meisjeskamer, peuterkamer, bopita belle, peuterbed, meidenbed, styling babykamer
Huize van dijk, Peuter

Roomtour – binnenkijken in een sfeervolle peuterkamer

In diverse eerdere post’s op social media kanalen van Mama van Dijk en tevens in deze post rondom de verjaardag van onze twee jarige peuter kon je al wat lezen over de slaapkamer, een heerlijk peuterkamer van Naomi. Sinds enkele maanden slaapt ze als een ware prinses in haar grote bed. Trots dat ze is. En mama natuurlijk ook! We nemen je gezellig mee op roomtour. Een rustige kamer met zachte roze tinten, houten meubels en een lief sfeertje..

 

Ben jij ook zo blij met de kamer(s) van je kind(eren)? Heeft jouw baby, peuter of tiener een prachtige muurschildering een bijzonder of overheerlijk bed of een fantastische speelhoek (oid)?

Deel het even in de reacties, ik ben natuurlijk reuze benieuwd! 
Alhoewel er dit weekend voor het eerst een val incident met de nodige bloedingen in het midden van de nacht ontstond mocht dat de pret voor de nacht niet drukken. Een beetje extra ingestopt en met evenveel plezier sprong dochterlief haar bedje weer in. “Naomi, Moe.. “. Slaap lekker prinsesje! Mama houd de wacht. 

-x- Mama van Dijk 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Het verlanglijstje van een meisje van 2. - Mama van Dijk 16 augustus 2017 at 21:08

    […] Ons grote cadeau heeft dochterlief al gekregen. Een echte grote meiden (peuter)bed werd de afgelopen weken geïntroduceerd en jawel, zo trots als een pauw slaapt dochterlief daar ondertussen onafgebroken in. Al ging daar wel even kort iets aan vooraf. Binnenkort meer over het introduceren van haar nieuwe bed en een kijkje in haar nieuwe kamertje – in wording –. […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.