kleding bedrukken, sweater bedrukken, ervaring, digitransfer
Winactie

Stel een t-shirt of sweater samen voor je kind(eren) of voor jezelf – WINACTIE

Je kent het wel de bedrukte shirts en sweaters, tegenwoordig helemaal hot. En dat dat niet alleen té leuk is voor de kinderen bewees ik mezelf en vandaag ook jou. Met een fantastische winactie als gevolg. Doe jij al mee?

Nu even niet

Op de website van digitransfer koos ik ervoor een sweater te bedrukken. Waar ik afgeleid ,door de leuke varianten voor kinderen, toch eerst weer mijn mandje vulde voor hen. Wat is dat toch met die moeders? Kinderen eerst, altijd. Wil je shoppen voor jezelf kom je met twee tassen thuis van de kinderafdeling. Herken je dat? Maar ach, dat ter zijde. Die middag sta ik namelijk voor twee uitpuilende kinderkasten en vraag ik mezelf af of het niet weer eens tijd werd mezelf te verwennen. In deze koude maanden waarop we wat vaker binnen zijn schoot ik met enige regelmaat een trui aan van manlief. Zo lekker groots en zacht. En juist dat wilde deze mama ook wel en dus ging ik op zoek.

Ik kwam bij de webshop digitranfer terecht en koos voor iets met #momlife of #momboss zo was tenminste de gedachte. Heerlijk voor een koukleum om tijdens een rondje hardlopen aan te schieten over de sportkleding, of thuis op de bank of tijdens je rondje door ikea. Of voor naar de supermarkt, terwijl je kookt, uit bad komt, of je was verwerkt. Ach waarom ook niet voor overal? Een sweater is immers terug van weggeweest.

Hallo comfy outfit!

Een sweater bedrukken

Uiteindelijk kies ik voor een bordeaux kleurige sweater en ga ik voor de tekst #momboss. Zo’n vijf dagen later arriveert mijn nieuwe item en glunder ik voor de spiegel. “Mam, wat staat daar?” Klinkt er van weerskanten uit de monden van mijn twee peuters. “Dit lieverds?”, mijn hand schuif ik glimlachend onder de tekst langs wanneer ik ze toelicht, “Mama is (de) baas”. Ze lachen en vervolgen hun rollenspel gezamenlijk.

Die avond komt ook de chauffeur des huizes weer eens binnengelopen. Met mijn pronkende sweater blijf ik even glunderend voor hem staan, op afstand. Mijn meiden elk aan weerskanten van papa, die hem weer zichtbaar hebben gemist. Vrij direct zie ik zijn ogen naar -iets boven- borsthoogte gaan wanneer hij vragend leest; Momboss? Papa lacht als hij ongeloofwaardig de woorden “haha, dat zal wel..” daaraan toevoegt.

In koor vullen de meisjes aan; Mama is de baas!

Winactie!

sweater bedrukken, mamablogger, mamablog, mama van dijk

Neem snel een kijkje op de website van digitransfer.  Doe mee, kies je kledingstuk naar wens voor jezelf of je kind(eren) en win deze week op Mama van Dijk 40 euro shoptegoed om ze te laten maken!

Wat moet je doen? 
Like Mama van Dijk op Facebook en laat ons onder het bericht op onze Facebookpagina, of hieronder in een reactie,  weten dat je meedoet. Meer niet:)! Delen is lief maar niet verplicht. De winnaar zal worden uitgeloot op vrijdag 22 februari om 10.00 uur!

Wat zou jij bedrukken? Je logo op een vest? Een quote op een sportshirt? Een verjaardagsshirt voor je kleintje? Het kan allemaal! En het leuke? Mama van Dijk betaald. Wil jij het shoptegoed winnen? Doe mee en reageer!

Psst: Meedoen voor een ander mag natuurlijk ook.

-x- Mama van Dijk

 

Sponsored post

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Marian B 18 februari 2019 at 10:28

  Leuk! Ik zou zelf wel een sweater willen met een leuke quote, maar het lijkt me ook erg tof voor mijn zoontje of dochtertje. Ik doe graag mee en ondertussen denk ik goed na over welke keuze ik ga maken 😉 !

 • Reply Thalia 18 februari 2019 at 15:23

  Wat een leuke actie ?. Moeder van twee jongens en een derde kindje op komst. Dus een gave sweater met #momboss of #boysmom zou wel heel gaaf zijn! Een lekkere trui voor in de kraamweek en daarna ?

 • Reply Marina 18 februari 2019 at 16:59

  Leuk! Ik doe mee!

 • Reply Marieke 18 februari 2019 at 20:54

  Te leuk! Doe graag mee! Shop idd ook altijd voor de kids en kan me niet eens meer herinneren wanneer ik iets voor mezelf heb gekocht…

 • Reply esther doornink 18 februari 2019 at 21:29

  Lijkt me heerlijk…een oversized trui waarin ik zelf lekker weg kan kruipen…
  Iets met nog teveel vastzittend babyvet… 🙁

 • Reply Kim 19 februari 2019 at 09:54

  Super leuke actie! Ik zou #KanDatNou? erop laten zetten. Dat is wat onze peuter de hele dag door roept.. haha

 • Reply Trotsema fati 19 februari 2019 at 11:12

  Super leuk ? ik loot heel graag mee voor mijn kinderen

 • Reply Sanne 19 februari 2019 at 22:44

  Super leuk ik doe mee!!

 • Reply Henrieke 21 februari 2019 at 15:38

  Ik doe graag mee voor zo’n heerlijke trui!

 • Leave a Reply


  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.