dreumes, peuter, mamablog, regels, liefdevol, verdraagzaam, doorslapen, mama van dijk,
Mamablogger

Mama van Dijk – Moederschap & Lifestyle Blog

Het is precies 5 maanden na de geboorte van onze oudste dochter als ik besluit te schrijven over mijn leven als christelijke mama met slechts een handjevol trouwe lezers. Hier en daar post ik een blogje online en al snel vinden we op Mama van Dijk herkenning. Jullie in mij als schrijver, maar ik eveneens door jullie reacties als lezers. Het bemoedigd keer op keer om door te gaan. En zo groeit Mama van Dijk uit tot deze Moederschap en Lifestyle blog.

Al bijna twee jaar neem ik u en jou op dinsdag, donderdag en zaterdag mee in mijn persoonlijke reis door het moederschap, een moederschap met ups en downs, een lach en een traan, geschreven met passie en hier en daar een heerlijke knipoog. Een moederschap dat bovenal oneindig veel liefde kent. Sinds dit jaar schrijft ook manlief mee in zijn eigen rubriek Papa. Hij geeft ons eens per maand een kijkje in het leven op de weg of thuis als hardwerkende chauffeur en vader van onze twee prachtige meisjes, Naomi van twee jaar en Fleur van bijna 7 maanden. (Feb.’15 en Nov ’16)

Lieve lezers, de afgelopen weken is Mama van Dijk in rap tempo gegroeid. Wellicht heb je het opgemerkt. Dat is natuurlijke hartstikke leuk en dat maakt dankbaar. Toch vraagt dat ook om een aantal praktische zaken. Want alhoewel dat tot voor kort niet nodig was blijkt het nu toch handig om de (niet eerder genoemde) regels op Mama van Dijk toe te lichten.

En die toelichting luidt als volgt:

Ik wil jullie vragen liefdevol te blijven ook wanneer meningsverschillen mensen mijlenver uiteen lijken te drijven. Een reactie kan op heel veel manieren worden opgevat. Denk daaraan voordat je online feedback geeft aan mij of aan de vele andere lezers. Reacties die haat zaaien of bewust kwetsende opmerkingen zullen zonder pardon worden verwijderd wanneer we dit als beheer nodig achten. Wanneer deze situatie zich meerdere malen voordoet word desbetreffende persoon de toegang tot Mama van dijk ontzegd voor onbepaalde tijd. We vinden het hartstikke leuk als je reageert dus voel je dan ook welkom om dit te doen via de blog, de bijbehorende Facebookpagina of via de mail. Natuurlijk ook wanneer je het ergens niet mee eens bent, want wat kan het verhelderd zijn dingen eens op een andere manier te bekijken! Maar laten we het ten alle tijden netjes en respectvol houden voor en naar elkaar. Heb je vragen, wil je in contact komen of eens doorpraten met Mama van Dijk? Welkom!

Zoals ik vaker schrijf; ” Vuur pijlen van liefde af in een wereld die in vuur staat. Samen maken we de wereld een beetje mooier. ”

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.