt!

 • Reply Marian B 13 februari 2019 at 17:33

  Nog van harte gefeliciteerd met je dochters verjaardag. Mijn meisje van twee zou erg blij zijn met Bobby, leuk toch een jongen. Ze zal goed voor hem zorgen en ik weet zeker dat hij mee mag in bad!

 • Reply Angelique 13 februari 2019 at 21:36

  Ik doe mee voor mijn dochter die sinds ( bijna) 9 maanden grote trotse zus is wat mij super leuk lijkt is dat dochterlief die al supermodel mee helpt ook haar eigen” baby” in bad kan doen en als ons manneke wat groter is kan hij er mee spelen

 • Reply Judith 13 februari 2019 at 21:38

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee met de winactie voor mijn dochter Merel.

 • Reply Myrthe 13 februari 2019 at 21:48

  Gefeliciteerd!!! Wat een toffe actie zeg! Ik doe graag mee voor twee poppenmoeders hier…te leuk!

 • Reply Laura 13 februari 2019 at 21:56

  Wauw! 4 jaar, wat vliegt de tijd voorbij hè, inderdaad helemaal op deze momenten. Bobby is dan wel een top cadeau voor haar verjaardag…
  Onze dochter Fenna zal ergens volgende maand (denken we, you never know hihi) grote zus worden. Ze krijgt een broertje! Ze is er veel mee bezig, is nu 2,5 jaar. Ze voert hele toneelstukken op met de pop die ze heeft, geweldig om te zien, die fantasie… heerlijk!

 • Reply Karin Harsema 13 februari 2019 at 22:06

  Ja dat is even een dingetje! Hier ook een bijna 4 jarig meisje! Wat zou ze dit geweldig vinden voor haar verjaardag! We doen graag mee met de actie! ?

 • Reply Daisy 13 februari 2019 at 22:52

  Gefeliciteerd met je dochtertje?
  Ik zou deze pop graag willen winnen voor mijn dochtertje, ze krijgt er in april een broertje bij en wil me overal mee helpen.
  Babykleertjes wassen, alles netjes in de kast doen, mee na broertje luisteren( verloskundige) echt van alles.
  En ze loopt nu al bijna de gehele dag met een pop rond ze lijkt echt een kleine poppen mama?
  Zo leuk om te zien hoe lief ze voor het popje is, dan heeft mama zelf even een smeltmomentje.
  Maar deze pop die je kunt winnen is helemaal leuk want dat is een jongentje ? babybroertje
  Ik weet zeker dat ze die graag zou willen hebben.
  Wij duimen, hopen ? mee deze mooie prijs te mogen winnen

 • Reply Cindy Framke 14 februari 2019 at 02:13

  Gefeliciteerd! Wat een leuke actie. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes

 • Reply Yvonne van Keeken 14 februari 2019 at 06:14

  Wat een leuk win actie .. zo graag voor mijn kleindochter Kelyn van 3.5 jaar. Die een echte poppen kind is .heerlijk hoe ze ermee speelt. En nu een die zij in bad kan doen zou ze prachtig vinden .heerlijk…?

 • Reply Susanne van der Veen 14 februari 2019 at 06:36

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje?

 • Reply Jeannette H. 14 februari 2019 at 06:43

  Gefeliciteerd met je dochter. Poeh dat kijkt me weer een mijlpaal.
  Ik doe ook graag mee voor mijn dochtertje ?. Ze is wel toe aan een nieuwe pop

 • Reply Babs 14 februari 2019 at 09:16

  Gelukkige verjaardag!
  Ik doe graag mee voor de onthaalkindjes van mijn mama. Allemaal zelf de jongens zijn zot van de poppen, er samen mee gaan wandelen, eten geven. Het zou super leuk zijn als we dit zouden winnen want dan kunnen ze de pop ook eens in het bad steken, wat ze super zouden vinden. De pop zal ook niet enkel door 1 kindje gebruikt worden maar door vele kindjes. Duimen maar 🙂

 • Reply Adriënne 14 februari 2019 at 11:25

  Ik doe mee voor mijn lieve nichtjes Nova en Fenne! Omdat ik zo stapelgek op ze ben. #trotsetante

 • Reply Liesbeth 14 februari 2019 at 20:04

  Jjjaaa!!! Voor de dochter van een lieve vriendin die een dezer dagen grote zus wordt! Wat zal het leuk voor haar zijn alles net als mama met de baby te doen!

 • Reply Jose Budding 15 februari 2019 at 07:16

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje die heel binnenkort grote broer wordr! Hoe leuk is het dan om de pop net als de baby te badderen enzo!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.