de fotofabriek, foto, geborsteld aluminium, christelijk mamablog, mama van dijk
Moederschap, Persoonlijk

Een bijzondere vriendschap

Soms komen er mensen al vroeg in je leven op je pad. Een dikke vriendschap ontstaat dan vaak na jarenlang samen opgroeien. Toch werd ik een aantal jaren geleden ook verrast met een bijzondere vriendschap die plots online begon. In samenwerking met de fotofabriek mocht ik haar verrassen..

Online vriendschap

Corrinne was actief in het blogleven en door onze doelgroep bloeide onze websites samen op terwijl we een groot aantal dezelfde bezoekers bleken te hebben. Steeds vaker stuurde we elkaar een mailtje rondom het schrijven dat gaandeweg over ging in het bekende appen. We deelden inmiddels het moederschap in al zijn facetten en onze levens bleken behoorlijk identiek. We trouwden in dezelfde tijd, kregen allebei twee meisjes in (bijna) dezelfde maanden en groeiden naar elkaar toe. Inmiddels zijn ook onze dochters vriendinnetjes, werkt Corrinne af en toe als gastblogger voor Mama van Dijk en inspireert zij ons en mij in real life met een bijzondere kijk op het leven. Duurzaam, aandachtig en puur.

Lees hier o.a. haar recept voor de heerlijkste homemade deodorant!

Ik dank God voor zulke mooie vrouwen. Toen ik enkele weken geleden voor een werkochtend achter de laptop zat kreeg ik een berichtje van de Fotofabriek. Of ik samen wilde werken. Ik keek naar de muren waar aan de ene kant een foto straalt van ons gezin en aan de andere zijde een foto van onze trouwdag. Dat was even prima zo. Maar.. ik kreeg een ander, een veel mooier, idee.

Verrassing

En dus besloot ik achter de schermen in het geheim een foto van haar meiden af te laten drukken op geborsteld aluminium en haar tijdens een van onze koffiedates (dit keer voor de verjaardag van Fleur) te verrassen. Zo leuk! Het geborstelde aluminium geeft een waanzinnige gloed op de foto. Vanaf verschillende kanten krijg je een totaal andere aanblik. Enerzijds een glans van de waanzinnige kleuren afgewisseld met de matte gloed van de geborstelde bewerking.

Haar heerlijke woonkamer leent zich perfect voor de foto van haar twee prachtige meisjes. Mag ik je vandaag inspireren? Verras die mooie vrouwen om je heen de komende week met een mooie foto, een roos, kaartje of een paar pure liefdevolle woorden, gewoon tijdens je koffiedate. Gewoon omdat ze het waard zijn! Ik hoop vanuit mijn hart dat je zulke vriendinnen om je heen mag hebben waartegen je met open armen kunt zeggen;

Lief mens, ik zie goud in jou!

Ps: Ook als je juist zulke vrouwen om je heen zo mist wil ik vandaag zeggen; Lieve jij, ik zie Goud in jou!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Aritha 21 november 2018 at 16:09

  Leuk joh!
  Wat lief.
  Aritha onlangs geplaatst…ONTDEK ECHTE HAPPINESSMy Profile

 • Reply Petrina Haak-Wols 21 november 2018 at 18:48

  Wat mooi om zoiets persoonlijks cadeau te geven.
  Petrina Haak-Wols onlangs geplaatst…Is er iets onmogelijk voor Hem?!My Profile

 • Reply Anne Stekhoven 22 november 2018 at 12:13

  Inderdaad heel mooi die foto zo. Een geweldig cadeau. Leuk dat je je vriendschap zo een beetje met ons deelt. Fijn is dat!
  Anne Stekhoven onlangs geplaatst…Een graf is een gedenkplekMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.