hemdvoorhem, papavandijk, papablogger, samenwerking
Papa, Review

Hemdvoorhem gaat samenwerking aan met “model” Papa van Dijk

Sommige samenwerkingen zijn te leuk, weer andere een tikje hilarisch. Gaat het om een samenwerking met Papablogger Papa van Dijk dan weet je sowieso dat het een feestje gaat worden. Waar manlief is, is ook zijn glimlach, zo weten de meesten inmiddels. Webshop HemdVoorHem.nl  zag een samenwerking met onze papablogger wel zitten en dus stond Papa van Dijk “model”. Gewoon in eigen keuken, dat dan weer wel.

Aan de styliste van Hemdvoorhem de eer om manlief een beetje te stylen op afstand. Ik hoop maar dat ze vooraf een kijkje heeft genomen op de website om naast zijn nauwkeurig genoteerde maten ook te zien of uitgezochte combi iets zou kunnen worden voor deze chauffeurvader. Niet veel later ontvang ik een enthousiast mailtje! Het pakketje is onderweg.

Hemdvoorhem

cadeau's voor vaders, cadeautip voor papa, hemdvoorhem

Natuurlijk had ik via de mail vast even in het winkelwagentje gekeken. Had ik middels “copy paste” de artikelen op de site eens uitgelicht, opgezocht en van dichterbij bekeken. Tot mijn verbazing zat er naast een okergele trui ook een strijkvrij overhemd in het pakketje. Strijk-vrij! STRIJKVRIJ! De toelichting leert me dat “met de handen over het artikel strijken” voldoende zou zijn. Confession of niet, ik heb een gloeiende hekel aan strijken maar toch ook een liefde voor mannen in blouses of overhemden. Dit zou een pure uitkomst zijn!

Liefde voor overhemden

Vooral van die effen overhemden zonder stropdas die volledig dichtgeknoopt rondom de nek pronken. Maar dit was geen wit of effen overhemd. Het leek er niet eens op. Als ik voor de levering lees; Blauw geruit met bruin dessin draait mijn buik allereerst even om. Toch niet a la retro, bloemenjurk dessin idee? Ik ben benieuwd!

Ik stuur de print middels printscreen door naar manlief die met enthousiasme en een glimlach roept; “Oeh, lekker hip”. Ik glimlach. Held! Ik haal ondertussen opgelucht adem! Slechts een dag later staat hij voor te witte muur te paraderen. “Kijk eens stoer deze kant op” beveel ik hem. “Als de poging tot” me vervolgens buikpijn geeft van het lachen is dit het resultaat. Precies zoals hij is. Mijn allerknapste model;)

strijkvrij overhemd, hemdvoorhem, mamablog mama van dijk

Die middag beëindigd Papa van Dijk zijn shoot met de volgende zin: “Moet ik al onderduiken?”

Mode voor mannen

Ook zo gek op mooie mannenmerken?
Neem een kijkje op Hemdvoorhem en laat je verrassen!

PS; Wanneer u eveneens een beroep zou willen doen op Papa van Dijk voor model doeleinden (oid) dient u dit ten alle tijden eerst te overleggen met zijn management team die u kunt bereiken middels contactformulier of info@mamavandijk.nl

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.