Feestdagen, Geen categorie, Moederschap

Knutselideeën voor de allerleukste moeder(dag)

Voor je het weet is het weer zover. Moederdag 2018. We leggen de mama’s weer eens flink in de watten, nemen voor één dag wat taken uit handen en verwennen hen met overheerlijke ontbijtjes en cadeautjes. Toch? Uiteraard vergeten we de knutselwerkjes van de kinderen niet. Hebben jij en de kinderen dit keer geen inspiratie? Ik ging voor je op zoek naar de leukste inspiratie tips zodat jij dit jaar in een handomdraai het leukste knutselwerkje met de kinderen in elkaar kunt zetten. Voor mama of oma natuurlijk..

Persoonlijke theezakjes

Maak deze zelfgemaakte theezakjes in een handomdraai en maak ze af met een vleugje liefde. Wedden dat thee drinken voortaan aan feestje zal zijn? Je vindt de beschrijving hier.

 

Sieraad maken van strijkkraaltjes

Tover de keukentafel om tot je eigen juwelierszaak en maak een waanzinnige ketting of armband van gesmolten strijkkraaltjes. Zijn ze niet té leuk? Je vindt de beschrijving hier.

knutselideeën moederdag mama van dijk

Linnen tas versieren

Mama’s (en oma’s) zijn altijd dol op tasjes. Geloof mij! Deze vallen dan ook zeker weten in de smaak. Met de creaties erop van (klein)kind(eren) is het natuurlijk helemaal fanTAStisch! Je vindt de beschrijving hier.

linnen tas bedrukken mamablog moederdag

Zelf een bosje bloemen maken

Is mama/oma een liefhebber van bloemen? Dan is dit prachtige bosje bloemen misschien wel het beste idee voor aanstaande Moederdag! Met ook nog eens meer dan “7 dagen versgarantie”! Je vindt de beschrijving hier.

mamablog, mama van dijk, knutselideeën

Badzout maken

Wauw. Dit is zo tof! Zelf badzout maken, hoe makkelijk kan het zijn en hoe tof ziet dit eruit om te geven! Verwen de mama’s dit jaar met een heerlijk potje badzout en ze kunnen er weer een jaartje tegenaan! Je vindt de beschrijving hier.

badzout maken, mamablog, mama van dijk, moederdag

A Cup of candle

Ik vind dit zo ontzettend leuk. Scoor een oud theekopje met een leuk schoteltje. Smelt een kaarsje en giet deze in het kopje. Met een beetje hulp van papa (of mama) is dit toch echt té leuk! Je vindt de beschrijving (incl korte video) hier.

moederdag, mama van dijk, mamablog, inspiratie

Versier een bloemenvaasje

Met deze fleurige bloemenvaasjes krijgen we weer helemaal zin in de zomer. Wat zijn ze leuk! Laat de kinderen een mooi bosje bloemetjes plukken of kopen en laat ze een vaasje decoreren. Wat zal dat leuk staan tijdens het moederdagontbijt op tafel of het dienblad!

Mama van dijk, mamablog, bloemenvaasje,

Help ze even herinneren

Wat denk je? Ga jij of door wie ga jij verwend worden op Moederdag?

Een kleine geheugensteuntje op zijn tijd kan nooit kwaad toch?

Pssstttt.. mannen opgelet! Zondag 13 Mei is het zover!

#Taggenvanmannenmaghoorvrouwen

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Daisy 1 mei 2018 at 17:51

  Super leuk artikel geworden :). Dat badzout ziet er echt super leuk uit!

 • Reply Elsa 2 mei 2018 at 19:41

  Oooohh… wat leuk zeg!! Bedankt voor het delen ♥♥

 • Leave a Reply


  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.