zara shoplog, zomercollectie, zara, 2018, meisjes, mamablog
Opvoeding en ontwikkeling, shoplog

(Mega) ZARA SHOPLOG – zomercollectie 2018

Gisteren kon je al even lezen over de kinderbijslag. Hoe zit het nu precies? Waar heb je recht op en hoe werkt dat precies. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk hoe besteden andere ouders dit zakcentje elk kwartaal? Ik ontdekte een heel aantal verschillen.

Lees het blogje hier: “Kinderbijslag – Aanvallen of sparen?”

ZARA

Team Aanvallen hier dus, dat moge duidelijk zijn. Ik plaatste deze maand een waanzinnige bestelling voor de zomercollectie voor mijn meisjes en vulde deze aan met een aantal té leuke leggings van de monochrome collectie van Baby&Peuterkleding.com. Laat de zomer maar komen. Wij zijn er klaar voor. Alhoewel ik fan ben van kant, tule en een heleboel schattigheid (note: en niets heb met felle kleurtjes op de kleding van mijn kinderen) besloot ik ditmaal volledig uit mijn comfortzone mijn dochters toch een beetje inspraak te geven. Nouja, peuterlief dan. “Mama, mag ik alsjeblieft een roze broek?” uhh..Oke, vooruit!

zara shoplog mamablog mama van dijk

shoplog zara meisje zomer

^ Je ziet hier een té leuke body met een broekje en witte sneakers. Fantastisch setje wat overigens op een hele warme dag ook prima zonder broekje zou kunnen als je het mij vraagt. Net een badpak. Het accent de open rug en de volants maken hem helemaal af. Dit is een van mijn favorieten setjes voor peuterlief. We scoorden alles in maat 5. Ze is net drie, klopt! Het zit als gegoten!

oversized shirt, short, zara, meisje

meisjes collectie zara

^ Toen ik deze wijd vallende shirts ontdekte bij de zara was ik om. Naomi vind het stiekem vreselijk als alles zo strak zit en houd vooral van comfort. Met dit witte short en een vlechtje in haar haartjes is het toch echt een setje om op te eten! Inclusief peuter!

basic shirt met strik zara

^ Een grijs shortje en verschillende tops. Laat die zomer maar komen. Het topje met de banaan heeft een knoopje onderin. Bedenk er even een okergeel vestje bij en van datzelfde een haarbandje. Nu nog een lief sandaaltje of slippertje erbij en vergeet de banaan niet! Het basic shirtje met strik vind ik eveneens een feestje, de grijstinten komen natuurlijk terug in het broekje en dat maakt het de perfecte combi.

shoplog peuter roze zara collectie

^ Daar zijn ze dan de “inspraak hebbende peuterkleding”. Binnen de ZARA muren kan ze natuurlijk niet veel geks doen maar deze roze items zouden niet 1, 2, 3, mijn voorkeur hebben. Maar peuterlief is fan en dan is mama dat natuurlijk ook. Eenhoorns en een heleboel roze dus! (Note: Het liefst de combi roze broek met eenhoorn shirt, aldus de peuter.)

^ Met 6 topjes, vier korte broekjes, een sjaaltje, haremlegging en twee paar sneakers is mijn oudste meisje inmiddels bestand tegen een x aantal zonuren!

Dreumes

^ Deze jumpsuit met blauwe ruitjes is te zoet om naar te kijken. De cognac kleurige knoopjes zijn op moment erg favoriet in de ZARA collectie en laat ik dat nu prachtig vinden!

^ Een stapel heerlijke t-shirts voor mijn dreumes. Ik krijg soms met moeite vlekken uit kleding (meer tips welkom). Toch koos ik voor deze lichte items. Zo fan van die zachte kleurtjes! Ze staan helemaal geweldig op de leggings die ook afgelopen week binnenkwamen.

^ Deze body voor de dreumes zal vast – en misschien komende donderdag al wel – een succesje worden. Las ik nu iets over 25 graden? Wow..

^ Je zus na kunnen doen met een wit shortje en een grijze top. Vooruit dan jij ook maar een shirt met een eenhoorn erop! Ach, is het niet schattig?

^ Die knoopjes weer (smelt!) en wat een mooie stofjes. Een zalig blouseje dat wijd valt en een lief blauw broekje. Wat een match! Klaar om de zomer te beginnen!

^Deze collectie zomerbroekjes en heerlijk dunne sjaaltjes scoorde ik dus elders.

Nodig

Ik mis nog een paar vestjes voor Naomi en een paar heerlijke ‘blote voeten schoentjes’. Sandalen of slippers dus! Heb jij dé tip voor leuke meisjes slippers en of zomerschoentjes? Ik ben benieuwd!

Wat is jouw favoriete aankoop voor je kind(eren) van deze maand? Was het kleding of..?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marijke 23 april 2018 at 12:40

    Sandalen koop ik altijd vroeg van te voren in de uitverkoop… ik heb dan ook goede stevige nodig voor dochterlief, h&m volstaat niet helaas.
    Kleding schoonmaak tips hier! Vlekken meteen in een emmertje met vanish gooien. Als je onderweg bent: meteen naar de wc rennen, handzeep erop en uitspoelen. Belangrijk is dat je oplet op het soort vlek. Bloed, poep, plas etc is eiwitrijk en bij heet wassen trekt het er meer in. Die vlekken dus juist op 30 graden (en hoe langer weken hoe beter). Fruitvlekken vind ik het lastigst. Die gaan er zelden uit. Slab om dus! En bij witte kleding, nat in de felle zon leggen of wat bleek erop. Hopelijk kun je deze mooie kleertjes nu wat beter schoon krijgen 😉

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.