hemdvoorhem.nl, een wit overhemd, voor mannen, valentijn, cadeautje
Papa

Een wit overhemd voor hem, of haar.

Het zal je niet ontgaan zijn dat recent Papa van Dijk is gaan samenwerken met Hemdvoorhem. Dé online shop voor onder andere strijkvrije overhemden en ja, daar is niets aan gelogen. Joepie! Vandaag lees je over de samenwerking die iets minder vlekkeloos verliep..

cadeautip, valentijn, overhemd met kusje, wit, rood.
Een gaaf overhemd voor mannen

Het is zondagmiddag. In de ogen van het vrouwelijke schoon in huis de uitgelezen kans om Papa van Dijk, het mannelijke schoon, eens van dichtbij te fotograferen. Gehesen in tenue natuurlijk. Immers, een fijne samenwerking moet van twee kanten komen. En eerder die week bracht de postbode een fantastisch pakketje mee geadresseerd aan de vader des huizes.

Maar helaas, die middag verloopt niet geheel volgens de gedachtegang die zij erop na hield. En terwijl zij alles uit de kast haalt draait ze zich om, haar ogen gericht op de bank waar wederhelft a la Papa van Dijk na een week hard werken bij het voelen van de bank in totale overgave neerstort. In slaap valt zegmaar, met het nodige geronk.

Lief, kom nou. Weet je wel niet hoe mooi dit je staat. * por* Kom op nou! NU. * por-por-por*

eterna, wit overhemd, review

Een gaaf overhemd voor vrouwen

Je begrijpt, daar zat geen beweging in. Terwijl ik toegeef aan deze scenario wurm ik het overhemd voorzichtig uit de verpakking. Zal ik? Niet veel later glijd de zachte stof over mijn zwarte hemdje. Ik neem mijn positie in en schiet een paar leuke shots. Dat rood geborduurde kusje in de boord doet het hem helemaal.

Na een ruim half uur schiet ik mijn eigen blouseje weer aan onder toeziend oog van manlief die met ietwat dichtgeknepen ogen doet alsof hij een marathon geslapen heeft. Goedemorgen, fluister ik hem liefdevol toe. Fout. Goedemorgen, fluistert ze hem enigszins gefrustreerd toe. 

Hij zit perfect lief. Mooi lang model. Iets getailleerd. Strijkvrij ook!

Hij glimlacht. Zij ook.  

Er gaat niets boven een wit overhemd met een liefdevolle touch en een knipoog.

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.